Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

no ja wolę demka niz kupowanie kota w worku za 20$ pod tytulem "wcześniejszego dostępu"

no ale platforma steam coraz częściej woli taka zagrywke

Bo demka na konsolach to norma, a nie rarytas, a na steam nie można odzyskać pieniędzy za dowolny tytuł ograny nie dłużej niż 2h?

Edytowane przez Gość

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Oho ktoś tu nie umie w CW

nie moja wina, że wymyśliłem więcej kategorii niż wyszło w tym roku gier na PS4 

Opublikowano

Uncharted>gejs of war 5>guwno>qb

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

wybaczę Ci tą opinie, jeżeli przyznasz że masz 12  lat 

Opublikowano

Pajgi jak zaorał :banderas:

Opublikowano

a kto mi zwroci odsetki?

powinni brac kase dopiero po 2h

Opublikowano

Patrząc na temat marketplace, Xbox ma duże szanse na wygraną w kategorii "zakupy w rublach" :pawel:

Opublikowano

Już dopisuje do listy 

Kategoria: PRZEDSIĘBIORCY ROKU 

Opublikowano

kody z ukrainy, zakupy w rublach

windows 10 ecosystem

Opublikowano

Asax co za kategorie zarzucił :dynia:

Równie dobrze mogłes napisać :

"Gra, która odpala się na Xtaczerze (wkleja liste Asaxa)"

Te hantle naprawdę powodują uszerbek na zdowiu

Opublikowano

Poproszę o dodanie kategorii: nowe ip na +80%, indyki na +80% o statusie konsolowej eksluzywnosci i plynniej chodzące multiplatformy.

No i bluber pisał niedawno że ostatnie uncharted pobiło w singlu ostatnie gearsy w każdej kategorii, a qb to sraka, więc mamy epicki zwrot o 180p jak w filmach z Rockim.

Opublikowano

Śmiesznie patrzeć jak klapy wymyślają coraz to głupsze kategorie, aby zakłamać ogólną  dominacje Xboxa :) 

Opublikowano

no w sensie że salt & sanctuary ps4 i pc only, a że pc nikogo to w praktyce ps4 only, teraz spoko?

nie jest to ten sam kaliber co strzelanie do zombiaków, przyznaję

Opublikowano

Sam wymyśla durne kategorie a następnie innym zarzuca, że wymyślają durne kategorie xd spencer chyba przez tego kinecta przeprowadził jakąś masową indoktrynacje na botach i wystąpiły u nich nieodwracalne zmiany w mózgach.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

no w sensie że salt & sanctuary ps4 i pc only, a że pc nikogo to w praktyce ps4 only, teraz spoko?

ONLY ON PLAYSTATION*

*also available on PC

Opublikowano

a to nie ty śmiałeś się ostatnio z grania na pc jak ma się konsole?

a tak chodziło o "exy" xboxa he, he, he

Opublikowano

dobra dodam pare kategorii

najlepszy biedny klon dark souls do ogrania na PS4, PC i wkrótce na Vicie 

2731730-ss.jpg

najlepsza chińska gierka w którą nikt nie zagra 

imgrc0063578315.jpg

najlepsza zapowiedź na youtube

Cy1E9H9WIAAEyBg.jpg

Opublikowano

a to nie ty śmiałeś się ostatnio z grania na pc jak ma się konsole?

a tak chodziło o "exy" xboxa he, he, he

No ale exy MS są chuyowo zoptymalizowane na PC, S&S to raczej dobra optymalizacja. 

Opublikowano

no ja wolę demka niz kupowanie kota w worku za 20$ pod tytulem "wcześniejszego dostępu"

no ale platforma steam coraz częściej woli taka zagrywke

Zawsze mozesz zwrocic,wiem ze to dziwne dla posiadacza ps4 ale cyfrowki mozna zwracac,moze na ps6 ultra pro 2.0 sony wpadnie na cos takiego jak opcja zwrotu cyfrowki.
Opublikowano

asax jaki strach w oczach by dodać nowe ip na +80% bo okaże się że recore i qb zostaną zaorane guardianem i tendencyjne pomijanie średnio 5 fpsów lepszych mutliplatform  :chicken:     

Opublikowano

Ogólnie postawić recore obok tlg i qb obok u4 to jakby mercedesa obok malucha postawić, dr4 chyba nikogo nie obchodzi meh, a wymyślanie durnych kategorii to już wyższa szkoła dawkowania krokodyla od ruskich XD

Edytowane przez Faka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.