Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

wiekszosc tych exow jest na stemie

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Klapy się podniecają, że po ponad 3 latach dostaną 3-4 dobre gry w jednym roku. Jak nisko trzeba upaść XD

:oh_you:

2016 Ratchet 85, Uncharted 93, TLG 83 + pierdoły z list Yetiego.

Opublikowano

odin sphere 87%, salt and sanctuary 84%, guilty gear revelator 86%, thumper 85%, darkest dungeon 83%

Opublikowano

Ficuś z rana jak śmietana. Licytacje na metacritici dzisiaj, co? A potem stara gadka ,,oceny się nie liczą'' (bo się nie liczą, driveclub to jeden z najlepszych exów na ps4 a ma 73 mc).

Można sobie robić bitwy na listy exclusivów, ale i tak się wszystko rozbija o indywidualne preferencje. Dla mnie na ps4 z must-have exów istnieje tylko bloodborne (i soma z połowicznych exów), więc mi nie robi, że 20 yakuz i 5 unchartedów ze srednią 90 jest.

Edytowane przez musoil

Opublikowano

ale japa bansai czy tam musiol

Opublikowano

Darkest dungeon to ta gra o której założyłem temat 2 lata temu:D ? To niby hit z tego roku ? 

Guilty gear, Odin Sphere, Thumper ?  Może jakąś normalną grę znajdziesz ? 

BTW Zabawne tyle exów a cały czas fani sony szukają nowych gierek bo nie mają w co grac. Ostatnio graja w średnie mmo od square taki to za(pipi)isty rok na playstation :D   Jeszcze mówią że ma dobrą fabułę. W dobie przeza(pipi)istej fabuły MMO od Bioware  (wczoraj wróciłem bo mam dwa dodatki zaległe - co za sztosik fabularny) mówić o dobrej fabule w FF :) Różnica między graczem grającym na platformie ms a graczem na platformie sony jest taka że my gramy we wszystko i to wcześniej niż klapy. 

Patrzcie na takiego ficka - tylko sony! Ograł on coś na nintendo? Ograł cokolwiek na xboxa czy pc ?   Czeka na resztki z pańskiego stołu w postaci indyków na vite. Exy playstation tak naprawdę go nie interesują. Co z tego że Bloodborne czy last guardian wyszły. Czy na premiere nabył te gry ? Taki fan playstation a na premierę kupuje multiplatformy.   Last guardiana nie kupiłem jeszcze ale jestem prawie pewny że będę go miał za sobą szybciej niż ficuś. Tak jak inne exy playstation :D

Opublikowano

odin sphere 87%, salt and sanctuary 84%, guilty gear revelator 86%, thumper 85%, darkest dungeon 83%

gra z PS2, niedorobione soulsy 2D, seria, ktora od 20 lat wyglada tak samo, jakis no name i gra w ktora moge prawilnie grac na PC, no fajna lista ficek :kaz: 

Opublikowano

PC monster z wymaganym Win 10 z updatami tylko żeby zagrać w te exy z DRM sklepu M$ (który potrafi się crashować i całe ściąganie kilkudziesięciu giga w piz.du) deal życia.

Czyli system działa jak każda inna konsola, co się dziwisz?

Opublikowano

ogralem praktycznie wszystkie pudelkowe exy sony na ps4 z czego wiekszosc na premiere kupilem ale ten sie przypier.doli do last guardian a sam mial beke chwile temu z ludzi co to kupuja na premiere bo za miesiac gierka bedzie smigac po 100zl xdddd

odin sphere nienormalne, a star ocean kupowal, ze az mu sie lysina trzasla

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Jakiś brzydki robak ci napisze, że na playstation 3-4 dobre gry w jednym roku wyszły trzy lata temu, wymień takiemu 8 dobrych/zayebistych gier z tego roku i przyjdzie drugi co będzie pisał, że co to za metacriticowe wyliczanki, co za paździerze xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

jezu jak ja nimi gardze, spotkalbym takiego na ulicy to normalnie nakopalbym z tej pogardy

MOLINASPIT.gif.pagespeed.ce_.AKdVCo1zV_.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jezu co miesiąc ex na ps4, kiedy to dobro sie skończy

teraz tlg zaraz yakuza 0, potem horizon

a jeszcze raczeta nie sprawdzalem :obanderoni:

Opublikowano

nawet ksiazki czytal 

Opublikowano

gra z PS2, niedorobione soulsy 2D, seria, ktora od 20 lat wyglada tak samo, jakis no name i gra w ktora moge prawilnie grac na PC, no fajna lista ficek :kaz:

morda nintendofagu, idz zobacz co swiezego switch oferuje
Opublikowano

Odpowiem za niego : Skyrima na konsoli nintendo :D

Opublikowano

0 to idealny moment na wskoczenie do serii, jeśli ktos t.j. ja nie miał ochoty zaczynać przygody z serią od trójki na ps3, a na ps2 miał i tak zawaone innymi pozycjami. no i w wakacje dojdzie jeszcze remake jedynki :okemi:

Opublikowano

blantman - nie

to co już nie moge sprawdzic, tym bardziej ze to prolog? moge grac tylko w haloforzagirsy? czy jednak mi pozwolisz

Opublikowano

Ja z Yakuza czekam na Zero, potem od jedynki az do szostki :banderas:

Opublikowano

Tak a Xbone został konsolą bez exów dzięki pc.

już widzę te wszystkie klapy ogrywające Forzę Horizon 3 i Ori na swoich SONY VAIO XD

Opublikowano

Skyrim w samolocie i trylogia Dark Souls mogą jeszcze nieźle namieszać na switchu

Opublikowano

klapom tak bardzo w gre weszlo gadanie o nieistniejacych, zapowiedzianych grach, ze przerzucaja swoje zwyczaje na inne konsole i stresy zycia, beka

Opublikowano

Skyrim w samolocie i trylogia Dark Souls mogą jeszcze nieźle namieszać na switchu

o ile znajdziesz na nie miejsce w pamieci konsoli

nintendo utozsamia sie z swoimi fanami i wiernie kopiuje ich charakterystyke od lat - NIEDOYEBANIE

Opublikowano

Tak a Xbone został konsolą bez exów dzięki pc.

już widzę te wszystkie klapy ogrywające Forzę Horizon 3 i Ori na swoich SONY VAIO XD

ja mam nawet goty wersje Ori na platformie STEM
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.