Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

zapomnialem ze trzeba ograc wszystkie zeldy i miec order z ziemniaka nintendofaga by napisac prawilnie, ze nowa zelda zaliczyla downgrad 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ale przyznaj ficuś jesteś zabawny z tym hejtem na nintendo mimo, że nie masz i nie miałeś ich konsoli nigdy (u kolegi sie nie liczy) wolisz grać w jakieś pier.dy z ps2 przeportowane na vite/ps4 zamiast pograc w nowe tytuły z twoich ulubionych gatunków pokroju jprg (bravely obie, xenoblade chronicles, persona q czy smt lub etrian odyssey) czy innej japońszczyzny (fire emblem) kupujesz i grasz w jakieś klony monster huntera zamiast prawilnie jak człowiek zagrać w oryginał (4 czy generations) jarasz sie jakimś remakami ratcheta, że to najlepsza platformówka od lat (xD) olewając przy tym Super Mario 3D Landa czy Donkey Kong Country Returns nie mówiąc już o trzech bardzo dobrych Zeldach. I nie tlumacz się trollingiem bo wchodzisz do normalnych tematów i piszesz rzeczy pokroju, że zawiodłeś się na prezentacji nowej Zeldy albo Gears of War czyli gierek z którymi nigdy nie miałeś do czynienia na powaznie. 

:obama:

Opublikowano

No tak oczywiscie. Dlatego sprzedając gry pokroju Splatoona w 4 mln tylko na jedną konsole powinni się przerzucić na multiplatformowość :D

tak ta sprzedaz splatona pomogla wii u ze ho ho

No nie o to chodzi. Czy twoim zdaniem sony powinno zrobić swoje marki multiplatformowe?

Jakie marki ? :D

Opublikowano

Ja bym chętnie zobaczył NX'a z cartami, szkoda, że pewnie tak nie będzie nie ma chyba żadnej przystępnej cenowo technologii na pojemne carty.

PS. Myślałem, że temat Ficusia został już wyczerpany, a tu znowu wszystko od początku :P

Opublikowano

Blant - te wszystkie klony The Last of Us

zapomnialem ze trzeba ograc wszystkie zeldy i miec order z ziemniaka nintendofaga by napisac prawilnie, ze nowa zelda zaliczyla downgrad

Wiedzmin zaliczyl też masywny downgrade a soki ci z uszu lecialy z podniety jak biegałeś po białym sadzie i co z tego?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

wystarczy nie być stuleją gejmingu żeby wiedzieć że grafika w Zeldzie to nie jest najważniejsza sprawa decydująca o miodności tej gry. Jasne, dobrze jak jest dobra, bo tak zazwyczaj było, ale koło ch,uja mi lata, że teraz jest 0,37124x mniej ździebeł trawy i 0,1643x pikseli bo ficuś policzył i się zawiódł

Opublikowano

nie karmić trolla atencujsza ślunskiego ;/ 

Opublikowano

I kolejny skandal sie szykuje :cool:

Opublikowano

tu nie chodzi o csa, wracaj do kuchni blant

Opublikowano

Blantman pyta się kogo obchodzi CS i Pokemon GO. Zaraz zacznie pytać kogo obchodzi Minecraft, Dota czy Call of Duty.

Akurat drama z tymi skinami jest znakomita.

Opublikowano

Więcej osób niż japońskie popierdółki

sam raz wybudowałem wieże kilka lat temu, potem już tego nie odpalałem 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

mevek zmienił nick na gekon?

Opublikowano

wierza jest częścią lo,re, ogarnij

Opublikowano

Nie czytałem książek więc słabo znam lo,re forumka.

Opublikowano

Spencer to jednak niesamowity facet, jest aż do bólu szczery z botami. Grasz na X-padace, przegrywasz życie.

:rotfl:

Opublikowano

No, szczególnie jak grasz w tą padaczną gierkę z 2008. 

Opublikowano

E tam, spoko średniak.

Opublikowano

No tobie yeti to nie grozi bo gier na ps4 nie ma a jak coś to budujesz dom :reggie:

Opublikowano

bo gier na ps4 nie ma

:pawel:

Odłóż ten klej i kalafior, dobrze ci radze.

Opublikowano

No wyszło jedno Uncharted. Dawno już sprzedałem te kapiszony. Beka.

Opublikowano

Kolesia ktorego kreci No Man Sky trudno posadzac o dobry gust w grach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.