Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Którego nikt nie kupi, bo będą nowe krasnale XD

No bo na PS4 ktoś to kupi :D Radzę sobie zajrzeć na Amazony, będzie jeszcze gorzej niż z TLG.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ja chyba jednak wolę jak Sony wydaje swoje gierki w pierwszej połowie roku gdzie i tak jest średnio z gierkami niż na jesieni gdzie jest tych gier od zayebania. Co prawda jakość tych gierek na jesieni to inna sprawa, ale większa szansa jest na to, że wydając grę w lutym sprzeda się lepiej niż jakby wydali ją w listopadzie. 

No bo na PS4 ktoś to kupi :D Radzę sobie zajrzeć na Amazony, będzie jeszcze gorzej niż z TLG.

Ty się martw lepiej o halo wars 2 bo znowu będziesz czekał 6 lat na kontynuację. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sorry suteq, ale to tylko Twoje wyobrażenia o rynku, które nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości. W pierwszej połowie roku sprzedaż gier leci na łeb na szyję i tak było co roku przynajmniej przez 10 ostatnich lat, więc nie, gry mające premierę w okresie luty/marzec nie mają większej szansy na dobrą sprzedaż, jest wręcz odwrotnie - dlatego wielu wydawców ucieka z grami z tego okresu i ładuje gry na drugą połowę roku, nawet jak jest zapchana, bo statystycznie to druga połowa roku daje większe szanse, że ktoś kupi grę.

Najlepiej różnicę w obu okresach można zobrazować na przykładzie sprzedaży gier w UK, gdzie w kwietniu na pierwsze miejsce w tygodniowych zestawieniach wskakują pozycje które sprzedały się w nakładzie ~30k, a w listopadzie na pierwszych miejscach są gry ze sprzedażą 100-300k.

Opublikowano

No jak zobaczę kolejną zapowiedź pudzianów to już wiem, że to będzie game of the ultrabeka 2017 i 2018, halo to pewniak i też megaultrazordonbeka, także mimo tego, jestem nadal ciekawych nowych IP jeśli będą mieli do zaoferowania z obozu Microsoftu, na co jednak i tak nie liczyłbym na to.

Opublikowano

chciałbym uspokoić klapy, że kolejna część najlepszego fpsa na rynku oraz mesjasza w multi tj. Halo nadejdzie dopiero w 2018 roku. 

i bardzo dobrze, Microsoft wcale nie musi się śpieszyć z wydaniem następnej części, ponieważ nie widać na horyzoncie żadnego konkurenta dla serii 

Opublikowano

Ta jako killery na scorpio, meh nic nowego jak zawsze, scorpio pogromca konsol, a i tak te same paździerze będą.

Opublikowano

Ja wiem, że klapy żyją w świecie majaków i wyobraźni, ale proszę abyśmy starali się zachować chociaż pozory racjonalnej dyskusji, i rozmawiajmy o grach w które teraz możemy zagrać lub wyjdą niedługo, a nie o lineupie konsoli o której nic nie wiemy 

Opublikowano

Ekskluzywne nowe IP od From software na e3 2017 to paździerz? Nadchodząca zapowiedź wstecznej komp. z pierwszym xboxem też? A co powiesz na grę adaptującą Świat Dysku, tworzoną wspólnie przez studia wewnętrzne microsoftu i jednego z najbardziej cenionych devów indie? Mało? Remedy  przygotowuje thriller w klimacie wiktoriańskim, teaser w przyszłym roku, premiera jesień 2018 wstępnie.

Edytowane przez musoil

Opublikowano

Nadkonsolowcy nie muszą mieć nowych gier po marcu - yakuza nioh oraz nier automata, a poźniej juz czekać do lata na yakuze kiwami. Japonia w następnym roku najeżdża europe i nie bierze jeńców :obama:

Opublikowano

Ekskluzywne nowe IP od From software na e3 2017 to paździerz? Nadchodząca zapowiedź wstecznej komp. z pierwszym xboxem też? A co powiesz na grę adaptującą Świat Dysku, tworzoną wspólnie przez studia wewnętrzne microsoftu i jednego z najbardziej cenionych devów indie? Mało? Remedy  przygotowuje thriller w klimacie wiktoriańskim, teaser w przyszłym roku, premiera jesień 2018 wstępnie.

Skąd ty bierzesz te rewelacje? Śnią ci się? xD

Opublikowano

Ban na cw do czasu jak ujawni psn lub gamertag bysmy wiedzieli czyim alterem jest

Opublikowano

W 2017 wyjdzie DLC do ReCore z czołgiem.

Także tego.

Opublikowano

Ficuś chociaż w święta nie zaczynaj, nie jestem żadnym alterem

Opublikowano

Co mnie jakieś amazony, ważne że ja kupię

Opublikowano

Ten to juz nawet amazony przeglada zeby tylko nie pieklo xD

Opublikowano

Patrząc po tym co musolini pisze to musi być alter maciomaniaka.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

maciomaniaka nie ma i nagle pojawił się musiol, przypadek? 

Opublikowano

Czemu każdy alter i tym podobny przypałowiec musi być plejstejszonem ? Drogie klapy nie wstyd wam za takie ameby ? 

Opublikowano

Gdzie ja byłem playstajszonem? Lubię xboxa, playstation, i granie pc-towe z lat 96-2004, a w przyszłym roku być może się z niny polubię, zobaczymy tylko co pokażą na konfie o switchu.

Nie jestem alterem :(

Opublikowano

Czemu każdy alter i tym podobny przypałowiec musi być plejstejszonem ? Drogie klapy nie wstyd wam za takie ameby ? 

co to za konfabulacje, ten alter to przeciez bardziej xbot niz klap

Opublikowano

To czemu nie ujawnisz nicku z psn lub xbox live?

Opublikowano

Musiomaniak dobry troll

Zielonegatki.gif

Chociaż czekam na Switcha z kutachem w garści to cały czas obawiam się o wsparcie devów bo niestety zapowiedzi oficjalnych cały czas brak.

Rejos jakaś lista prawdy na switcha?

Opublikowano

Rejos jakaś lista prawdy na switcha?

No znajdzie sie kilka gierek:

Splatoon

Mario Kart 8

Lego City: Undercover

Skyrim [?]

Zelda: Open World

Fajna konsolka sie szykuje, same porty gierek z Wii U [porty, nie remastery], ale tym razem ON THE GO, thanks to the power of Nintendo Bitch.

Opublikowano

To czemu nie ujawnisz nicku z psn lub xbox live?

PW sprawdź, kotku

Opublikowano

A co na xboxa wychodzi jesienią?

Tasiemce. Daje paznokcia uciac, ze w tym roku pojawi sie nastepna Forza. Dodadza pare nowych tras, aut i to tyle. Ta seria upadla na kolana gorzej niz NFS.

Tak poza tym dobrze jest grac na 3 platformach, a nie jak biedak jednoplatformowiec i kloci sie 24/7 jaka to ich konsola lepsza.

Nintendo nie istnieje

Edytowane przez Mroku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.