Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem, co takiego switch będzie miało do zaoferowania po większości remasterach i grach, które już były na ps4/xone? Jakieś tam zeldy i mario na tym nintedofagu nowe i nic po za tym XD

A ps4 ma coś innego niż remastery?

Z(pipi)ane chłodzenie :D

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

za rok premiera gow'a - hendrix potwierdza

Opublikowano

mi sie uroczo czyta strach i obawe czy aby ps4 lub prosiak i jego terafanki to nie za malo na ogarniecie mitycznej mocy vity i czy starczy by w2048 chodzilo w 60fps xdddd

Opublikowano

ehh tyle gier na plejke a zero na scorpio chyba jednak za rok wymiana na prosiaka będzie

Opublikowano

A i pięć części the last of us tylko każda dla niepoznaki nazwana inaczej

Opublikowano

Kermit jakiś coopik w knacku 2? :ogor:

Opublikowano

no kurde w 4k i hdr to nawet knacka 2 scalakujemy

Opublikowano

jeszcze żeby te głupie osły grały w te xboxowe eksy na pc xD

mi się na gtx770 odechciało i wolałem kupić xboxa ale nie, będą się przekomarzać. wy gnoje.

Słodki Jezu, ależ bomba prawdy. :banderas:

Lepszego podsumowania zaistniałej sytuacji nie widziałem. Zwięźle, dosadnie. :obama:

Opublikowano

Czy na nowej generacji byla jakakolwiek gra fabularna w coopie, nie liczac remasterow i portow?

Opublikowano

Czy na nowej generacji byla jakakolwiek gra fabularna w coopie, nie liczac remasterow i portow?

nie była, ale pewne kooperacyjne fabularne gry. Ale niestety dla CIebie, najlepsze z nich wychodzą na platformy Microsoftu 

pierwsze z brzegu przykłady:

krasnale 5  :obama:

halo-5-preview-groundpound.gif?itok=0avw

i pudziany 4

Opublikowano

Wspaniale się gra w Halo 5 na kanapie z kulegami.

Opublikowano

nie mam kulegów, nie wiem 

Opublikowano

pudziany 4 są słabe

Opublikowano

najgorsze pudziany i najgorszy dead rising - eh pieknie trafilem moment ucieczki z tonącego okretu

Opublikowano

Najgorsze pudziany a i tak bezdyskusyjnie lepsze w multi od selfi-totemo kapiszonów 4...

Opublikowano

Wczoraj podczas rozmowy z Bansaiem o odrodzeniu izometrycznych cRPGów przypomniałem sobie o tej gierce (jak się okazało zapowiedzianej na przyszły rok i o czym zupełnie zapomniałem, że jest robiona przez Polaków)

Do tego przeglądając nadchodzące premiery trafiłem jeszcze na 

No i jak tu nie kochać PC gamingu :wub:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O, widze ze sobie przypomniales tytul. :cool:

Opublikowano

Dlatego mi się bardzo podoba Divinity: Original Sin. Jest utrzymany w podobnym stylu.

Opublikowano

Pany, gram na smoku w trzeciego wieska i chyba jakis bug mam czy cos bo dziwne rzeczy wypisane sa na dole ekranu (lewy dolny rog).

83gzIq3.jpg

Toc to nie moze byc licznik fpsow, czyz nie? Na ps4 przeciez gra sie w stabilnych 30'stkach z dropami do 20 na bagnach. A wiem przeciez ze Mendrek mowi ze to jedyna prawdzwia platforma do grania (a on sie przeciez nie myli). Doradzcie co robic :o

Opublikowano

blacha ogrywa wieska 3 10 lat po premierze, pewnie byla jakas przecena za 2 euro bo inaczej kijem by nie ruszyli

tfu tfu

Opublikowano

Wyłącz licznik fps. Nie ma za co.

Opublikowano

blacha ogrywa wieska 3 10 lat po premierze, pewnie byla jakas przecena za 2 euro bo inaczej kijem by nie ruszyli

tfu tfu

a ja ci gry rok temu w święta kupiłem. Najgorzej wydane pieniądze na steamie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.