Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

CW 8-9 bylo dobre, teraz ten temat umiera. 4-5 osob aktywnie sie tutaj udziela, codziennie beznadziejne tematy walkowane over 9000. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Można podziękować Spencerowi za zabicie xbona.

Ps. Ale przynajmniej beka co targi z windobox 1One.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Można podziękować Spencerowi za zabicie Scorpionem Neokurczaka. Niesamowity facet...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tylko polystation

jak widzę ten wyraz wracają smutne wspomnienia i robi mi się przykro. Z nim związane jest moje największe życiowe rozczarowanie. Opowiem wam historię: Lata temu ojciec był na stadionie dziesięciolecia, dzwoni do mnie i mówi : kupiłem ci playstation. Osrałem galoty jak to usłyszałem, kto miał playstation ten rządził. Oczekiwałem w oknie powrotu ojca, podjechało auto, niesie do domu szare pudło, osrałem się po raz drugi. Rozpakowuję z wypiekami na twarzy, biorę w ręce, coś lekkie myślę, ale pewnie takie ma być bo była to wersja slim. Sięgam po Tekkena 3 pożyczonego od kolegi, drugą ręką naciskam przycisk od klapki cd, klapka szybko powędrowała w górę dyndając na końcu, a moim oczom ukazało się wejście na dyskietki od pegazusa. Koniec. 

jak się okazało na pudle widniał napis polystation. 

Opublikowano

Ps. Ale przynajmniej beka co targi z windobox 1One.

takie zabicie ze obydwie firmy przyjmą podobny model czyli semi konsole co ok 2 lata, a gry z One na pc ch.uj zmienia bo kto gra na pc ten i tak gra, bardzo niewiele osób laduje w bebechy pc tylko po to by zagrac w Forze czy Gearsy.
Opublikowano

CW 8-9 bylo dobre, teraz ten temat umiera. 4-5 osob aktywnie sie tutaj udziela, codziennie beznadziejne tematy walkowane over 9000. 

A po czym tu jechać? Całe to forum to CW. Gdziekolwiek nie spojrzysz to koniec konsolowego gamingu. Remastery staroci i porty indyków z pieca.

Opublikowano

jak się nie wystawia nosa poza działy CW, PC, Widnows 10 i Przyjaciele, oraz multiplatformy to tak jest zapewne

Opublikowano

Osobiscie polecam temat Pokemon Go.

Opublikowano

Mozna w tej grze chociaz wbic platyne?

Edytowane przez easye

Opublikowano

A czy to ważne? Sony i tak już na ustach, z pełnymi kolanami

Dzięki Pokemon GO, Nintendo jest teraz warte więcej niż Sony :banderas:-1x-1.pnghttp://www.bloomberg.com/news/articles/2016-07-19/nintendo-market-value-passes-sony-on-pokemon-go-frenzy-chart

Nintendo’s value jumped above $39 billion Tuesday in Tokyo, topping Sony, and extending a run that began after the app become a viral phenomenon.

Szaleństwo. Przypominam, że gra nie miała jeszcze nawet premiery w Japonii.

Opublikowano

Czy to juz czas aby powiedziec ze zawsze szanowalem Nintendo? :cool:

Opublikowano

ja sie boje sciagac - do pracy z reguly chodze pieszo - nigdy nie ma mnie na czas.

Z ta aplikacja pewnie spoznialbym sie 2 razy dluzej.

Opublikowano

KI - bijatyka 2 d gdzie 3 sezony trwalo by z rozmazanego (pipi) dobic do 900p.

W 720p był tylko pierwszy sezon do 15 października 2014 roku - czyli nawet nie cały rok. Już to ci pisałem poprzednio, a ty dalej kłamiesz :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jak ja nie rozumiem tego fenomenu .

Tak zmieniając temat z pokemonów na coś normalnego. Czy ktoś w ogóle myśli o przesiadce z xboxa one n a xboxa slim  czy od razy scorpio w następnym roku ?  Pytanie dodatkowe jeżeli tak to czy macie tv 4k ?

Opublikowano

Nikt ci nie pozwolił zmienić tematu.

Opublikowano

jak ja nie rozumiem tego fenomenu .

Tak zmieniając temat z pokemonów na coś normalnego. Czy ktoś w ogóle myśli o przesiadce z xboxa one n a xboxa slim  czy od razy scorpio w następnym roku ?  Pytanie dodatkowe jeżeli tak to czy macie tv 4k ?

Jak ktoś ma mieszkanie 2x2 metry, to może mu te kilkadziesiąt centymetrów sześciennych zrobi różnicę ;)

Co do poków to popularna marka + wszechobecne smartfony.

Opublikowano

Teraz mysle tylko o tym jak odbic gym w centrum miasta od zoltych s(pipi)ysynow.

yebac MS

yebac Sony

Tylko Nintendo :cool:

Opublikowano

Ciekawe czy Go wpłynie znacząco na ilość sprzedanych Pokemon Sun/Moon w listopadzie. Bo że marka jest silna to widzimy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ostatnia japońska reklama Sun/Moon zdaje się nawiązywać do tego fenomenu (granie w pokemony w plenerze itd.). Ale GO raczej zagospodarowało tę część użytkowników smartfonów co nigdy by handhelda i gierki nie kupili i tak pewnie pozostanie. Ciekaw jestem tylko jak Nintendo skapitalizuje ten sukces, bo w chwili obecnej chyba nie ma żadnej formy mikrotransakcji, więc to jedynie darmowa apka.

Opublikowano

czemu niny nie puscilo nigdy pokow na stacjonarki?

Opublikowano

Są przecież mikrotransakcje.

czemu niny nie puscilo nigdy pokow na stacjonarki?

GameFreak nie ma doświadczenia ze stacjonarkami. To ogólnie jest mało zdolne studio gdy mówimy o pisaniu gier.

Natomiast masz na Gamecube'a Pokemon Colloseum i sequel. Rewelacji nie było jeżeli chodzi o sprzedaż.

Opublikowano

Są przecież mikrotransakcje.

Mam Szlumię, więc nie wiem  :reggie: No to milijardy dla Niny się szykują :P

Opublikowano

[*]

Firma z 18 miliardów, rośnie w ciagu 10 dni na 37 milardów, bo pozwolili zrobić innej firmie gierkę na telefoniki. Ponad dwukrotne zwiększenie swojej wartości xD. Czujecie to? Sci-fi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

[*]

Firma z 18 miliardów, rośnie w ciagu 10 dni na 37 milardów, bo pozwolili zrobić innej firmie gierkę na telefoniki. Ponad dwukrotne zwiększenie swojej wartości xD. Czujecie to? Sci-fi.

Akurat wielu od dawna wie, że w przypadku Nintendo kluczem do sukcesu jest robienie gier na inne platformy. Ciekaw jestem jakby sobie poradziło takie Mario Kart 8 wydane na wszystkich konsolach stacjonarnych i PC, a do tego z cross-play.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.