Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ambitne i nietuzinkowe 8/10 xD

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Chciałem napisać, że PC gaming to męka. Zainwestowałem kasę w gamingowego PC, a i tak wolę pograć na PS2, Wii albo 360. Granie na krześle jest chu.jowe. Wiem, że można podłączyć peceta do telewizora ale kto tak robi? No kto? To mit powtarzany na forach: "A przecież PC podłączam do telewizora i mam to samo co na konsolach?" Nie bardzo. Nie zamierzam puszczać kabli po domu i obsługiwać myszką z daleka małe ikonki. 

No i chciałem się wpisać na stronie 666.

Opublikowano

:santa:

Opublikowano

Wpis kontrolny pod moim zdjęciem za kilka lat 

A i Bansai to ukryty janusz bo dalej nie grał w last guardiana. Olał dzieło sztuki a grał w the division i mafie 3 .... (pipi)a no ja też grałem na premierę w mafie i division....  Idę kupić infinity warfare na ole 

Opublikowano

oj tam nie pije :)  zmęczony czyta forum przed snem. Jak czytam niektórych wynurzenia w pewnych tematach to tylko ostatkiem sił staram się nie komentować.  :)

Opublikowano

Kitajska baśń o szczuro-kuro-kunie i siusiumajtku źle się opyla? Jakoś mnie to nie dziwi. Wiadomo...ludzie w Angoli głosują portfelami, a to przypominam - mądry naród. Kiedyś mieli pod swoim butem pół świata. Ja tak czy inaczej im wierzę. Nowy Call Of Duty znacznie lepszy, bo najlepiej się sprzedaje :yao:

A teraz poważnie...Gdyby nie Yakuza i Ni-oH to już dzisiaj można by zaorać tą śmieszną platforemkę Sony...

Opublikowano

Wpis kontrolny pod moim zdjęciem za kilka lat 

A i Bansai to ukryty janusz bo dalej nie grał w last guardiana. Olał dzieło sztuki a grał w the division i mafie 3 .... (pipi)a no ja też grałem na premierę w mafie i division....  Idę kupić infinity warfare na ole 

Kto jest januszem to sie okaze w premiere Nioha a nie jakiejs gierki ktora wychodzi w najbardziej za(pipi)anym grami okresie i w ktorej masz 24 fpsy patrzac sie w sciane.

Opublikowano

Bijcie się (pipi) xd

Opublikowano

Przechodzilem z blantem Halo 2 na heroicu, wiec jestesmy juz prawie jak bracia, nie ma mowy o biciu sie.

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć to zupełnie otwarcie: The Last Guardian zostało wydane w takim stanie, że nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś na tej podstawie reklamował produkt. Ot, taka stukocząca pralka, którą podczas wirowania muszą przytrzymywać dwie osoby. Nie mam wątpliwości, że dla wielu będzie to prawie niegrywalna rzecz – wymagająca dodatkowej cierpliwości do walki ze sterowaniem, spadkami płynności, ogłupiałą kamerą czy sporadycznym blokowaniem się chłopca lub Trico. Przechodząc kolejne rozdziały i obserwując to, jak kiepsko grze zdarza się działać, coraz mniej dziwiłem się decyzji o opóźnianiu czy niemal skasowaniu projektu.

to jest ten wielki ex na ps4?

najmocniejsze 5/10 w historii gejmingu

Opublikowano

Przechodzilem z blantem Halo 2 na heroicu, wiec jestesmy juz prawie jak bracia, nie ma mowy o biciu sie.

halo 3 i 4 już przeszedłeś bo jak nie to pamiętaj  :ogor:  jak tylko będę online dawaj znać 

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć to zupełnie otwarcie: The Last Guardian zostało wydane w takim stanie, że nie zdziwiłbym się, gdyby ktoś na tej podstawie reklamował produkt. Ot, taka stukocząca pralka, którą podczas wirowania muszą przytrzymywać dwie osoby. Nie mam wątpliwości, że dla wielu będzie to prawie niegrywalna rzecz – wymagająca dodatkowej cierpliwości do walki ze sterowaniem, spadkami płynności, ogłupiałą kamerą czy sporadycznym blokowaniem się chłopca lub Trico. Przechodząc kolejne rozdziały i obserwując to, jak kiepsko grze zdarza się działać, coraz mniej dziwiłem się decyzji o opóźnianiu czy niemal skasowaniu projektu.

to jest ten wielki ex na ps4?

najmocniejsze 5/10 w historii gejmingu

W pelni zaluzone 8/10 i gdyby tylko popracowali nad paroma szczegolami mielibysmy byc moze jedna z najbardziej klimatycznych gier dekady

Opublikowano

Jakby jeszcze nad tym pracowali to by się w dekadzie nie wyrobili xd

Opublikowano

Yakuza > RDR

A musiales wytaczac az takie dziala? To jak napisac:

F-22 > Tupolew.

Opublikowano

RDR - polecam na klopoty ze snem

Opublikowano

san andreas > rdr

Opublikowano

B.T > Trico

Chocobo > Płotka

Opublikowano

Yakuza > RDR

A musiales wytaczac az takie dziala? To jak napisac:

F-22 > Tupolew.

Nie przesadzaj obie gry fajne. Jednym leży bardziej gameplay i stylistyka rockstara innym ta twórców yakuzy.  Mam kolegów co Yakuzy nie rusza bo im nie odpowiada sposób prowadzenia fabuły i ta japońska otoczka. Po prostu są uczuleni na to. Ja i przy red dead i przy serii yakuza świetnie się bawiłem. Są też tacy co gardzą obiema seriami i wolą Saints Row  :problem:

@Ficuś z B.T. zgadzam się ale Manna nie obrażaj 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

blantmanowa > blantman

Opublikowano

beka z typow w temacie o Death Stranding, tyle strone na(pipi)ane o grze widmo

Opublikowano

tlou2 zamkneli a to deth string nawet nie zaczęli robic a tasowanko juz w najlepsze

niektórzy serio chyba bardziej lubia te teorie spiskowe analizy trailerow od samych gierek

Opublikowano

Rdr 2 nasrane dwa razy więcej stron ale dupa nikogo nie piecze, a tam na trailerze jedynie stepy i stodoła.

Opublikowano

Przeciez to a hideo kojima game: written by hideo kojima,  directed by hideo koijma, developed by hideo kojima, payed by sony. Przeczuwam srednia 94 na MC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.