Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A co na xboxa wychodzi jesienią?

Tasiemce. Daje paznokcia uciac, ze w tym roku pojawi sie nastepna Forza. Dodadza pare nowych tras, aut i to tyle. Ta seria upadla na kolana gorzej niz NFS.

Forza to przerost treści nad formą :P Wszystkiego mnóstwo, piękna grafa, świetny model jazdy, ale gra jest po prostu pozbawiona osobowości, ,,duszy''. Motorsport lata świetlne przed GT, a jednak mnie niesamowicie szybko znudził, Horizon najlepszy samochodowy sandbox, a nie wciągnął, przy skopanym TDU 2, i Driveclub spędziłem o wiele więcej czasu. Microsoft powinien studiom od forzy dać więcej wolności kreatywnej, bo dla mnie to seria chłodno wykalkulowana w excelu, bardzo zachowawcza i bezpieczna.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Ficek dawaj tę pmkę.

Opublikowano

boty sie tu licytuja na jakies gry widmo, a w królestwie niebieski przez nablizsze miesiace bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Problem w tym, żeby kupić xbota mija się z celem dla gier, które są tasiemcami, mało jakiś ciekawych ip typu recore czy szrot qb, mianowicie mówiąc jest wywalenie kasy w błoto na już i tak słabą i nie liczącą konsolę na Tym rynku, bo gry multiplatformowe to masz na wszystkim prócz Nintendo, a pucować się do wstecznej kompatybilności to tak słaby force attack, gdzie gry już dawno zostały ograne na poprzedniej generacji tj PS3 i Xbox 360, na dodatek w tak ujowych czasami grafikach, że wolę ładniejsze remastery już nie dość, że na PS4 lepszej jakości gry, blacha to tam nikogo, to jeszcze u Sony masz bomby w postaci exclusive gier, które po nowym roku zaorają na amen microsoft, jedynie może ich uratować ta ich "mocarna konsola scorpio", która jest ostatnią deską ratunku w tej branży gier, gdzie już tyle razy się wkopali jak z tymi wywaleniem już ex grami czy początki zapowiadające się konsoli i tym ich słynnym DRM (dobrze, że się z tego wycofali, największa (pipi)burza w branży), że nie wspomnę o reklamowanie większego nacisku jako multimedialny magnetowid, dzizas i oni chcą dalej wojować na rynku, to niech chociaż będą mieć oleju w głowie, a nie zabijać rynek growy jakimiś tasiemcami i jeszcze pojęcie exlusive już nie istnieje u Nich.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

co to za bełkot?

Opublikowano

Sama prawda, pozdrawiam.

Opublikowano

Odpowiedział Mu Piłat: "Co to jest prawda?"

Opublikowano

Dupa piecze i tak ma być, Xbox kompletnie nic nie ma na dzień dzisiejszy i przez rok będą tylko podśmie(pipi)ki robić ot co, zamiast wyjść z twarzą i pogodzić się z prawdą.

Opublikowano

>spróbuj zachęcić klapa do przeprowadzenia filozoficznego dyskursu 

>odpowiedź klapa

IOLi6.gif

Opublikowano

No to tak jak Z PS4 od marca do marca :D Co roku ta sama śpiewka, heh.

Bansai: Przecież to Figuś pisał, że Niera nikt by na Xone nie kupił, to mu dałem prosty i jasny przykład, że na PS4 też nikt tego nie kupi. Radzę czasem trochę pomyśleć.

Opublikowano

My kupimy.

Opublikowano

No ja wiem, ale Figuś nie pisał o forumku a ogólnie.

Opublikowano

Niera na xboxa to nawet nikt na forumku by nie kupił.

Opublikowano

Odpowiem jak Figuś - ja kupię ;)

Opublikowano

yok.gif

posiadacze xbox'a z racji tego, że konsola pojawiła się dosyć późno ale również i z powodu wrodzonej inteligencji, grają w różne gry, gatunki, na różnych konsolach. To u klapów, jednoplatformowość i ograniczenie gatunkowe (" nie zagram w Halo bo tam są krasnale")  przybierają zatrważające rozmiary.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Niera na xboxa to nawet nikt na forumku by nie kupił.

no na xboxie to cod, battlefront oraz forzagearsyhalo 

Opublikowano

Muszę do musolini wysłać pmke skąd ma te rewelacje. Może będzie pisał jak maciomaniak o pazurze Xboxa :pawel:

Opublikowano

a może to musoilini to słynny insider maciomaniaka?

Opublikowano

Jaki ten faka jest autystą xd

Opublikowano

posiadacze xbox'a z racji tego, że konsola pojawiła się dosyć późno ale również i z powodu wrodzonej inteligencji, grają w różne gry, gatunki, na różnych konsolach. To u klapów, jednoplatformowość i ograniczenie gatunkowe (" nie zagram w Halo bo tam są krasnale")  przybierają zatrważające rozmiary.

powiedz to czolowemu bo cos nie pasuje do tej definicji xddd

Opublikowano

yok.gif

posiadacze xbox'a z racji tego, że konsola pojawiła się dosyć późno ale również i z powodu wrodzonej inteligencji, grają w różne gry, gatunki, na różnych konsolach. To u klapów, jednoplatformowość i ograniczenie gatunkowe (" nie zagram w Halo bo tam są krasnale") przybierają zatrważające rozmiary.

Mogłeś po prostu napisać że na xboxie nie ma na dłuższą metę w co grać.
Opublikowano

powiedz to czolowemu bo cos nie pasuje do tej definicji xddd

MaZZeo miał PS3 i PS4 :reggie:  

Opublikowano

i napie.rdla tylko w strzelanki, ewentualnie raz na rok wyscigi, ps4 tez kupil dla shadow fall, nawet chcial vite kiedys kupic dla killzone mercenary xdd

nie ma na forum bardziej ograniczonego do jednego rodzaju gier uzytkownika od niego no ale adwokat microsoftu zaraz pewnie zacznie wywod i zacznie go bronic ze jednak jest inaczej xdd

Opublikowano

No a ty na konsoli jednej firmy i co z tego?

Opublikowano

No to tak jak Z PS4 od marca do marca :D Co roku ta sama śpiewka, heh.

Bansai: Przecież to Figuś pisał, że Niera nikt by na Xone nie kupił, to mu dałem prosty i jasny przykład, że na PS4 też nikt tego nie kupi. Radzę czasem trochę pomyśleć.

Don Pieczywo jakie pieczywo :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.