Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jaki bedzie piekny bol du.py w zakupach growych jak w 2017r wstawie fote switcha obok vitusii, no nie moge sie doczekac jak te rodzyny beda pekac

Pamiętam jak z rok temu jak zwykle nabijaliśmy się z Ciebie, że nigdy nie kupisz 3DS'a nie ważne jak tani będzie, napisałeś wtedy coś w stylu "Żebyś się nie zdziwił!". W tzw. międzyczasie 3DS, z dużą biblioteką gier na wyłączność, znak jakości Japan only, był sprzedawany nowy z grą po 300 zł no i co? No i się ******* nie zdziwiłem XD

Już widzę jak lecisz po Słicza pewnie za ~ 1700 zł.

No ale spoko, nawet jak pod choinkę dostaniesz, to nie wiem co niby i komu miałoby pękać? Że kupiłeś pierwszy raz sprzęt do grania nie od Sony :P Raczej powód do współczucia. 

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

przeciez nie pisze ze switcha kupie na premiere tylko w 2017r, a 2016 byl tak wypasny na vicie (plus jeszcze mam spory backlog), ze nie potrzeba mi bylo tego archaizmu bez grafiki

2017 rokiem nintendo w mordorze - tak bedzie

wcale nie peka, od jakiegos czasu pisze w cw co bym nie chcial kupic i zaraz sie produkujesz i pojawiasz z postem po 3minutach jak moj piesek xDDD

milion ludzi to juz olalo i nie komentuje ale pieczywo don dalej ma zatwardzenie xDDD

Opublikowano

Tak to sobie tłumacz Ficuś :) Jak mnie piecze, że grasz tylko na PS. Płaczę do poduszki z tego powodu. Zawsze śmieszno czytać Twoje posty jak w takich tematach jak ten o Switchu wiedząc co będzie pół roku później.

Opublikowano

Niestety pieczywko, ale po premierze One boty piały z zachwytu a wszyscy doskonale wiedzą co się stało z tą konsolą i trwa do dzisiaj. 

tumblr_oigkrbwMQ91vrcbv0o1_1280.jpg

A nintendo może namieszać jak w końcu zainwestuje w nowe IP + pokemon stars. Mam nadzieje, że w tej branży w końcu coś się zmieni, bo będę synowi opowiadał tylko jak to kiedyś gierki były czymś wiecej niż pustymi obietnicami na trailerach. A dziś tylko remastery i popłuczyny wielkich marek, bo branża stała się cieniem własnego siebie lat 90s i 00s

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Wizja tabletu do grania do mnie nie przemawia. Jak i granie na handheldzie w 2017 roku - w kazda duza i powazna produkcje wole zagrac w domu na TV. Mysle ze gdyby Nintendo stworzylo klasyczna stacjonarke tak mocna jak chociaz PS4, z dobra usluga sieciowa, abonamentem z grami, znanymi eksami, to wyszloby na tym najlepiej. A tak to kolejny dziwoląg niczego dobrego nie przyniesie. Przykro bedzie patrzec na okaleczone Dark Souls 3 (czy inne multiplatformy) przez slaba moc sprzetu.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nie mogę się doczekać aż będę grał w soulsy na przenośnej konsoli :banderas: granie na tv mnie całkiem nie interesuje, nawet na wiiu gram głównie tylko na padlecie, więc ja jestem mocno zadowolony, ależ ta konsola zaora :fsg: Mario, zelda, metroid, Bayonetta nowa, nowe okami, króliki z Mario, bg&e, pokemony, cała masa IP z przenośnych gier Nintendo, a do tego definitywne edycje szlagierow z wiiu. Jezu ale to będzie dobre :banderas:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Wizja tabletu do grania do mnie nie przemawia. Jak i granie na handheldzie w 2017 roku - w kazda duza i powazna produkcje wole zagrac w domu na TV. Mysle ze gdyby Nintendo stworzylo klasyczna stacjonarke tak mocna jak chociaz PS4, z dobra usluga sieciowa, abonamentem z grami, znanymi eksami, to wyszloby na tym najlepiej. A tak to kolejny dziwoląg niczego dobrego nie przyniesie. Przykro bedzie patrzec na okaleczone Dark Souls 3 (czy inne multiplatformy) przez slaba moc sprzetu.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

nie mogę się doczekać stycznia, wtedy wszytkei te podśmie(pipi)ki grzecznie przeproszą i ustawią się w kolejce po Switcha, taka ta konsola będzie dobra, tak dobra, że o ja (pipi)e nawet Ficuś sie po nią skusi, taka dobrą będzie :banderas:

Opublikowano

Rayos, przesadziłeś trochę z tymi grzybkami halucynogennymi...

Opublikowano

ino vita, ino switch

Opublikowano

Rayos jaki udawany dystans, radość przez łzy.

Opublikowano

Ja go trochę rozumiem, Switch to ostatnia nadzieja konsolek (zwłaszcza przenośnych), chociaż zdaje sobie sprawę, że wiele rzeczy w samym koncepcie już jest spapranych i pewnie się nie uda, to i tak kładę na to lagę, bo jak nie Niny i ich szalone pomysły, to kto? Zachowawcze i podążające właściwie tą samą ścieżką SONY i M$? NUDY!

Opublikowano

switch ostatnia konsola w dziejach branzy, po niej i obok niej juz tylko przebrane pecety w chinskim plastiku

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

W Japonii nawet mobilne > handheldy lol, nie wiem na co oni się porywają to całe nintendo.

Opublikowano

tez czekam na swicza bo te obecne konsolki z pedem za graficzka nudza mnie coraz bardziej

Opublikowano

ale oczywista oczywistosc ze koncept konsoli, ktora nie przoduje w terafankach jest juz na dzien dobry skazany na porazke w dzisiejszych czasach ale nie chodzi o to - mnie te dazenia za fankami i shaderrami kosztem pomyslowych gierek zaczyna draznic i wkurzac

nie zalezy mi by switch bil sie z ps4 na wyniki sprzedazy, switch ma dostarczyc odmiennego experience i miec wsparcie indyczkow i to kupuje, a moc jak na przenosniaka jest monstrualna

Opublikowano

Ficuś a jaka jest inna licząca się na rynku konsola na rynku z "mocą"? no chyba nie 3ds czy vita

Opublikowano

gadam w kontekscie stacjonarek bo wielu wlasnie za to hejtuje switcha i ma beke, ze jest slaby

jako handheld to jest mocarz ale jak widac po samym forumku w przenosniaki bawi sie coraz mniej osob niestety

Opublikowano

ale beke z stacjonarki rozumiem, patrzac na specyfikacje w trybie telewizyjnym wii u zastepuja wii u hd

zreszta ja i tak obstawiam, ze za dwa lata pojawi sie switch pro i juz w nim stacja dokujaca bedzie miala bebechy podkrecaje moc

Opublikowano

no nie wiem czy taki mocarz właśnie, nic nie mam do mocy konsoli, jak będą dobre gry to sie wybroni konsola, ale mówienie o "potworze" to jak mówienie o hondzie civic limuzyna w zestawieniu z daewoo tico, wiedząc o mercedesach. Jestem skłonny powiedzieć ze za 1200zł znajdę telefon z mocniejszymi bebechami niż switch. No ale na tym telefonie nie bedzie gierek nintendo.

Opublikowano

Switch będzie potworem wśród handheldów, naturalnie o to tu się rozchodzi. Switch w wersji mobilnej jest mocniejszy od Wii U, a to działa na wyobraźnię

Opublikowano

nie mogę się doczekać stycznia, wtedy wszytkei te podśmie(pipi)ki grzecznie przeproszą i ustawią się w kolejce po Switcha, taka ta konsola będzie dobra, tak dobra, że o ja (pipi)e nawet Ficuś sie po nią skusi, taka dobrą będzie :banderas:

To jakie killery wychodza na tego switcha? Nie dawaj mi tutaj listy gier z obecnej generacji ktore zmierzaja ponownie na nowa generacje.

Przekonaj mnie do kupna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.