Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz, że to zdanie pokazuje tylko Twoją hipokryzję? :P

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dobry G A M E P L A Y się nie starzeje, po prostu. 

Może w remasterowi The Last Guardian aby miał równie dobry gameplay jak Gears od War

Opublikowano

Klapom gameplay nie jest do niczego potrzebny. Wystarczy, że graficzka jest nieco lepsza i żadne inne argumenty do nich nie dotrą, nawet w przypadku gier, które ograli już na poprzedniej generacji.

Inna sprawa, że gameplay zazwyczaj w tych ich gierkach kuleje i sprowadza się do noszenia drabin, podpływania z paletami i biegania za szczuropsem. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Hum - kolejny powód do beki z Xboxa.

Opublikowano

@hum ale przestan ogladac exy ps4 na Tubie i zagraj na nadkonsoli, symulator noszenia drabiny zamieni sie w piekna historie, szczurokot bedzie twoim najlepszym przyjacielem, a z Drakiem nie raz bedziesz chcial przybić piatke. Widze ze troche sie meczysz na kolanach mazzeo kolejny rok.

Opublikowano

napisal ofi co watchdogs2 wzial na premiere a tlg olewa cieplym moczem

Opublikowano

K O N E S E R

Opublikowano

I sam przychodzi gry na yt xD

Opublikowano

Lepszy taki remaster, niz kolejne girsy ktore gameplay maja 1:1 kopiuj wklej z pierwszej części, do tego nazywają to kolejną NOWA częścią.

Przynajmniej mechaniki są solidne, i nadal sprawiają frajdę. Uncharted ma skopane strzelanie po całości, i niby coś tam poprawiali, ale w u4 nadal w porównaniu do pierwszych gearsów z 2006 ma się wrażenie strzelania z kapiszonów

Opublikowano

ale z ciebie expert

Opublikowano

XDDDD I to jest ten Bansaia psycho fan?

Opublikowano

A z ciebie zaślepiony z(pipi).

Opublikowano

Dajcie mu w koncu bana przed swietami tak brzydko mowic i obrazac no nie wypada.

Opublikowano

Komitet obrony uncharteda? Słabe strzelanie, nudne sekcje platformowe, denne zagadki, nieciekawa fabuła, dobrze napisane postacie, ładna grafa - uncharted w pigułce. Typowe 7/10.

Dajcie mu w koncu bana przed swietami tak brzydko mowic i obrazac no nie wypada.

Przed swiętami taki autyzm jak ficus szerzyć to grzech smiertelny

,,Expert'' może na wyrost, ale grałem na pc, konsolach sony, xboxach, były też epizody nintendo, jestem uczulony już na te (pipi)enie fanboyów, szczegolnie autyzm tych z obozu sony, ruchani w dupe bez lubrykantu, i jeszcze dziękują za to z usmiechem na ustach.

Edytowane przez musoil

Opublikowano

dobrze wiesz o co chodzilo z tym "expert"

Opublikowano

Spróbuj używać pełnych zdań. Czekaj, coś brązowego ci spływa po brodzie. Wypluj to, wtedy może zaczaję, co gadasz.

Opublikowano

Widzę boty wytocztly ciężkie działa, rycerz XDboxa zrobi porządki i bez listosci wyeliminuje każdego posiadacza ps4.

Opublikowano

Musolini dobry wariat.

Opublikowano

Posiadacze ps4 sami się sukcesywnie eliminują, wystarczy, że kończą 10 rok życia, mózg wtedy przyswaja kilka rzeczy więcej

Opublikowano

musolini a na solowke z bansajem juz sie dzisiaj umowiles czy spekales?

Opublikowano

musolini a na solowke z bansajem juz sie dzisiaj umowiles czy spekales?

Nie twój interes, mistrzu. :stupid:

Opublikowano

Weźcie lepiej go nie w(pipi)iajcie bo to prawdziwy bandzior :yao:

Opublikowano

Hahahaha, qwa, jak skisłem po ostatnich postach, dobra beka XD

Opublikowano

musolini rzuc no gamertagiem i nickiem na psn, sprawdzimy twoj konsolo-penis

Opublikowano

Zostanę wtem wykryty. Cieszyłem się dobrą reputacją niegdyś na pewnych forach. Ale z wami się nie da normalnie, drodzy forumowicze. Wątpisz w moje korzenie pc-towo-playstationowe?

Ok specjalnie dla ciebie Ficuś: 7000 trofeów wbitych łącznie na dwóch kontach przez 8 lat i 9 miesięcy. Kiedyś nawet zbierałem ten szajs (41 platyn). GS na razie niewielki, 7000, tak jak mówię nie zbieram już tego. Na ps3 odpaliłem ponad 500 gier (ukończyłem 1/4 tego). Na PS4 przeszedłem ok. 40 gier (na 150 odpalonych), na one gdzieś z 8/40 na razie. Na PS vita 5/30. Jestem wybredny, ale daję szansę wielu grom, nawet tym dziwnym jrpgom (ni no kuni, ff xiii, persona 4, w żadnym więcej niż 4 godziny nie wytrzymałem). Ale mam otwarty umysł. Nie na tyle otwarty, by ogarnąć jednak fenomen uncharteda :)

było też psp oczywiście, ale statystyk nie mam. Crackowałem z pomocą tej stronki polskiej o homebrew na psp, zapomniania i juz dawno nie istniejąca, nie wiem czy to było 2.50 czy 3.50 crackowane, w każdym razie dawno. Piękna konsola, działa do dziś, na 5.50 gen-d jesli dobrze pamiętam. Gier odpalone mnostwo, piracone na potęge, ale z piratami to wiadomo jak to wygląda, tez z 250 odpalonych, 15 skonczonych. Najlepszy sprzęt sony moim zdaniem, wyprzedził czasy. Mam szacunek do sony, ale do tego starego sony, przed ps vitą i ps4.

I jak, wzruszyłeś się? Płynie w nas ta sama krew, ty jednak zapomniałeś, co czyniło nasz ród wielkim. Mnie boli, że to dziedzictwo jest gnojone przez arogancję chciwej korporacji.

Edytowane przez musoil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.