Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

napisal ofi co watchdogs2 wzial na premiere a tlg olewa cieplym moczem

Hype tlg opadl mi juz na poprzedniej generacji. Tlg kupie pewnie w przecenie, a wd2 to porzadny sandbox, duza piaskownica z ciekawymi rozwiazaniami. Ale #teamMazzeo i tak wie lepiej, plusikowanie w ZG gier PEGI 3 bo dla was minecraft i dragonbuilders to DOBRE gry. Jeszcze jak przedszkolak mi to by powiedział to bym go zrozumial, ale budowanie kwadratowych klocków przez dorosłych facetow? Czasem się zastanawiam czy community xbąka to sami zboczeńcy i stulejarze co walą sobie do hentai.
  • Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

bluber ty jestes pies na altery, nie wierze ze jeszcze nie wiesz kto to :P

Akurat tego autystycznego stylu pisania nie poznaje. Jakiś daun od plejstejsion jak zwykle.

Opublikowano

jak tu nawet nie można używać ”twoja stara” to ma być wojna? :(

można 

ja dostałem warna xd

Opublikowano

Nie jest to oficjalna wiadomość, ale według najnowszej plotki Nintendo zdecydowało się anulować The Legend of Zelda: Breath of the Wild w wersji na Nintendo Wii U.

Nintendo zaorało.

siebie :frog: :frog: :frog:

Bardzo dobra decyzja. Jak chcą sprzedać dużo switcha to po co jeszcze wspierać jakieś trupa.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

jak tu nawet nie można używać ”twoja stara” to ma być wojna? :(

można 

ja dostałem warna xd

Pewnie byłeś niemiły dla Szanownej Moderacji. 

Opublikowano

przeciez na wszystkich ostatnich trailerach z wii u ta gierka chodzila w max 25fps wiec nie dziwi mnie to ale nintendofagi robily analizy, ze to wina kompresji i buildow xddd

zreszta no kuvva bez jaj w 2017 roku wypuszczac gierke z grafika z amigi, moze na switchu przynajmniej osiagna poziom, ze nie bedzie wstyd pokazywac to ludziom

Opublikowano

napisal ofi co watchdogs2 wzial na premiere a tlg olewa cieplym moczem

Hype tlg opadl mi juz na poprzedniej generacji. Tlg kupie pewnie w przecenie, a wd2 to porzadny sandbox, duza piaskownica z ciekawymi rozwiazaniami. Ale #teamMazzeo i tak wie lepiej, plusikowanie w ZG gier PEGI 3 bo dla was minecraft i dragonbuilders to DOBRE gry. Jeszcze jak przedszkolak mi to by powiedział to bym go zrozumial, ale budowanie kwadratowych klocków przez dorosłych facetow? Czasem się zastanawiam czy community xbąka to sami zboczeńcy i stulejarze co walą sobie do hentai.

Odwieczna walka o to kto jest bardziej dorosły w gierkach dla dzieci: morderczy masturbatorzy czy klockowi onaniści. 

Opublikowano

przeciez na wszystkich ostatnich trailerach z wii u ta gierka chodzila w max 25fps wiec nie dziwi mnie to ale nintendofagi robily analizy, ze to wina kompresji i buildow xddd

zreszta no kuvva bez jaj w 2017 roku wypuszczac gierke z grafika z amigi, moze na switchu przynajmniej osiagna poziom, ze nie bedzie wstyd pokazywac to ludziom

to pokazuje tylko nieudolnośc studia, które te grę robi:/ takie xeno graficznie zjada te śmieszną Zeldę a nie dośc że wyszło(!) to jeszcze płynnie działało. Nintendo do Gazu

Opublikowano

Plotka wyssana z du,py, a wy już gotowi jesteście złożyć wniosek o likwidacje spółki.

Wy głupie barany.

Opublikowano

ale ma to sens, na cholere wspierac martwe wiiu, a tak pare sztuk wiecej port station by opchneli

Opublikowano

Nintendo w ogóle wspieralo Wii U? 4x Mario + remaster Zeldy to jednak trochę mało.

Opublikowano

Właśnie sprzedałem wiiu i kupiłem ps4 pro, którędy do gamingowego raju?

Opublikowano

#Beka

Powinni Ci odebrać tytuł jak sbką świadczenie. Z drugiej strony prawa nabytego się nie rusza, ale to Polska, więc można zrobić wyjątek :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

kazdy szanujacy sie gracz juz ograł

Opublikowano

Czyli większość klapów ma jeszcze przed sobą.

Opublikowano

Właśnie sprzedałem wiiu i kupiłem ps4 pro, którędy do gamingowego raju?

Jak nie masz tv z hdr to się nie liczy.

Opublikowano

A ja kupiłem Elite Controller do Xbox One. Nie dość, że podczas grania nie słyszę pracy konsoli to jeszcze gram na najlepszym padzie ever. Porównując komfort grania na Xbox One do grania na PS4 to tak jakby porównać podróż nowiutkim Porsche 911 z jazdą tramwajem. W godzinach szczytu. W lipcu. Ale Last Guardian :lol:

Opublikowano

Dual sraka xddd macie wy godność i rozum człowieka?

Ps2 zje.bana konsola ale dobre gry

Ps3 zje.bany system i pad ale dobre gry

Ps4 dobry system zje.bana konsola i pad i brak gier

Całe sony

Opublikowano

mamy bloodborna hehe

Opublikowano

jeszcze parę recenzji tlg od osób nie powiązanych z ps i cw, oraz research pozytywnych postów bartka o strzelaniu w u4 i będzie ku,rwa zaorane w te święta

Opublikowano

Ja tego hita odpaliłem na pół godziny i zwątpliłem. Pozytywne oceny tego czegoś wynikają chyba, że ludzie kupili na premierę, dali 250 i teraz im głupio. Nie wiem kiedy dam grze drugą szansę, bo pierwsze wrażenie tragiczne

Opublikowano

Może dlatego że nie jesteś za mądry na pierwsze zagadki bez podświetlania co masz zrobić? :lapka::)

Opublikowano

A może dlatego, że gra jest nudna, brzydka i nie daję się nabrać na "emocje" na które niby gra działa?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.