Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

dawaj

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Bo, żeby docenić ten koszt  jak jakiś żółty paralita miota się na lewo i prawo, a depcze po nim kotopis zrobiony z 5 pikseli to trzeba być prawdziwym smakoszem. Z tego co widziałem to największym wyzwaniem gry nie są zagadki a kamera i właśnie sterowanie.

A bardziej serio. Znam powód braku wsparcia ze strony sony. Oni już wiedzieli, że na janusztejszyn4 gra z odrobiną ambicji się nie sprzeda, więc pogrzebali ją już wiele lat temu. 

Opublikowano

Czy wymienianie gier w temacie GOTY w ktore sie nie gralo to jakis wyzszy poziom autyzmu?

hejtowanie roku bez ogrania min. połowy z wymienianych kanydatów jest jeszcze wyżej 

A kto tak robi? 

Opublikowano

Trzeba mieć naprawdę ułomny mózg, żeby nie doceniać gry TLG, która jest jedyna w swoim rodzaju w zalewie szambowych gier typu CoD czy BF razem Gearsami i Halo, które notabene dalej tasiemca robią bez własnej wizji tylko ciągle to samo (Forzę pomijam, bo to spoko gra). A jeszcze wyjeżdżaniem z youtubem to serio, porażka roku.

Trzeba mieć ułomny mózg, żeby się jarać TLG. Nie gloryfikujmy gry, tylko dlatego, że jest niepełnosprawna, bo to co teraz się będzie działo i wysokie oceny i jaranie się guardianem to paraolimpiada, na której i tak kibicujesz największemu dałnowi. No spoko, że gierka nie jest remasterem i wydmuszką jak COD, ale to raczej żadna zasługa Timico i sony. Z resztą, co ja piszę. Z tego co widziałem to ta giera jest wydmuszką, gameplayową. Tylko ja tutaj nie obarczam winą producenta. Może mają mało kasy, może są podobnie opóźnieniu w rozwoju co ich gra? Kto wie.

Yebać sony, że zostawiło to studio na lodzie i pewnie woleli sypnąć goldy jakieś remastery remstaerów dla januszy niż na grę, która serio mogłaby być czymś więcej. Niestety, wyszło jak wyszło. Daje 8 na 10, bo nie wypada oceniać tą samą miarą niepełnosprawnych i pełnosprawnych. TLG to właśnie taki mały, słodki chłopiec z nieyebaniem i brakiem ręki. Fajnie chłopczyku, że wystartowałeś w tym maratonie, szkoda, że pobiegłeś w inną stronę, ale łap nagrodę pocieszenia.

I pisze to człowiek, który ogląda grę na yt. Szczebel niżej niż mazzeo ze swoimi codami, girsami i tytanfalami. No ale dupa boli i ma boleć, prawidłowo, skoro recenzenci piszą, że sztuka spotyka się z technologią i sztuka wygrywa, że gra zmusza do refleksji i przemyślenia pewnych rzeczy, że Trico został tak napisany, że traktujemy go jak prawdziwe zwierze, że dostaliśmy grę inną niż wszystkie, wyjątkową i unikatową, to posiadaczom Nadkonsoli pozostaje tylko grać, a blachą i botą odpalić lola czy innego coda, a w najlepszym wypadku "zagrać" w TLG na yt.

Także, gekon

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/gpnxfnkyggs3haxq8usz.gif

a widzieliście polską okładkę Here They lie na ps4? XDDDDDDDDDDDDDD

A widzieliście okładkę jakiegoś exa na xbona? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@gekon

bo ocenianie po you tube i gadki o klatkach zamiast o game designie, puuzlach i klimacie ułomne fhuj już nie jest? 

Z resztą, co ja piszę. Z tego co widziałem to ta giera jest wydmuszką, gameplayową. 

Mendrek byłby dumny z ciebie dumny :3

Opublikowano

SIE POLSKA 2 czyli chyba wersja do rejonow bialegostoku czy tam innych miast pod wschodnia granica xDDDD

Opublikowano

Czy wymienianie gier w temacie GOTY w ktore sie nie gralo to jakis wyzszy poziom autyzmu?

hejtowanie roku bez ogrania min. połowy z wymienianych kanydatów jest jeszcze wyżej 

A kto tak robi? 

co najmniej pół tuzina ludzi. w temacie GOTY 20XX. co roku

Opublikowano

a widzieliście polską okładkę Here They lie na ps4? XDDDDDDDDDDDDDD

A widzieliście okładkę jakiegoś exa na xbona? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Edit: jak parchnlalem a, ze w pracy jestem to az nie wypada.

Edytowane przez okens

Opublikowano

A kto tak robi? 

co najmniej pół tuzina ludzi. w temacie GOTY 20XX. co roku

Aha.

W sumie to mam to w (pipi)e skoro to nie o mnie. :lapka: 

Opublikowano

okładka starannie przygotowana przez psychologów, by klapy nie musiały pytać sprzedawcy czy gra jest po polsku, błąd stymuluje układ nerwowy, bo typowy klap ma afazje Broki i innej formy już nie ogarnia. następnym krokiem będzie "ku,rva po polsku" by typowy konsument sony zrozumiał napis na okładce

Okens juz jest tak głupi, że pisze pismem obrazkowym. Nie dziwi mnie to.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

05f8f768f3b8bc778cc7e7380370ed4f.jpg

xD

Mogli jeszcze szczuropsa zasłonić tym znaczkiem bo dla januszy plejstejsion najważniejsze jest to, ze gra po polsku. Chooj, że wcześniejsze gry mialy tekstu tyle co oFi na mocarzu naplakał

Opublikowano

Już walić to jak wydawca wydał znaczek na pudełku ale beka ze Sony nawet polonizuje gry na vr kiedy taki microsoft ma w (pipi)e polskich botów a Ci jeszcze go bronią xd

Cały XDbox

Opublikowano

sugerujesz, że gry na xbox'a nie są lokalizowane?

Opublikowano

@gekon

bo ocenianie po you tube i gadki o klatkach zamiast o game designie, puuzlach i klimacie ułomne fhuj już nie jest? 

Z resztą, co ja piszę. Z tego co widziałem to ta giera jest wydmuszką, gameplayową. 

Mendrek byłby dumny z ciebie dumny :3

ojtam ojtam, ja nie gadam o klatkach tylko o rozgrywce przecie. Może faktycznie to trochę mendrkowe, żeby wypowiadać się na temat gry, którą tylko widziałem na yt, ale raczej nie chciałbym w to grać, bo sterowanie to koszmar. Klimat spoko, dlatego tę grę chociaż przejdę na yt. Nie mogę odmówić jej właśnie jakiegoś tam klimatu, skoro go ma.

@IETI

gra zmusza do refleksji i przemyślenia pewnych rzeczy, że Trico został tak napisany, że traktujemy go jak prawdziwe zwierze, że dostaliśmy grę inną niż wszystkie, wyjątkową i unikatową

Moje zwierzęta też często zacinają się w korytarzykach i trzęsą się jak stworki w silent hill. Faktycznie wtedy czułem więź z Trico 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Dla mnie ta okładka i tak wygląda jak wzór mema wyciągniętego prosto z neta :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Już walić to jak wydawca wydał znaczek na pudełku ale beka ze Sony nawet polonizuje gry na vr kiedy taki microsoft ma w (pipi)e polskich botów a Ci jeszcze go bronią xd

Cały XDbox

Trzeba być daunem żeby w XXI wieku nie umieć innego języka oprócz ojczystego

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

dlatego sie kupuje steelbooka

Opublikowano

sugerujesz, że gry na xbox'a nie są lokalizowane?

To że nie ma napisów to mały pikus ale, że we wstecznej wiele gier nie jest spolonizowanych mimo że były na x360 to nawet sega by nie wymyśliła xd jak patrzę na botów odrazu przypomina mi się Sikorski jak mówi, że robimy laske Amerykaną

Opublikowano

jak patrzę na botów odrazu przypomina mi się Sikorski jak mówi, że robimy laske Amerykaną

Amerykaną xd

Yeti piszę botą, blachą xd

Widać ten target analfabetów od plejstejsion. Sony Polska dobrze wie, że ich odbiorcy to kretyni, którzy dobrze nawet po polsku nie umieją się wypowiedzieć.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

XD Sie Polska 2 simonldz?

Opublikowano

plejstejsion

Za to Ty chyba masz problem z poprawną pisownią Angielskiego XD

Opublikowano

Faka a wiesz jak plejstejszyn wymawia sie po japońsku? to się lepiej dowiedz.

Opublikowano

Cały XDbox

Trzeba być daunem żeby w XXI wieku nie umieć innego języka oprócz ojczystego

Trzeba być daunem aby w XXI wieku bronić microsoft który traktuje Cię jak trzeci świat xd ale Dupa ciągle pęka po bombach od Sony więc wybaczam.

Opublikowano

ojtam ojtam, ja nie gadam o klatkach tylko o rozgrywce przecie. Może faktycznie to trochę mendrkowe, żeby wypowiadać się na temat gry, którą tylko widziałem na yt, ale raczej nie chciałbym w to grać, bo sterowanie to koszmar. Klimat spoko, dlatego tę grę chociaż przejdę na yt. Nie mogę odmówić jej właśnie jakiegoś tam klimatu, skoro go ma

tylko że prócz zasłużonych dissów na technikalia, game i level design, zagadki, klimat, czy brak podświetleń i innych strzałek dla kasuli są akurat zachwalane, więc tak trochę słabo z tym zarzutem o gameplayową wydmuszką 

raczej nie chciałbym w to grać, bo sterowanie to koszmar. 

jak ty dałeś radę ograć i jeszcze zachwalać ICO to ja nie wiem

Edytowane przez nobody

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.