Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ale co więcej i lepiej?

wiecej i lepiej trailerow oczywiscie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wyrobnicy to pracują w studiach MS, klepiac te same serie w kółko bez perspektyw na nowe projekty. Żeby zrobić coś nowego MS musi wynajmować studia 3rd patry jak Remedy, Crytek, Insomniac czy Platynium ale też szans na sukces brak bo nie sprzeda się nic bez Halo, Gearsy albo Forza w tytule.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A wiecie, w którym roku wyszedł Syphon Filter ?

Opublikowano

mazzeo na pewno zgadnie

Opublikowano

Stare oklepane serie vs nowe IP, które przypomina stare i oklepane serie. Faktycznie jest się o co bić. 

Opublikowano

Wyrobnicy to pracują w studiach MS, klepiac te same serie w kółko bez perspektyw na nowe projekty. Żeby zrobić coś nowego MS musi wynajmować studia 3rd patry jak Remedy, Crytek, Insomniac czy Platynium ale też szans na sukces brak bo nie sprzeda się nic bez Halo, Gearsy albo Forza w tytule.

no ale gearsy 4 są lepsze od the order więc w czym problem?

Opublikowano

Wziąć szkielet Syphonów z PSP, dodać trochę bajerów i mamy gierę na mocne 8+/10. Grałbym, na psp te gry były super.

Opublikowano

Days Gone = więcej i lepiej...

Tylko nie wiadomo więcej i lepiej czego i najważniejsze, kiedy? XD

hav7n od rana na bombie.

Opublikowano

Lepiej od rana niż od dekady. :kaz: 

Opublikowano

Do zapomnialeś dodać :);):P

Opublikowano

Niestety ale Xboxowy kampus rozleciał się niczym niedzielna sr.aka. Kojima zaorał te wszystkie wasze żałosne gierki multiplayerowe dla dzieci. 

Święta już niedługo i jedyne co magnetowid S oferuje to :

78be-6661-402c-8d6b-8cba6174d94b_large.j

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

Opublikowano

Niestety ale Xboxowy kampus rozleciał się niczym niedzielna sr.aka. Kojima zaorał te wszystkie wasze żałosne gierki multiplayerowe dla dzieci. 

Święta już niedługo i jedyne co magnetowid S oferuje to :

78be-6661-402c-8d6b-8cba6174d94b_large.j

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Kodżima coś lub kogoś zabronował? A niby czym? Gierką, która pewnie on sam dzisiaj nie wie jaki ostatecznie ona kształt przybierze, bo wyjdzie w okolicach 2020 roku z tendencją obsuwy na 2022 r?

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

wygląda jak koloryfer, i w sumie do tego samego służy 

Opublikowano

ciepelka pewnie tyle produkuje ze pol sosnowca by ogrzalo :fsg:

Opublikowano

Kojima samym trailerem powoduje ze mam mokre sny w nocy. Czy ktos ze spencerowej blok dev ekipy choc zbilzyl sie do tego poziomu immersji i chęci oczekiwania na mesjasza?

A co z nowym rokiem? Czy jest w ogóle u tych zielonych pokrak namiastka prawdziwej singlowej gry z dusza i przeslaniem, a nie pif paf i mamo zrob mi kanapke z nutella?

Sony do konca lutego dominacja, później nintendo wjezdza niczym walec sprawiedliwości i rozjezdza absolutnie wszystko z nowa jakością gejmingu orajac te wasze cyferki hdr i prosiaki co obory to opuscic nigdy nie powinny.

Opublikowano

Kojima samym trailerem powoduje ze mam mokre sny w nocy.

moczysz się w nocy?

Opublikowano

Kojima samym trailerem powoduje ze mam mokre sny w nocy. Czy ktos ze spencerowej blok dev ekipy choc zbilzyl sie do tego poziomu immersji i chęci oczekiwania na mesjasza?

A co z nowym rokiem? Czy jest w ogóle u tych zielonych pokrak namiastka prawdziwej singlowej gry z dusza i przeslaniem, a nie pif paf i mamo zrob mi kanapke z nutella?

Sony do konca lutego dominacja, później nintendo wjezdza niczym walec sprawiedliwości i rozjezdza absolutnie wszystko z nowa jakością gejmingu orajac te wasze cyferki hdr i prosiaki co obory to opuscic nigdy nie powinny.

Po tym poście sądze, ze oFi nie zasłużył li tylko na miano bezbeka roku (te zawody ma wygrane w cuglach już dzisiaj), ale bezbeka dekady...

Opublikowano

Czyli ambasador bomb prawdy nazywa się teraz bezbekiem? Co te boty to ja nawet nie  :dunno:

A Mocarz podobno już dawno wyszedł z mody.

Opublikowano

Ambasador autyzmu.

Opublikowano

No mocarz fucktycznie już nie na czasie. Ty masz dostęp do czegoś o czym jeszcze nie wiemy...

Opublikowano

Tylko włączyłem i już MS zaorany. :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.