Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Ja z kolei mysle nad 3dsem... znowu  :beksa:

Nad czym tu myśleć?

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

240p, brak dubbingu, brak trofeow, brak community, brak drugiego analoga, archaizm, oklepane serie, brak indyczkow, cukierkowy spedalony klimat wiekszosci gierek

Opublikowano

I brak Ficusia.

:banderas:

Opublikowano

a na vicie jakie community jest? Do czego? xd 

Na 3ds teraz Monster Hunter grane online, a na vicie killzone

Opublikowano

Do wipeouta. Wiesia opisywał jakie to przygody z tym miał. 5 osób na serwerach i jeszcze postęp kasują xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

a jak sie komunikujecie miedzy soba glosowo?

Opublikowano

teamspeak spoko opcja, na wii u sie sprawdzilo jak gralem z chlopakami

Opublikowano

kody by dodac do znajomych, teamspeak, skype lub hangout czyli komorka w zasiegu bo w XXI wieku niny zatrzymalo sie na etapie wiadomosi tekstowych lub rysowania rysikiem sobie penisow - najlepsze granie online tylko na 3ds i konsolach nintendo

Opublikowano

To w co tam pykasz online na vicie?

Serwery jeszcze działają?

Opublikowano

Akurat rysowanie penisów w wiadomościach na wiiu to jedna z najlepszych rzeczy jakie wymyślił człowiek od czasu zakończenia 2wś

Opublikowano

nie przejmuje sie takimi duperelami gdy dostaje taki sztosik na 200h jak Monster Hunter X. 

Opublikowano

no faktycznie brak rozmow glosowych to duperel, mogli do monter huntera w limitce golebia dokladac

Opublikowano

Rozmowy online xddddddd w gierkach trzeba sie skupic a nie gadac o (pipi)ach, w przytoczonym monhunie online zawsze mi się bdb gralo bez komunikaji glosowej, bo w takie grierki graja ludzie ogarnieci wiedzacy co robia i nie trzeba do tego rozmowy, nie to co na plejstejszyn gdzie janusz goni janusza i trzeba wszystkich za raczke prowadzic :kaz: 

Opublikowano

jakbym tak seplenil niezrozumiale jak ty tez bym tak pisal

Opublikowano

monsteł hanteł

Opublikowano

w mh na konsolach sony tez nie bylo komunikacji

Opublikowano

wow, siegamy do prehistorii w obronie odwolujac sie do czasow psp i ps2 xDDD

zreszta jakis tam monter hunter online wyszedl na vite w kkw, a tam mozna zrobic prawilnie imprezke wiec juz kosmicznie argument z pupy

Opublikowano

Ściągnąłem demo tego mh, szkoda strzępić ryja

Opublikowano

przeje,ebane nie można gadać o serialach na PSN PARTY jak jeden gra w motorstorma, drugi w killzone'a, trzeci w uncharted a czwarty napier,dala żonę przy akompaniamencie kwilącego guwniaka czy co tam fani sony lubią porabiać w wolnym czasie xddd

Opublikowano

oho jaki bol dupy, a jak cala zeszla generacje x360 mial porzadna komunikacje glosowa, a ps3 ulomna to co chwile bylo to przytaczane jako najwiekszy argument przez boty bo jak mozna grac w gierki multi bez porzadnego voice chatu xDDD

Opublikowano

Przez te wszystkie sandboxy i zbieranie smieci tylko party i picie na nim by sobie umilic czas.

Opublikowano

multi killzone2 i pacific rift > wszystko

Opublikowano

240p, brak dubbingu, brak trofeow, brak community, brak drugiego analoga, archaizm, oklepane serie, brak indyczkow, cukierkowy spedalony klimat wiekszosci gierek

Ten post to tak na serio?

Nie wiem czy mam wkroczyć  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.