Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Paladyn uncharted jak zwykle czujny xd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ktoś napisał, że jakaś gra ma najładniejszą grafikę?!?!?!?

Obrażajo Anczarted!!!!!!!!!

:dynia: 

Opublikowano

No, tylko ja nigdzie nie bronię Uncharted, bo ani tej gry, ani Gearsów nie widziałem na oczy.

Chciałem tylko pomóc użytkownikowi suteq.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Dobre definicje w głowie dorabiają sobie klapy xD jeżeli tak to wygląda na przykładzie Geow 4, to strach pomyśleć jak wygląda definicja pod anusy od SONY w stronę fanów, najlepsze giglotanie za uchem miękką główką xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie chcę bronić jednego czy drugiego ale gdzie stwierdzenie że najlepsza grafika na konsole to obrażenie uncharted ?  Może kolega co to napisał gra na wii u i xbox one ?  Może nie każdego interesuje sony  lub seria uncharted ?

Opublikowano

najladniejsza grafika na konsole to sunset overdrive

Opublikowano

nie prawda bo driveclub burza, lekkie opady, godzina 16.43

Opublikowano

blantman: to nobody pisał o Uncharted ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nowe gearsy imo wyglądają nieźle jak na możliwości x360.

Opublikowano

Słaba gra pozostanie słaba bez względu na platforme.

Opublikowano

po prostu xbox zaorał wszystko. Jak tam jesień na trójnogu? chyba cienko

xDDDDDDDDDDD

Jesień na Nadkonsoli? TLG, Nioh, GT, Gravit Rush 2, na dniach Abzu, nowa gra twórcy Journey, właśnie pojawił się jrpg w starym stylu, Setsuna, No Mans Sky za rogiem, do tego posiadacze PS4 wielkimi krokami wkraczają w wirtualną rzeczywistość, gdzie wy możecie jedynie jebnąć nura do zielonego szamba i taplać się w 720p w BF1. No ale co tam jesienią na x-trupa? Bezmózgie Girsy z grafiką z x360, z mechaniką jak z pierwszej części, na dodatek od randomów, bezmózgie siekanie zombie w DR, kolejna Forza, nie różnicą się niczym od poprzednich części i Recore, które wstydzi się sam Knur obniżając cene tego szrota. Mając na uwagę wcześniejsze miesiące, gdzie na jedynej słusznej konsoli na rynku pojawiło się kilkadziesiąt gier, gdzie wy dostaliście tylko najmocniejsze 77% w 720p w historii i Insaid, które ogram nawet na moim laptopie, ale poczekam na wersje na PS4, to pytam się, z czym do ludzi zielone robaki?! Od tego głodu na jakiekolwiek gry, to już wam się główkach ładnie poprzestawiało, nawet mi was nie żal.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O Yeti ctrl+c, ctrl+v.

Opublikowano

Yeti kiedy gramy w SFa?? :dynia:

Jak już znajdzie na Wikipedii wszystkie gry na PS4 o których nie słyszał i w które nigdy nie zagra ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ta generacja to jest najgorsze gamingowo (pipi) jakie wyszlo w historii grania xD

Od 2 miesiecy gram tylko w Overwatch i Guilty Gear Xrd -Revelator- BO NIE MA W CO GRAC xDDDDDD

Persono 5 mesjaszu gamingu zbaw nas!!!!

Opublikowano

Co tu tak cicho? Kaz, Spencer i Gaben nie zachodzą was od tyłu? Blacha nikogo, playstation (pipi), xkloc.

sonybociarnia została rozjechana walcem Spencera, coś ciekawego do pogrania na szrocie4 bez gier dopiero na wiosnę w postaci Far Cry Primal 2 xDD dominacja jak za czasów ps2, milion wspaniałych devów, tylko gier przez trzy lata dalej brak i ujowe porty multiplatform :)

Taka posucha że nawet fanek wyjechał na kolonie a yeti sprzedaję jagody przy drodze bo gliny na ściany zabrakło. 

Opublikowano

Ale riposty zielonych przegrywów.

No ale jak to się bronić, jak nie ma czego bronić :yao:

Ta generacja to jest najgorsze gamingowo (pipi) jakie wyszlo w historii grania xD

Od 2 miesiecy gram tylko w Overwatch i Guilty Gear Xrd -Revelator- BO NIE MA W CO GRAC xDDDDDD

Persono 5 mesjaszu gamingu zbaw nas!!!!

Może się starzejesz i gry już cię tak nie bawią, jak za czasów poprzednich generacji? Bo jeżeli piszesz, że nie masz w co grac, to nie jest dobrze, zwłaszcza, że w tym roku gier wyszło i wyjdzie bardzo dużo.

Opublikowano

no jak ja bym gral w gilty gira i overwatch to tez bym zlapal dola

Opublikowano

CHYBA TY!!!!

Trafiony zatopiony :reggie:

Nie oszukuj się, niebawem twoją główną rozrywką będzie picie piwa w pubie, siedzenie przez tv, a później już tylko ławeczka w parku.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam, ale obecnie zakopuję się pod kupką wstydu gier na WiiU i 3DS. Chociaż na Xone jestem nawet całkiem na czasie z grami, które chcę ograć - za wyjątkiem RPG, które albo leżą i czekają na więcej czasu, którego teoretycznie nie mam (Wiedźmin 3) albo w ogóle na zakup (Divinity, Wasteland 2) ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.