Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Uwaga Faka pisze posta, już nie mogę się doczekać :obama:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Spoko Ficek. Ja tam nie widzę nic złego w tym, że ktoś lubi konkretne gatunki gier i tylko w nie gra, tym bardziej jak jest w tym lepszy od 90% reszty graczy. W końcu ważne by grać w to co się lubi i platforma dla MaZZeo jak widać nie ma znaczenia. Nie ma w tym żadnego ograniczenia. Ty za to niby jesteś taki oświecony gracz, a grasz wyłącznie w gry które wyjdą na jednej platformie nawet jak lepsze wychodzą gdzie indziej.

No zastanówmy się przez chwilę, kto w takim układzie jest tutaj ograniczony :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No ciekawy poziom inteligencji u xbotów i mussolini jest jak z racji z tego używają języka na pm'kach, gdzie parę minut dostałem.

x1ftgshtpofa.jpg

Opublikowano

na konsolach, a nie konsoli jednej firmy i we wszystkie gatunki gierek

sto razy wole takie rozwiazanie niz grac tylko w jeden gatunek gierek ale gadac ze sto lat temu mialo sie na pare dni ps4, albo grac w goowna i udawac alternatywnego dla plusikow 

Opublikowano

O nie, na Xboksa nie wychodzi żaden eks po zaje,bistej jesieni, co ja teraz zrobię? To co zrobi każdy normalny gracz, odpali konsolę innej firmy albo PC jak już się sztosy z tego roku ogra. Może nawet PS4 kupię, bo chyba będzie wreszcie miało dostatecznie dużo dobrych gier na wyłączność.

Opublikowano

O nie, na Xboksa nie wychodzi żaden eks po zaje,bistej jesieni, co ja teraz zrobię? To co zrobi każdy normalny gracz, odpali konsolę innej firmy albo PC jak już się sztosy z tego roku ogra. Może nawet PS4 kupię, bo chyba będzie wreszcie miało dostatecznie dużo dobrych gier na wyłączność.

Translacja na jezyk CW: ale posucha na tym (pipi)owym xpudle, pora kupic Ps4

:cool:

Opublikowano

Samo w sedno, ciężko jest po prostu przyznać racji, że PS4 miało zawsze więcej do zaoferowania. A za(pipi)ista jesień w postaci Xbox to jak zwykle tasiemce GoW + Forza.

Opublikowano

Translacja na jezyk CW: ale posucha na tym (pipi)owym xpudle, pora kupic Ps4 :cool:

TYLKO XBOX KURWO

Ten post tylko bardziej upiekni moment w ktorym wstawisz PS QUATRO w zakupy growe :banderas:

chcesz kupic moje ps4?

Opublikowano

Za ile chcesz pchnąć Bansai? Ostrzegam, że mam 500 zł, więc rozegraj to mądrze ;)

Opublikowano

chcesz kupic moje ps4?

Tylko PRO, a nie jakas dalniarska podstawka, tfu!

Edytowane przez XM.

Opublikowano

bansajek prosiaczek się marzy?

Opublikowano

na konsolach, a nie konsoli jednej firmy i we wszystkie gatunki gierek

sto razy wole takie rozwiazanie niz grac tylko w jeden gatunek gierek ale gadac ze sto lat temu mialo sie na pare dni ps4, albo grac w goowna i udawac alternatywnego dla plusikow

Tak a potem grasz w jakies guwna które sa popluczynami dobrych gier tylko dlatego ze są na plejstejsion.

Opublikowano

@Bansai oczywiście, że PRO będzie grane. PS4 Slim mam nawet kupione z promocji za 999 zł, ale będę oddawał komuś na forumku za cenę zakupu albo odsyłał po prostu, bo na ch,uj mie to

Opublikowano

prosiaczek na premierę scorpio wejdzie jak złoto

Opublikowano

Samo w sedno, ciężko jest po prostu przyznać racji, że PS4 miało zawsze więcej do zaoferowania. A za(pipi)ista jesień w postaci Xbox to jak zwykle tasiemce GoW + Forza.

No ale nikt tego nie ukrywa, że Xbox One to takie current-gen demo, w dodatku takie trochę wczesne. Ktoś zasmakuje obecnej generacji, to od razu powinien polecieć po "pełniaka" czyli po PS4 i mieć pełnoprawną konsolę, a nie jakiś półprodukt. Szkoda że niektórzy udają że current gen demo to pełniak, serio muszą być mało wymagający ;)

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

No ciekawy poziom inteligencji u xbotów i mussolini jest jak z racji z tego używają języka na pm'kach, gdzie parę minut dostałem.

x1ftgshtpofa.jpg

Chojraka masz w avce, i nie załapałeś? Fałszywy mesjaszu :/

I to była PM-ka do Ciebie, szanuj czyjąś i swoją prywatność. Pozdrawiam

Edytowane przez musoil

Opublikowano

prawdziwy gracz sprobowal dobrobytu z jednego i drugiego obozu (a nawet pedaliady od rajosa) - jesli ktos ocenia obecna generacje po obcowaniu z jedna z konsol jest po prostu daunem

pozdro konsolowe świry

Edytowane przez kermit

Opublikowano

pozdro żabo 

Opublikowano

prawdziwy gracz sprobowal dobrobytu z jednego i drugiego obozu (a nawet pedaliady od rajosa) - jesli ktos ocenia obecna generacje po obcowaniu z jedna z konsol jest po prostu daunem

pozdro konsolowe świry

Racja, ale oczywiście masz na myśli Sony i Nintendo, bo na ch*j komu Xbox One w obecnej generacji? Niestety, nie problemem jest dostępność, lecz czas. Jak ktoś jest gimbusem, to ma pewnie pełno czasu. Ferie, wakacje, mieszkanie z rodzicami, ogólnie - takiemu to dobrze, może mieć i z 8 systemów. No ale dorośli muszą najczęściej się ograniczać. I dla nich jest PS4 najlepszym wyborem. Normalni dojrzali gracze nie potrzebują nic więcej, bo i tak nie mieliby czasu na półsrodki, konsole-demo, czy czekanie na patche lub humblecebundle na PC ;)

Opublikowano

mendrek ale ty mieszkasz ponoc z rodzicami 

Opublikowano

Czyli mendrek jest ograniczonym daunem który mieszka z rodzicami.

Opublikowano

O k*rwa faktycznie, zapomniałem! Czasami już nie ogarniam którą wersją siebie jestem i gdzie :( No ej, ale przecież chodzę do pracy, płacę rachunki, kupuję sobie żarcie, więc chyba mogę być dorosłym graczem który normalnie kupuje gry i nie ma czasu ich nawet wszyskich ogrywać na jednej konsoli?

Ps. Przecież w Hyde Parku nawet piszą, że mieszkanie z rodzicami jest ok, więc odczepcie się okrutnicy! ;)

Edytowane przez Mendrek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.