Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

yeti tak sie podniecał tlg, że mesjasz i w ogóle będzie się zagrywał.

Z ciekawości sprawdziłem czy już skończył albo nawet platynę wbił.

Co się okazało?

lF9SvEK.png

PŁYWANIE W ABZU I UNCHARTED 4 BYŁO WAŻNIEJSZE OD MESJASZA XDDDDDDD

Pewnie czeka od premiery jak mu Trico zdecyduje się łaskawie wyjść z pierwszej lokacji.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ddoserzy zaatakowali Steam, po czym zobaczyli że nikt się nie przejął, więc przestali bo pc nikogo (poza cebula rasa), szkoda ruch marnować żeby nawet zdejmować z sieci to szambo ;)

A na Playstation tez klapy kupują i dawają gry, jak PCMR? :[
Opublikowano

yeti tak sie podniecał tlg, że mesjasz i w ogóle będzie się zagrywał.

Z ciekawości sprawdziłem czy już skończył albo nawet platynę wbił.

Co się okazało?

lF9SvEK.png

PŁYWANIE W ABZU I UNCHARTED 4 BYŁO WAŻNIEJSZE OD MESJASZA XDDDDDDD

Pewnie czeka od premiery jak mu Trico zdecyduje się łaskawie wyjść z pierwszej lokacji.

Ameryki to Wy nie odkryliście :P

Opublikowano

najbardziej poryte berety i tak maja psychofani soulsow

five nights at freddy się kłania

najbardziej złożona fabuła na całym świecie, intryga i konspiracje na poziomie smoleńska no i ten intrygujący gameplay (klikanie w kamerki xd)

zbawiciel gierek wideo

Opublikowano

Z tematu TLG

giphy.gif

It :fsg:

Opublikowano

ale wiecie ze w Last Guardian wszystkie osiagniecia sa pomijalne ? 

a nie - niby skad?!

#ForzaHaloGearsy

Opublikowano

Czyli zakładasz, że Yeti nie ogarniał Trico tak bardzo, że przejście zajęło mu więcej niż 30 godzin xD Chciałeś błysnąć, a bardziej pogrążyłeś grę i klapersa  :dynia:

#EAFIFABF

Opublikowano

no moze po prostu jeszcze nie przeszedl ? Sredni czas gry to cos kolo 13-15h - to nie jest wcale krotka gra. A jak specjalnie nie wykonasz zadnych czynosci to zadnego osiagniecia przed finiszem nie wbijesz!

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale wiecie ze w Last Guardian wszystkie osiagniecia sa pomijalne ? 

a nie - niby skad?!

#ForzaHaloGearsy

ale wiesz ze jest trofik za samo skonczenie gry?

a nie - niby skad?!

#klapgonnaklap

no moze po prostu jeszcze nie przeszedl ? Sredni czas gry to cos kolo 13-15h - to nie jest wcale krotka gra. A jak specjalnie nie wykonasz zadnych czynosci to zadnego osiagniecia przed finiszem nie wbijesz!

Jak ktoś czeka tyle lat na grę, zamawia kolekcjonerkę i w ogóle ślini się do niej, a potem jej nie przeszedł w ponad 2 tygodnie( gdzie taki balon mając pracę, rodzinę w tym dzieci na głowie to zrobił na lajcie) to beka z blok ekipy. 

Z tymi czynnościami to też trzeba byłoby wiedzieć za co są trofiki i specjalnie tego unikać. Nie wierzę, że grając swobodnie nie zdobędziesz jakiegoś trofika czysto przypadkowo. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no nie zdobedziesz! - sam gre przeszedlem i wszystkie ktore mam wbilem po przejsciu, albo na finishu restarujac checpoint specjalnie, bo znajomy powiedzial, co trzeba zrobic.

Jak kogos osiagniecia nie interesuja to dostanie maks 1 na koncu gry...

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ja o wszystkich swoich zrobionych wiedzialem od kumpla i specjalnie musialem restartowac checpointy by niektore wbic!  watpie by ktokolwiek wpadl na pomysl z wiekszosci osiagniec.

Gdybym nie robil ich specjalnie to zadne poza przejsciem gry by nie wpadlo!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sutek niestety, ale izi ma racje mi nie licząc tych co wpadają po skończeniu gry wpadły tylko dwa trofki i tak można je pominąć.

Ale fakt faktem, beka z jeti, że jeszcze nie skończył

Opublikowano

k.utas rosnie od wbijania acziwmentow?

to tlumaczy pewne podejrzane reklamy na ulubionych stronach Grzybiarza.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

W TLG nie wpadaja pucharki? A juz mialem kupic.

Opublikowano

W dobrych grach zawsze lubialem robic wszystko na 100% wiec puchary tylko daja satysfakcje szczegolnie platyny w takich grach jak Bloodborne, Dark Souls czy Wiedzmin.

No chyba ze mamy do czynienia z jakimis pomylonymi pucharami z robieniem typowo gupich czynnosci to nie.

Opublikowano

no ja o wszystkich swoich zrobionych wiedzialem od kumpla i specjalnie musialem restartowac checpointy by niektore wbic!  watpie by ktokolwiek wpadl na pomysl z wiekszosci osiagniec.

Gdybym nie robil ich specjalnie to zadne poza przejsciem gry by nie wpadlo!

Jakie checkpointy? xd przecież w tlg nie ma slotów na zapisy, jest jeden save przez całą grę z możliwością wczytania tylko ostatniego zapisu :P

Opublikowano

W dobrych grach zawsze lubialem robic wszystko na 100% wiec puchary tylko daja satysfakcje szczegolnie platyny w takich grach jak Bloodborne, Dark Souls czy Wiedzmin.

No chyba ze mamy do czynienia z jakimis pomylonymi pucharami z robieniem typowo gupich czynnosci to nie.

Lepiej mieć parę konkretnych tzn. trudnych platyn niż np. 50 łatwych.

Opublikowano

BB i Dark Souls dobre gry ok. Ale wiedźmin xDDDD. Wciśnij Pan tryb Batmana i idź do przodu. Zetta koło dobrej gry to to nie stało.

Opublikowano

Sutek niestety, ale izi ma racje mi nie licząc tych co wpadają po skończeniu gry wpadły tylko dwa trofki i tak można je pominąć.

Ale fakt faktem, beka z jeti, że jeszcze nie skończył

Ale wiesz, ja nie mówię, że nie da się przejść gry nie zdobywając tych losowych trofików tylko, że nie wiem jak ostrożnie trzeba grać aby nie zdobyć chociażby jednego dodatkowego oprócz tych za przejście gry. Trzeba wtedy mieć listę przed sobą i robić wszystko aby nie wywoływać konkretnych akcji. 

Widzę, że mamy rok 2007 na forum, skoro kogoś nadal interesują trofea i achievementy

W 2007 roku to chyba nie było czegoś takiego jak trofea. :kaz: 

Opublikowano

Nie gram na komórkach ani na PC, nie grałem też w GOTY tego roku Overwatch.

Co ze mnie za gracz, tylko jakieś konsolowe Niery mi w głowie :frog:

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.