Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

ostatni prawilny nosnik do gier

commodore-kasety.png

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Switch PRO bedzie mial pojemniejszy dysk twardy, dodatkowa moc w stacji dokujacej i wsteczna kompatybilnosc.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

niny powie ze do ladowania sluzy baza

jak chcesz w terenie ladowac samego przenosniaka plac piekny kawalerze

Opublikowano

ponoc ma miec wejscie usb wiec istnieje cien szansy ze ladowarka do komorki to obsluzymy

a memorki 64gb, 128gb itp by rozbudowac dostepna pamiec to pewniak, tak samo jak pro pad do kupienia osobno, nie zdziwilbym sie jakby ten modul robiacy z obu conow jednego pada tez byl do kupienia osobno

Opublikowano

Tak a Xbone został konsolą bez exów dzięki pc.

już widzę te wszystkie klapy ogrywające Forzę Horizon 3 i Ori na swoich SONY VAIO XD

ja mam nawet goty wersje Ori na platformie STEM

Ty jesteś takim pół-klapem jednak, bo i na PC grasz, i na Xboksie. PlayStation nadal kochasz za mocno, ale choroba nie jest na tyle silna, żeby tworzyć pole siłowe odpychające wszystkie inne konsole niż te marki SONY, co ma miejsce u niektórych użytkowników.

Opublikowano

@raven 

guernica pożyczył xbox'a 360 od Blubera by ograć girsy 10 lat po premierze

więc jest to dalej umysłowy klap

Opublikowano

ktos gardzi micro = klap, beka z botow.

Mam konsole nintendo, sony, mocnego pieca, xbone nie oferuje nic ciekawego, x360 ma 5 gier ktore chce przejsc, szkoda mi bylo nawet 300zl na niego.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Urzekła mnie Twoja historia klapie. 

Opublikowano

A co ps4 oferuje ciekawego? Scierajace się gumki i chwiejącego się bubla z jedną fajną grą.

Opublikowano

ON THE GO a rayos i reszta nintentofagow i tak bedzie w to grac zgarnionym w domu

przenosniaki i granie poza pomieszczeniem to mit

Nie dla mnie. Ja na 2DS gralem tylko w podrozy a ze podrozuje niemal codziennie to szybko skonczylem to co chcialem.

Z Vita o ile ja kupie bedzie tak samo. W domu wole stacjonarke.

Opublikowano

A co ps4 oferuje ciekawego? Scierajace się gumki i chwiejącego się bubla z jedną fajną grą.

bloodborne i last guardian, to juz dwie gry wiecej niz xbox
Opublikowano

xbox ma halo forze i girsy, najlepsze w swoich kategoriach

Opublikowano

do ukończenia w kilkadziesiąt godzin...

Kupie ps4 gdy będzie potrafiła zapewnić chociaż te 100h zabawy. Niepotrzebna mi kolejna konsola do wycierania kurzy w stylu Vity

Opublikowano

jak tam last guardian sie podoba?
Opublikowano

ON THE GO a rayos i reszta nintentofagow i tak bedzie w to grac zgarnionym w domu

przenosniaki i granie poza pomieszczeniem to mit

Nie dla mnie. Ja na 2DS gralem tylko w podrozy a ze podrozuje niemal codziennie to szybko skonczylem to co chcialem.

Z Vita o ile ja kupie bedzie tak samo. W domu wole stacjonarke.

Serio to fajnie grac w autobusie lub tramwaju gdzie scisk, tlum, czesto ciezko o miejsce, a jeszxze slonce czasem nawala i nic nie widac?

Opublikowano

no na xboxie takich gier to ze swieca szukac

Opublikowano

Jeśli granie w podróży to tylko w gry o prostej mechanice, na krótkie sesje w stylu Kirbego, Mario, Zelda <3 Brzmi jak banał, ale Sony jakos nie potrafiło tego zrozumieć 

Opublikowano

Na PS4 jak widać też, w końcu robili ją tylko 9 lat ;)

Ficuś: Może jeździ pociągami.

Opublikowano

Kupie ps4 gdy będzie potrafiła zapewnić chociaż te 100h zabawy. Niepotrzebna mi kolejna konsola do wycierania kurzy w stylu Vity

To mozesz smialo brac w przyszlym roku z Bloodbornem + dodatkiem, Yakuzą 0 i Niohem :cool:

Opublikowano

ktos gardzi micro = klap, beka z botow.

Jak można gardzić MS gdy Sony jest dużo gorsze jeśli chodzi o podejście do klienta? :) 

Zapomniałem kto to napisał, Shen, który poleciał po PS4 Pro żeby mieć stałe 30 fps w TLG. Ten sam co się śmiał, że ludzie dopiero w BC na Xone ogrywają LO gdy w tym samym czasie on ogrywał w 2016 LO na pożyczonym X360 XD

Wspaniały facet.

Opublikowano

w BB spokojnie idzie dobić do 100h, szczególnie w GOTY, z fabularnym dodatkiem na ~8-10h. do tego 3 zakończenia, mnóstwo sekretów, nie do odkrycia za pierwszym razem, bez poradników, alternatywne questy, kooperacja i pvp po sieci z LEGENDĄ SOULSÓW

mp TLoU w sztywniutkich 60 fpsach też szczerze polecam zamiast poprzestawać na teoriach wojen konsolowych

TLG i U4 to łącznie 30h, bez ruszania pvp i dodanej ostatnio hordy w tej drugiej pozycji

z indie pierdów najlepsze to imo Transistor i Salt & Sanctuary

podgrzewam popcorn i czekam na stosowną wymówkę

Opublikowano

Na Xboxa ile będzie trzeba czekać na podobną produkcję?

Opublikowano

nobody, ale tym postem to wcale sytuacji w oczach asax'a nie poprawiłeś. Podałeś jedną nową grę i remaster. TLG i U4 30h - serio tym chcesz wojować? ;)

Na Xboxa ile będzie trzeba czekać na podobną produkcję?

Musisz sprecyzować co masz na myśli pisząc "podobną produkcję", chodzi Ci o:

- zrypaną technicznie w 20 fps czy

- z grafiką z PS3?

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.