Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Jestem na tyle dojrzałym graczem, że PLUS i GWG nie musi kształtować mojego gustu,  a dobre indyki kupuje zanim trafią one do oferty 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ja tez, ale nie zmienia to faktu, ze większości nawet nie znam i 100razy bardziej wole dostawc je w abonamencie niz Knacki Asasiny, czy inne gierki z okresu premiery konsoli, ktorymi jarac sie moga jedynie gracze pokroju Mendrka czy Rayosa.

Opublikowano

ale weź mnie nie zniżaj do poziomu mendrka taknieok? 

Opublikowano

No nie wiem, można polemizować za spamowanie i klapowaniem się do switcha XD

Opublikowano

serio jesteś takim nieogarem czy tylko udajesz?

Opublikowano

Niebieskie robactwo znowu rozjechane przez bdb GWG :banderas: a w PLUSIE na święta pewnie nowa dostawa indyczków, co? :kaz:

Zerknąłem na listę i... co (pipi)a?

świat van helsinga? xd

killer instinct? xd

the cave? było w plusie z trzy lata temu

rayman origins? było w plusie z dwa lata temu

Opublikowano

Moze ktos sie zainteresuje tym Killer Instynkt i Don nie bedzie musial juz sam do siebie gadac w temacie gry.

Opublikowano

Spoko hav7n, gra ma się dobrze :)

Opublikowano

tak, gierka w dniu premiery kosztowala 149zl

Mogłeś napisać 'nie' to bym wsparł developera a tak dzięki tobie wezmę używkę za 90zł. DUMNY JESTEŚ Z SIEBIE?

Nie zapomnij napisać ciepłego słowa na święta temu allegrowiczu <3

Opublikowano

Co oni zrobili Mendrkowi :(

Opublikowano

Zbliza sie koniec roku, a wiec czas na podsumowania:

8Eyx1Sa.png

Opublikowano

PC master race?

Opublikowano

Tabelka przedstawiająca faktyczną kondycję rynku gierek na konsole, czyli ludzie grają bo jest wygodniej, ale niespecjalnie mają w co. Jak zawsze wszystko sprowadza się do formy, a nie do treści. 

Opublikowano

Hahaha, niebieskie robactwo zgniecione zielonym mesjaszem :xboss: 

Opublikowano

No zwłaszcza tymi Good Exclusives - 3 do 13 na korzyść PS4 :dynia:  W sumie 17 do 7 w Exach :yao:

Pc nikogo bo same indie gówna :lapka: albo inne kąpiele pedauw

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

pc nikogo wiec wygralo ps4

Opublikowano

Jak kogoś interesują kąpiele ze starym i tym podobne gry AAA to może śmiało zanurkować w blacharskim szambie...

Opublikowano

Wczoraj sobie odpalilem Rebel galaxy na ps4, fajna gierka nawet. No i naszlo mnie zeby zrobic porownanie, kluczyk na stema kosztowal 7zl to stwierdzilem ze raz sie zyje i kupilem mimo ze juz mialem gierke na ps4. Gra oczywiscie wyglada o wiele lepiej na pc a do tego smiga w 120fps bez zadnego zajakniecia. Rozumiem ze to lenistwo developera bo po u4 nie chce mi sie wierzyc ze ta ps4 nie jest w stanie wyciagnac 60fps w RG, no ale niesmak pozostal. PS4 tylko do exow jednak

Opublikowano

stare guwna nikogo, taka soma na psn 20 zl a na steam 20 € wiec sony nawet promocje ma lepsze

Opublikowano

Soma wspaniała gierka, polecam gorąco.

No i eksploruje prawie zawsze pomijany wątek w sci-fi, ale zagrajcie to się sami przekonacie.

Opublikowano

no dla mnie to mega sztos gardze ludzmi co nie gali

G A R D Z E

Opublikowano

technicznie - g(pipi)no, dlawiace sie nawet w momentach bez zadnej akcji, fabularnie wiemy wszystko po pierwszych 2 h - jak dla mnie sredniak.

Wczoraj sobie odpalilem Rebel galaxy na ps4, fajna gierka nawet. No i naszlo mnie zeby zrobic porownanie, kluczyk na stema kosztowal 7zl to stwierdzilem ze raz sie zyje i kupilem mimo ze juz mialem gierke na ps4. Gra oczywiscie wyglada o wiele lepiej na pc a do tego smiga w 120fps bez zadnego zajakniecia. Rozumiem ze to lenistwo developera bo po u4 nie chce mi sie wierzyc ze ta ps4 nie jest w stanie wyciagnac 60fps w RG, no ale niesmak pozostal. PS4 tylko do exow jednak
ale wiesz, ze gierke zrobilo 2 kolesi ? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

RG bylo w plusie 'ZA DARMO', a nie za 7 zl z ruskich kluczy, tfu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.