Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

DQ XI > FFXV

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No jak ktoś chce wspaniałego jRPGa, a nie jakiegoś kaszalota ni to japońskiego, ni to zachodniego, to jak najbardziej.

Opublikowano

@ragus wes nie wchodz do wc z tą gra dla dzieci bo to jest poziom minecrafta, pomyliles chyba forum :notsure:

Opublikowano

No prawda jest po chooj dawac wsteczna kompatabilnosc jak gracze potrafia kupic ta sama gierke w lekko ladniejszej oprawie kilka razy :/

Ostatnio swietnie sie bawilem ogrywajac Residenta 3 i na remaster tej gry nawet nie czekam.

Powtarzam jak ktos czegos nie ogral to oryginalna wersja jest najlepsza.

Opublikowano

@ragus wes nie wchodz do wc z tą gra dla dzieci bo to jest poziom minecrafta, pomyliles chyba forum :notsure:

ty (pipi) gnoju

Opublikowano

Boze nowym Dragon Questem to ja po tym zyebie noszacym nazwe FF15 bede zachwycony.

Opublikowano

tymi tytułami jarają się dzieci w wieku 13 lat

Opublikowano

spokojnie, jeżeli powąchamy DQ11 w 2018 roku, to będzie dobrze.

Wersja 3DS jaki problem tożsamości  :lol:.

? przecież ślicznie wygląda

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na górze, a przy okazji ma ciekawy bajer w postaci grafiki 2d na dole, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Siniondz: To trochę tak jakby Jasio tłumaczył szkolnemu psychologowi, że jego ojciec wcale nie jest złym człowiekiem, bo zanim Jasio dostał od niego kanapkę z pięści, to wcześniej po pysku od swojego ojca dostał Piotrek, heh.

PS. Co jest z tym niedorobionym cytowaniem...

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Medievil bym zagrał :frog:

Też tak mam. Kiedyś PSP kupiłem tylko dla tej gry na premierę, przeszedłem kilka razy i oddałem Cerbowi. :v

e: Pirat na PSX zawieszal sie na jeziorze, trzeba bylo kupic oryginal. :smutnaziaba:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Powtarzam jak ktos czegos nie ogral to oryginalna wersja jest najlepsza.

Właśnie ogrywam oryginalnego RE1 z 1996 zamiast tej obesranej wersji którą teraz wszyscy portują z gacka. 

Opublikowano

Nintendont nas zayebie

Czyżby znowu bez wsparcia zewnętrznych studiów po jakimś czasie?

Opublikowano

Nie trzeba znać specyfikacji żeby wiedzieć jak się potoczy sprawa z developerami third party na konsoli N ;)

Opublikowano

Ależ to Nintendo Was zayebie, juz czuje te moc w przenosniaku, juz czuje jak bede gral w skajrim on the go, juz czuje jak to zaora wszelkie przenosne urzadzenia :banderas: sprzecior przenosnie bedzie kozak, dodatek stacjonarny troche mniej, ale wiadom oze switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg: 

Opublikowano

switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg:

Czyli można zaorać bo w Mariana można już na ajfonach grać :dynia:

Opublikowano

Switcha się kupi tak jak Wii U 4 lata po premierze i ogra te 3 gry warte uwagi. O ile się pojawią. :kaz: 

W ogóle to chciałem sobie kupić jakieś gierki na PS4. Wchodze na alledrogo, a tam kur.wa same licytacje. To sobie pograłem w święta. :frog: 

Opublikowano

Już widzę tego Fajer Emblema z postaciami bez stóp piękniejszymi niż rzeczywistość ;)

Opublikowano

Przecie w nowym FE juz stopki byly krolu zloty 

Opublikowano

Ależ to Nintendo Was zayebie, juz czuje te moc w przenosniaku, juz czuje jak bede gral w skajrim on the go, juz czuje jak to zaora wszelkie przenosne urzadzenia :banderas: sprzecior przenosnie bedzie kozak, dodatek stacjonarny troche mniej, ale wiadom oze switch bedzie sluzyl glownie jako przenosniak :fsg:

Ale kto by chciał grać w Skyrima on the go? Poza tym ta gra ma 5 lat, więc pewnie poszłaby na moim iPhonie no to faktycznie może  rzeczywiście da radę odpalić na nowej konsoli  Nintendo xDDDDD

Opublikowano

Przecie w nowym FE juz stopki byly krolu zloty 

Wiem, ale ekran jest tak mały, że to i tak jakby ich nie było ;)

Opublikowano

Jarać się nintendopedziem piczem gdzie skyrim będzie chodził, mega wow, ta konsola już na starcie jest trupem jak wii u. A granie na przenośniaku w realu mało kogo widzę, żeby to było, mit jak uj, po domu pewnie tylko grać, bo na mieście wstyd widzieć dziada po 35-tce jak ktoś taki chodzi, bądźmy poważni XD

Opublikowano

A granie na przenośniaku w realu mało kogo widzę, żeby to było, mit jak uj, po domu pewnie tylko grać, bo na mieście wstyd widzieć dziada po 35-tce jak ktoś taki chodzi, bądźmy poważni XD

-Patrz Grażyna jaki debil, gra w jakieś dziecinne Mario, zamiast na plejstejszyn cztery w domu jak człowiek 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.