Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Be prawdę mówi. Ps4 kupiłem dwa razy w tym roku, jak przeszedłem co mnie interesuje to pogoniłem od razu. Community na xboxie to naprawdę wyższa kultura grania, w 3 miesiące poznałem więcej ludzi, niż przez 2,5 roku grania na aspołecznym ps4.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Plusem xboxa jest zdecydowanie to, ze skierowany jest on do biednych ludzi, wystarczy 200zl na rok, aby ograć wszystkie godne uwagi tytuły.

Jak masz PS4, to nie możesz być studencikiem na utrzymaniu rodziców, to już sprzęt dla ludzi godnie żyjących, których zakres zainteresowań jest większy niż tylko gry wyścigowe i bezmozgie strzelanki, bo weź tu kup w przeciągu 3 miesięcy takie TLG, Nier, Nioh, Horizon, Yakuze, GR2, czy Person 5. Tu już pieniążków od rodziców nie starczy.

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że użytkownicy xone nie muszą wymieniać tv, ponieważ HD ready wystarczy do wspaniałej rozgrywki... Kupować 4k dla 720p.. Jak zwierzęta

Opublikowano

Plusem xboxa jest zdecydowanie to, ze skierowany jest on do biednych ludzi, wystarczy 200zl na rok, aby ograć wszystkie godne uwagi tytuły.

Plusem plejbeki4 jest to, że wystarczy dowolny sprzęt z aplikacją YT żeby obejrzeć wszystkie trailery jak grać nie ma w co   :kaz:

Opublikowano

Jak masz PS4, to nie możesz być studencikiem na utrzymaniu rodziców, to już sprzęt dla ludzi godnie żyjących, których zakres zainteresowań jest większy niż tylko gry wyścigowe i bezmozgie strzelanki, bo weź tu kup w przeciągu 3 miesięcy takie TLG, Nier, Nioh, Horizon, Yakuze, GR2, czy Person 5. Tu już pieniążków od rodziców nie starczy.

Widziales moze jak na forach przegrywy zyciowe skladaja sie na 4 osoby zeby kupic gierke, lub kupowanie cebulowych kont na allegro? Super community zlamanych graczy.

Opublikowano

W 4 osoby branie gierek które kosztowały 50zl nigdy nie zapomnę robaków plejstejszonowych i tematu o składkach xd

Opublikowano

Moze ktos poprostu nie ma pieniedzy a bardzo chce grac?

Opublikowano

Jak się jest głodnym to się idzie do pracy, a nie kradnie. Oj Zetta, kitajce oprócz godności pozbawiły Cię chyba również kręgosłupa moralnego

Opublikowano

gierki do życia nie są potrzebne

Opublikowano

Gierki sirius biznes XD

Opublikowano

Jak się jest głodnym to się idzie do pracy, a nie kradnie. Oj Zetta, kitajce oprócz godności pozbawiły Cię chyba również kręgosłupa moralnego

Zetta kupuje gierki na playstation z napiwkow ktore dostaje jako kelner czy barman w tym japonskim klubie, wiec teraz sie wymadrza

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

W 4 osoby branie gierek które kosztowały 50zl nigdy nie zapomnę robaków plejstejszonowych i tematu o składkach xd

ja pamietam jedna promocje na na xboxie gdzie dawali chyba dolara do wykorzystania na xbox live i co tu sie dzialo wtedy

Opublikowano

JESZCZE 3 WOLNE SLOTY

Opublikowano

ja pamietam jedna promocje na na xboxie gdzie dawali chyba dolara do wykorzystania na xbox live i co tu sie dzialo wtedy

po milion kont zakladali by z kazdego miec dolara karakany jedne, pluje na te szuje

Opublikowano

Konta z grami, i składki są na obu konsolach. Pamiętam czasy gametrade i ps3, kiedy jeszcze można było jedno konto na 5 konsolach aktywować, i nowe gry można było mieć za 30 zł =) Kto nigdy nic nie piracił / nie składał się, niech pierwszy rzuci kamieniem

Opublikowano

dobrze ze na pc gry sa tanie, producenci doceniaja graczy, i nie zmuszaja ich do tak zalosnych zachowan.

a frajerzy placa podwojnie :D

Opublikowano

dobrze ze na pc gry sa tanie, producenci doceniaja graczy, i nie zmuszaja ich do tak zalosnych zachowan.

a frajerzy placa podwojnie :D

prowo czy to drugie?
Opublikowano

Tanie to są ale kody z Ukrainy xd

Opublikowano

i to szanowanie graczy, batman, mortal kombat, pierwsze lepsze przykłady xd

Opublikowano

Ta, gdzie cały plebs pisimasterejes kupuje wszystko na g2a qwa XD połowa kradzionych, a połowa nie wchodzi i ruchani w dupe od każdego sprzedawcy no jak uj pc XD

Opublikowano

trochę parskłem, kiedy oglądając reckę z tegorocznego deus ex na pc recenzent narzekał na 5 minutowe loadingi podczas przemieszczania się praskim metrem (prawie 3 razy dłużej niż na ps4 xd) mimo posiadania highendowego kompa'

no ale bezproblemowe pc granie ze STEMEM 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.