Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Niny juz ora :obama: Na poczatek przygoda autystycznego rajosa z psem :kaz:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

można powiedzieć, że to taki lepszy The Last Guardian

Opublikowano

Twórca nie ma devkita, trailer robił na PC, za wszelką cenę chce się podczepić pod zapowiedź switcha.

Taki atencjusz Rayos, tylko przy okazji "developer".

Zaorać.

Opublikowano

ja yebie ex na swicza a nie maja nawet devkitow 3 miechy przed premiera, chyba pomysl by grac z autyzmem wzieli z wlasnego zycia

Opublikowano

a to trailer z switcha w trybie stacjonarnym czy przenosnym bo nie wiem czy sie jarac grafa?

Opublikowano

Jak już jesteśmy w temacie Switcha, to jak myślicie Panowie, ile setek postów jeszcze naprodukuje Ficek o konsoli, której nigdy nie kupi?  :reggie:

Opublikowano

Obstawiam, że mniej niż Ty w temacie halo wars 2. :kaz:

Opublikowano

Ja tam czekam na styczeń i wielkie rozczarowanie xD

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

No ale ja Halo Wars 2 kupię i będę grał do upadłego, więc jak chciałeś zabłysnąć to coś Ci nie wyszło  :reggie:

Opublikowano

nieprawda, wyszło 

Opublikowano

Jednak nie, Ficek zaraz dobije do setki, musiałbym tak jeszcze z 5 tematów o HW2 założyć XD

Opublikowano

ciekawe co sie lepiej sprzeda na forum znicz czy halowars2

Opublikowano

Halo Wars? Grałem w demo jedynki i po 10 minutach zasnąłem. Chyba bym się zrzygał gdybym miał kupić to za 250 PLN.

A niektóre placki kupują jakieś edycje specjalnej troski za 400zł xD.

ALE PALCEM POKAZYWAĆ NIE BĘDĘ

Opublikowano

Powiedział gość zagrywający się w takie coś:

fefrev3.jpg

W 2016 a nie 1986 ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No ale do czego teraz się odnosisz? Że brzydsze niż Halo Wars? Że na mniejszym ekranie?

Opublikowano

ZAMKNIJ SIE RAGUS :)  :P   ;)

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Nie no ja tylko zastanawiam się jak nie zasnąłeś Ragus w tak porywającą produkcję ;)

Opublikowano

a bo fajnie się grało

Opublikowano

czyli co nintendo swicz za słabe na mulitplatformy xDDD a jako przenośna konsola nie wejdzie do kieszeni, przegrywy z wiiu podobno zostali wyruchani i nie dostaną zeldy no ale pokemon go i mario run odniosło sukces, ta nowa gierka z dzieciakiem i pieskiem pokazana na PC podobno różni się kolosalnie od wersji ze znicza....do rowu z nintendo.

no i wiiu przez 4 lata życia nie dostało pełnoprawnego mario, zeldy, metroida  :gayos:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Jeśli Switch przegra, to nie dlatego że jest "za słabe". W ogóle nie wiem czy wiecie, ale moc sprzętu nie wygrywa samotnie generacji. Tylko że no kurna, czy aż tak się czymś ten sprzet wyróżnia, że trzeba go nabyć? :/ Nie no, fajnie byłoby mieć taką mobilną konsolę. Mając 12 lat. Przeciętny gość idzie do roboty rano, wraca popołudniu styrany, pogra w 1-2 tytuły (z czego jeden to przeważnie online Fifa/CoD/BF/Overwatch), zje objad, porobi coś, szarpnie w singla i pójdzie w kimę. Czy takich którzy mogą sobie pozwolić na komfort który oferuje Switch, jest wystarczająco by konsola odniosła sukces? Bo jeśli uda się rozkręcić, to lista chętnych na swoje porty jest duża. Oczywiście nie wspomnę, że taka konsolę mogą zabić "bzdety" takie jak słaba bateria, słaby LCD który nie radzi sobie w jasnych porach dnia, zbyt drogie gry, niedostępność na lokalnych rynkach i kiepski marketing. Tak się zastanawiam, czy Nintendo nie mogłoby po prostu wydać kolejnej normalnej konsoli jak N64 czy GC i znowu prowadzić mocną politykę na ex'y i sprawdzone marki pokroju Mario czy Zeldy? ;)

Opublikowano

jaki bedzie piekny bol du.py w zakupach growych jak w 2017r wstawie fote switcha obok vitusii, no nie moge sie doczekac jak te rodzyny beda pekac

Opublikowano

ficus ale killzone i uncharted raczej nie wyjda na switcha

Opublikowano

Halo Wars? Grałem w demo jedynki i po 10 minutach zasnąłem. Chyba bym się zrzygał gdybym miał kupić to za 250 PLN.

A niektóre placki kupują jakieś edycje specjalnej troski za 400zł xD.

ALE PALCEM POKAZYWAĆ NIE BĘDĘ

pfff. Jedynka była bardzo fajnym rtsem od twórców mojego ukochanego Age of Empires. Dwójka jest od twórców Total War

No ale to nie akszyn advenczer z Mario więc beka!!111

Opublikowano

pfff

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.