Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ale 2d i taktyka to takie skillowo pecetowe, idealne na posiedzenie przy lodowce

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

czy to mistycyzm? a może autyzm? gdzie jest granica?

Opublikowano

Widzicie z tym TLG to jest tak. Ta gra nie zaprezentuje nam gameplayowo nic czego nie znamy, no ale przeciez od poczatku, jeszcze 9 lat wstecz bylo wiadomo, ze nie taki jest target tej gry. Tylko wtedy mieliscie hype bo nikt nie oferowal wczesniej takiego klimatu. Hype opadl, 9 lat dalo do myslenia i smieszkowania, wszyscy skreslilismy pozycje z dwa razy przynajmniej i nagle jest... zostalo 5 dni. W grze nie bedzie brakowac niczego co nie byloby nam zaoferowane. Bedzie ta magia i niech zal dupe sciska tym ktorzy nie doswiadcza. Jak dla mnie bajka.

No ale pan Blantman ktory posilkuje sie Mafiami 3 i innymi Star Oceanami bedzie nam probowal, zeszta jak kazdy inny bot wmawiac, ze nuda i chu.jnia.

Ale wspomnijcie moje slowa wczesniej... rano zaserwowali sobie Über zaoranie, przez reszte dnia probuja sie pozbierac do kupy. W najbardziej barbarzynski sposob- ujmujac takim pozycja jak TLG. Final tego jest taki, ze wszyscy pozniej placzemy jak dobre tytuly sa niedoceniane przez recenzentow a Call of Duty dostaja po 9

Bot= Smiec w swiecie konsol. Nic dodac, nic ujac

Edytowane przez okens

Opublikowano

Pokrotce- TLG moze nie zdobedzie mega ocen ale ma moc i napedzany przez 9 lat mistycyzm. Boty beda przeczyc wiec boty= ludzie drugiej klasy

Opublikowano

Mistycyzm najlepszy jest w połączeniu z fanatyzmem takze powinno byc git.

Opublikowano

TLG  ale ma moc i napedzany przez 9 lat mistycyzm.

a Ciebie co napędza?

Opublikowano

Tlg ma jedynie na celu nawiązać więź między dwoma postaciami a graczem i wywołać mocne emocje i szczerze mówiąc wierzę, że się uda. Po zalewie watch dogsow itp miło będzie odpalić tytuł który zagra nam na emocjach a nie łapać tysiące znajdziemy po raz setny.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Tlg ma jedynie na celu nawiązać więź między dwoma postaciami a graczem i wywołać mocne emocje

Dzieki za spoiler, mam nadzieje ze zostaniesz ukarany.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Na koncu i tak cos pewnie zdechnie zeby bylo autystycznie, yyy, artystycznie.

Opublikowano

Bansai, może jak za 5 lat ukończysz te 18 lat to ogarniesz gemingową sztukę od mistrza Uedy. a teraz wracaj do Mafii postrzelać.

Opublikowano

Właściwie to nie wiem po co się rozpisywać o grach multi, które są gównem w porównaniu do exclusivów jakie Sony nam zaoferowało jak BB, U4 czy TLOU, a w drodze czekają TLG czy Nioh, nie wiem na co taki hejt, że konsola ma tyle do zaoferowania w stosunku do Microsoftu i ciągłego odgrzewania jak Forza czy Gears of War? Nawet poziom trzymały filmowe gimbotelenowele typu Until Dawn czy Heavy Rain. Nie wspominając o Tym, że w obozie microsoftu słabo im idzie robieniem nowych IP jak vide Quantum Brake czy Recore, a takie na sztosy się zapowiadały, a wyszło szydło z worka. Nie będę mówił, że gry które jeszcze nie wyszły jak Nioh czy Horizon Zero Dawn i tak czekają tylko na to, żeby graczom powaliło na kolana gameplayem, ja pierdziele, jeszcze Yakuzy mają do zaoferania PS4, a co ma takiego Xbox po za Dead Rising, Halo i reszta gier, która notabene jest ciągłym tym samym IP tasiemcowym i na dodatek multi gry gdzie masz na PS4 również.

Opublikowano

Bansai, może jak za 5 lat ukończysz te 18 lat to ogarniesz gemingową sztukę od mistrza Uedy. a teraz wracaj do Mafii postrzelać.

A ty to chociaz Bloodborne'a skonczyles czy wolisz czekac 10 lat samograje 7/10?

Opublikowano

no ale 2d i taktyka to takie skillowo pecetowe, idealne na posiedzenie przy lodowce

Oczywiście. Jak twój umysł pracuje to trzeba mieć blisko jakąś przekąskę.  Gdyby grał w coś co porusza szare komórki to byś wiedział. Nic tak nie męczy jak myślenie :D

Opublikowano

xDD 

za to Sony zayebscie wprowadza nowe IP xD knack, order, driveclub, trzy pogrzebane marki. jedyne co sie udalo na ps4 to bloodborne bo nie robilo go sony

do tego to wypominanie recore ktore bylo budzetowa gierka za 40 dolcow, gdy za takiego Knacka placilo sie 250 zl piekny kawalerze xD no i wykorzystanie w porownananiach takiich gier jak heaavy rain i tlou ,, ktoryy mamyy rokk?2012?

Opublikowano

Okens vs Blantman stężenie autyzmu sięga zenitu

Opublikowano

Nowe IP mają ciężko w tej generacji ale myślę że Horizon to zmieni. Potem Nioh, Detroit i Days Fucking Gone :fsg:

A na xboxie co, Forza Wars? :kaz:

Opublikowano

Nie wiem gdzie widzisz tam styl Dead Rising i trochę beka że 30 osób robiących gier na PSP potrafili zrobić więcej i lepiej niż armia ludzi z 343 czy innego koalyszyn.

Opublikowano

Kojima to jednak ma lekką manię wielkości.

A Hideo Kojima Game

Script Hideo Kojima

Producer Hideo Kojima

Game Design/Director Hideo Kojima

Kojima Productions

no i pewnie jeszcze będzie grał jakąś postać w tej gierce 

:pawel:

No jak studio składa się z 5 osób to trzy posady sam zaklepał  :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.