Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

A co ma destiny do tej gry?  :dafuq:

Opublikowano

Mam już dosyć tego kosmicznego designu ostatnio. Wystarczą mi Halo i Destiny. NMS to inna gra ale kompletnie do mnie nie przemawia. 

Opublikowano

Ja pyerdole Yeti weź sie ogarnij.

A czego innego mozna spodziewac sie po klaperskim bezbeku? :kaz:

Opublikowano

to z ps3?

Pan dobra rada mowi zeby klapki zrobily sobie przysluge i zainwestowaly w Elite Dangerous na pieca ;)

Opublikowano

W ED na piecyku dawno temu ponad 100h wbite. Moze sie kiedys doczekam wersji PS4.

NMS to bedzie gra dla każuli, ale graficznie wyglada calkiem zjadliwie.

Opublikowano

Zauważyłem dziwna strategie w kampanii Microsoftu, pomimo wszechobecnej wiedzy jaka jest stosunek analny bez wazeliny wobec osób ktore zaufały marce, jest duzo ludzi którzy myślą ze Xbox One S bedzie faktycznie mocniejsza konsola, wystarczy poczytać komentarze po stronach w internecie.

Moze chaos jaki Ms wprowadza podczas zapowiedzi sprzętu to to jest celowe ogłupienie klienta?

Mozna to faktycznie porównać troche do jedzenia jak kolega Yeti to zrobił.

Kupno takiej konsoli przez nieświadomego klienta jest jak zakup kebaba w budce w Krakowie która pozniej okazało sie ze została zamknieta bo jeden z tam pracujących spuszczał sie do kebabów.

W przypadku Sony to o Neo juz wiadomo wszystko - to jak wizyta w restauracji która posiada gwiazdkę Michelin.

Opublikowano

Jeszcze brakuje porównań konsol do seksu.

Opublikowano

Zauważyłem dziwna strategie w kampanii Microsoftu, pomimo wszechobecnej wiedzy jaka jest stosunek analny bez wazeliny wobec osób ktore zaufały marce, jest duzo ludzi którzy myślą ze Xbox One S bedzie faktycznie mocniejsza konsola, wystarczy poczytać komentarze po stronach w internecie.

Moze chaos jaki Ms wprowadza podczas zapowiedzi sprzętu to to jest celowe ogłupienie klienta?

Mozna to faktycznie porównać troche do jedzenia jak kolega Yeti to zrobił.

Kupno takiej konsoli przez nieświadomego klienta jest jak zakup kebaba w budce w Krakowie która pozniej okazało sie ze została zamknieta bo jeden z tam pracujących spuszczał sie do kebabów.

W przypadku Sony to o Neo juz wiadomo wszystko - to jak wizyta w restauracji która posiada gwiazdkę Michelin.

Tak, oczywiście. Bezdyskusyjnie.

michael-jordan-laughing.gif

Opublikowano

To nie MS wprowadza zamęt z wersjami konsol tylko ludzie, to samo jest z Neostradą $ony, wystarczy wejść do tematów Scorpio i Neo i na naszym forum gdzie niby ogarnięte osoby a co trzecia pyta się: czy to nowa generacja/czy gra z neo pójdzie na ps4/czy będzie można grać z posiadaczami neo/xbox one s jest 2x mocniejszy o grubasa/ neo będzie miał wszystkie gry 1080/60fps i max detale z PC xD.....pełno rodzynów.

btw. yeti jaki niebieski przegryw, fail za failem xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

MS zdecydowanie wprowadzil zamet gadka o HDR i Phil ktory co 5 sekund po E3 mial cos innego do powiedzenia, pamietam nawet jaka beka w CW byla z powodu tych sprzecznych doniesien z ich obozu. Rod Ferguson od Girsow 4 mowil tez ze slimka jest troche mocniejsza i przez to udalo im sie troche osiagi poprawic i ludzie (szczegolnie ci ktorzy srednio sledza branze) zwariowali od naplywu informacji, jeden mowi ze mocniejsza, drugi ze nie. O Neo z kolei wszyscy sobie swoj scenariusz wymyslili, Sony jedynie potwierdzilo istnienie i powiedzieli ze jest to mocniejsza wersja PS4 wiec tez nie powiedzialbym ze "o neo wszystko juz wiadomo".

Opublikowano

Nie dziwne, że Sony niczego nie powiedziało oficjalnie skoro jedyne co osiągnęli z Neo to zamiast GPU z laptopa z Biedronki jest GPU z laptopa z Media Expert.

Opublikowano

Mi sie wydaje ze chcieli zrobic maly upgrade liczac na szybka kase, a po zapowiedzi scorpio troche sie zdziwili i teraz kombinuja.

Opublikowano

gdzie jest Fanek? szukałem w temacie o rewizjach i neo nie ma go tam

Opublikowano

SDF szykuje pewnie jego rewi.zję - całe 6 terafanków ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Kolejne remastery starych konsol :)

1790960956.jpg

1397635791.jpg

Opublikowano

Tak dobre jak pamietna konferencja Konami gdzie wszyscy byli nacpani.

JA PRDL :dynia:

Opublikowano

sonic

o jezu nie xD

Opublikowano

Smartphony do grania to patologia, trzeba czuć przyciski

Opublikowano

Granie na telefonach xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.