Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yeti doświadczony właśnie przez to przechodzi, od plejsztejszon do siedzenie w parku i zaczepiania ludzi a może jednak zbiera poki  :reggie:  

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ten rok może uratować tylko Dishonored 2.

Opublikowano

Nawet nie wiesz jak bardzo.

Opublikowano

Nioh, Deus Ex, Dishonored, Kangury 3 :banderas:

Opublikowano

Yeti dalej cieniasie bez honoru nie odpisales kiedy gramy w SF-a przeciez takie jaranko miales :dynia:

Opublikowano

Yeti nie gra w tą grę Yeti wrzuca tylko filmiki i udaje, że go to wszystko kręci, bo na playstation jest!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dziś w temacie Gearsów dowiedziałem się że to najlepszy shooter tpp w historii gier, a oprawa czwórki przebija tę U4.

NIESAMOWICI FACECI

Nie wiem. Nie wchodzę do tematów gier, które mnie nie interesują.

pjona, to zupełnie jak ja 

No a nobody wchodzi jak Ficek.

sugerujesz że Ficek też ograł poprzedniczki na splicie i interesują się czwórką? :cool:

Poproszę linka do postu o grafice przebijającej U4. 

Rewelacyjnie to wygląda, szykuje się najładniejsza gra na konsole

<ciężki riff kończący następny killroom>

Opublikowano

Widzę, że koledzy wyjaśnili, że tutaj nigdzie nie jest wskazane, że mowa konkretnie o U4. 

Taka posucha że nawet fanek wyjechał na kolonie a yeti sprzedaję jagody przy drodze bo gliny na ściany zabrakło. 

:dynia: 

Opublikowano

no tak teraz postulat o najładniejszej konsolowej oprawie brzmi logicznie  

xd 

Opublikowano

No co wy, jak to nie ma w co grać na playstation jak lista yetiego była długa na kilometr?

yeti kocha wszystkie gry na playstation, a że tylko jedna jest warta pożyczenia od kolegi to inna sprawa

Opublikowano

No to jadziem z listą YETI:

1. TLG - chińskie bajdurzenie o szczurokocie. Czuję w moczu jedno z największych rozczarowań dekady.

2. Ni-oH - jedyny sztos, ale po pierwsze czy na pewno ekskluzywny, a po drugie czy na pewno w tym roku? Śmiem się wątpić

3. GT - Demko do gry z serii, która już dawno utraciła palmę pierwszeństwa na rzecz Forcy...

4. Gravity Rush 2 - A cio to? :yao:

5. Abzu - Czy w tej grze stwierdzono jakiś gameplay?

6.I Am Setsuna - Niech ten filmik opowie sam za siebie:

Prawdziwy killer i 9-cio calowy gwóźdź do trumny xboxa. I ta walka ze śniegowymi rzodkiewko-królikami! :yao:

7.No Man`s Sky - Szanse,że będzie nudniejsza od Łączenia Kropek...ogromne!

Z PS4 jeszcze nigdy nie było tak dobrze :reggie:

Opublikowano

Czaruś, coś ci wyjaśnię. W ogóle mnie nie dziwi, że o nowej grze Team Ico, twórcy takich sztosów jak ICO i SOTC, piszesz, że to jakaś chińska bajka o szczurze. Ty jako rasowy bot jesteś wychowany na mieleniu locusta na 1000 kawałków, laserkach i kolejnych CoD. Wybuchy, parcie do przodu, prostota i jeszcze raz wybuchy. Więc pozostań w tym płytkim, prostackim, zielonym świecie microsoftu, który nie chcę u siebie nietypowych gier, bo "nie trafiają w gusta posiadaczy ich konsoli", nie dla ciebie duszony królik z truflami, a kebab z budy.

Opublikowano

Pamietam to uczucie gdy pierwszy raz grałem w SOTC czułem sie jakbym oglądał pokaz slajdów puszczanych z projektora :banderas: #czarwspomnien #jakzadawnychlat #lata80

#magiaplejstejszon

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Czaruś, coś ci wyjaśnię. W ogóle mnie nie dziwi, że o nowej grze Team Ico, twórcy takich sztosów jak ICO i SOTC, piszesz, że to jakaś chińska bajka o szczurze. Ty jako rasowy bot jesteś wychowany na mieleniu locusta na 1000 kawałków, laserkach i kolejnych CoD. Wybuchy, parcie do przodu, prostota i jeszcze raz wybuchy. Więc pozostań w tym płytkim, prostackim, zielonym świecie microsoftu, który nie chcę u siebie nietypowych gier, bo "nie trafiają w gusta posiadaczy ich konsoli", nie dla ciebie duszony królik z truflami, a kebab z budy.

Myślał, ze mi dosolił, a tu jak kulą w płot :yao:  W przeciwieństwie do Ciebie, który li tylko babrze się w niebieskim chlewiku i nosa stamtąd nie wyściubia to ja sporo gier z sonowego stadła ograłem i nawet o niektórych z nich mam jak najlepsze zdanie, np gigasztos w postaci serii Yakuza. Do tego grona jednak na pewno nie należą gry Uedy. ICO ma tylko jeden jedyny fajny patent tj trzymanie się za ręce postaci. Reszta to jałowe szwendactwo wte i wewte po pustych jak horyzonty myślowe niektórych klapów miejscówkach. SOTC już nawet nie próbowałem włączać po tych traumatycznych doświadczeniach, poza tym słyszałem, ze twórcy ją tworzący zapomnieli o takim podstawowym terminie okołogrowym, jakim jest bez wątpienia stabilny framerate :reggie:

Opublikowano

Biłbym ludzi którzy nie szanują Sotc.

Opublikowano

ICO ma tylko jeden jedyny fajny patent tj trzymanie się za ręce postaci. Reszta to jałowe szwendactwo wte i wewte po pustych jak horyzonty myślowe niektórych klapów miejscówkach. SOTC już nawet nie próbowałem włączać po tych traumatycznych doświadczeniach, poza tym słyszałem, ze twórcy ją tworzący zapomnieli o takim podstawowym terminie okołogrowym, jakim jest bez wątpienia stabilny framerate :reggie:

Spiderman-Meme-Cancer-4.jpg

Boty serio mogą sobie podać rękę januszom, którzy co roku kupują fify i assassyny, ten sam rodzaj podgracza. Pluje na nich mocno, tfu!

Opublikowano

“That game awoke me to the possibilities of the medium,” - Hidetaka Miyazaki :banderas:

Opublikowano

ICO ma tylko jeden jedyny fajny patent tj trzymanie się za ręce postaci. Reszta to jałowe szwendactwo wte i wewte po pustych jak horyzonty myślowe niektórych klapów miejscówkach. SOTC już nawet nie próbowałem włączać po tych traumatycznych doświadczeniach, poza tym słyszałem, ze twórcy ją tworzący zapomnieli o takim podstawowym terminie okołogrowym, jakim jest bez wątpienia stabilny framerate :reggie:

Spiderman-Meme-Cancer-4.jpg

Boty serio mogą sobie podać rękę januszom, którzy co roku kupują fify i assassyny, ten sam rodzaj podgracza. Pluje na nich mocno, tfu!

nawet mema nie potrafisz poprawnie użyć xD bezbeku

Opublikowano

Yeti no inglisz. Ostatnio mialem polewe z "Insaid" :P

Opublikowano

Yeti no kurde 

Extreme-Facepalm-Meme-01.png

Opublikowano

Chyba jednak robią też wersje na xone.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.