Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ten temat chyba polega na cieszeniu się z czyjegoś nieszczęścia, więc wyszło bardzo dobrze.

Jedyny co rozumie o co tu chodzi

Klapy ponoć tacy koneserzy, a dzieła sztuki nie potrafią docenić xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

dobrze ze boty doceniaja nowe IP na konsoli MS ! dlatego praktycznie zaden nie ma szans na kontynuacje xD

#ForzaGearsyHalo

Opublikowano

Crap na 8 to i sprzedaż słaba.

Opublikowano

Ja tam kupie i dead rising 4 i last guardiana. Czekam tylko na odpowiednią ofertę na allegro . Coś czuję że last guardian będzie tańszy szybciej.    Kogo w dodatku obchodzą te gry jak już w styczniu Yakuza :)

Opublikowano

ja bym na miejscu klapów bardziej martwił się sprzedażą PS VR, bo zaraz się okaże że hełm za 1800 pe el enów w połowie przyszłego roku nie będzie miał gier xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

A jak sie sprzedaje, bo z tego co slyszalem, to produkt praktycznie niedostepny, a cala partia poszla w 1 rzucie!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Co do Psvr to wystarczy powiedzieć RE VII ale co boty mogą wiedzieć o nowej jakości grania xd

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Co do Psvr to wystarczy powiedzieć RE VII ale co boty mogą wiedzieć o nowej jakości grania xd

mówisz o tym marnym multiplatformowym klonie Amnesii?

1485.gif

jak ciężkie życie muszą mieć posiadacze plejstejszyn, skoro wytaczają takie działa

Edytowane przez asax

Opublikowano

ja bym na miejscu klapów bardziej martwił się sprzedażą PS VR, bo zaraz się okaże że hełm za 1800 pe el enów w połowie przyszłego roku nie będzie miał gier xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale co klapow obchodzi sprzedaz PSVR, no chyba ze mowisz do tych dwoch czy trzech osob ktore kupily ten sprzet.

Kogo w dodatku obchodzą te gry jak już w styczniu Yakuza :)

tumblr_inline_o2tzmvSINZ1tmjfiq_500.gif

Alez bedzie obijanie mord w Tokyo :banderas:

Opublikowano

chcialem wypomniec botom jak sie u nich sprzedaja ambitne gierki skoro tak sie nasmiewaja z last guardian ale nie znalazlem ani jednej :/

Opublikowano

Co z tego że multiplatforma skoro na psvr to nowa jakość i nowy wymiar grania. Dobrze że boty są nieświadome i tylko z uśmiechem będzie można popatrzeć jak kupują tylko namiastkę porządnego horroru kiedy użytkownicy ps4 będą mogli tą grę naprawdę przeżyć a nie tylko grać.

Opublikowano

A jak sie sprzedaje, bo z tego co slyszalem, to produkt praktycznie niedostepny, a cala partia poszla w 1 rzucie!

Identyczne teksty tutaj widziałem przy premierze dildosów, a każdy wie jak sprzedaż przełożyła się na gierki xD

Opublikowano

Te gogle musialyby kosztowac z 500zl zeby sie dobrze sprzedaly

Opublikowano

Można się śmiać z re7, ale sprzeda się na każdej platformie dużo lepiej niż mająca premierę w ten sam dzień yakuza.

Opublikowano

Tak się wyprzedały, że wchodzisz na Amazona US, a tam ponad 60 sprzedawców oferuje VR od Sony :P Sami chyba nakupowali licząc na kosmiczne przebitki i teraz z tym siedzą XD Na stronie UK  to samo.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Co do re7 to opinie sa raczej w wiekszosci pozytywne. Mi sie bardzo podoba ze jest w tej grze dostepna bron bo to ciagle chowanie sie po szafach zabija dla mnie np. takiego outlasta.

Opublikowano

Można się śmiać z re7, ale sprzeda się na każdej platformie dużo lepiej niż mająca premierę w ten sam dzień yakuza.

No niestety.

Branza (pipi)

Opublikowano

Całe szczęscie, ta jakuza to chyba jakis żart jest

Opublikowano

Zamknij sie chłopie lepiej jeśli ci zycie miłe

Opublikowano

w pierwszym i ostatnim.

o VR jest głośno jak nigdy, tzn było coś słychać przed premierą - i dwa dni po...

no i każdy spakował do szafy -bo to zawsze lepsze wyjście niż patrzeć na upośledzoną wersję takiego diamenciku jak np. DriveClub - tak, ten zwykły..

wijar srijar pijar

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć to zupełnie otwarcie: The Last Guardian zostało wydane w takim stanie, że nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś na tej podstawie reklamował produkt. Ot, taka stukocząca pralka, którą podczas wirowania muszą przytrzymywać dwie osoby. Nie mam wątpliwości, że dla wielu będzie to prawie niegrywalna rzecz – wymagająca dodatkowej cierpliwości do walki ze sterowaniem, spadkami płynności, ogłupiałą kamerą czy sporadycznym blokowaniem się chłopca lub Trico. Przechodząc kolejne rozdziały i obserwując to, jak kiepsko grze zdarza się działać, coraz mniej dziwiłem się decyzji o opóźnianiu czy niemal skasowaniu projektu.

to jest ten wielki ex na ps4?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.