Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tanie to są ale kody z Ukrainy xd

Albo te konta za zlotowke na allegro xD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

dobrze ze na pc gry sa tanie, producenci doceniaja graczy, i nie zmuszaja ich do tak zalosnych zachowan.

a frajerzy placa podwojnie :D

xD premierowki na steam sa w takiej samiej cenie jak na konsole xD promocje od kilku lat sa na podobnym poziomie czesto gorzej wypadaja na steam

przyklad

darkest dungeon steam £9.49 ps4 £7.19

salt and sanctuary steam £9.10 ps4 £7.99

no ale okej dalej zyj w czarnobylu

Opublikowano

Od kiedy mam PS4 Pro nie chce mi sie już grać na kompie. Zanim to sie włączy, ogarnie wszystkie programy startowe, załączy STEMa i uruchomi grę to na konsoli już bym zginął ze dwa razy po dojściu do bossa.

Opublikowano

Trzeba kupić ten Darkest Dungeon. Kolejny konsolowy indykowy ex na ps4 ze średnią na MC powyzej 80% :banderas:

Opublikowano

dobrze ze na pc gry sa tanie, producenci doceniaja graczy, i nie zmuszaja ich do tak zalosnych zachowan.

xD premierowki na steam sa w takiej samiej cenie jak na konsole xD promocje od kilku lat sa na podobnym poziomie czesto gorzej wypadaja na steam

przyklad

wezmy na warsztat najlepiej sprzedajaca sie gre

GTA V

gra z 2013

PC: 130zl 

PS4: 190zl

dolicz do tego koszt grania w online. 

:cool:

a wiec zeby po 3 latach od premiery pograc w najnowsze DARMOWE dodatki, placisz ponad 200 zl, a ja 130. czyli wlasciwie 50% drozej. smutne w hooy :D

inb4 retards about how old this game is -> dzisiaj w najbardziej tlokliwym momencie na serwerach bylo ponad 100 000 graczy. wiec chyba jednak jest to dobry wyznacznik. pewnie zaraz bedzie cos o "graniu ciagle w to samo". hmmmm patrzac na biblioteke microsoftu to raczej mozna sie usmac przy takim argumencie, a najlepiej sprzedajace sie frenczajsy na konsole, to kotlety od ea i ubisoftu.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Windows Store i tanie granie na PC xD

PC w dzisejszych czasach tylko do indyków i perełek typu Planet Coaster. Jako platforma dodatkowa.

Opublikowano

przyklad

wezmy na warsztat najlepiej sprzedajaca sie gre

GTA V

gra z 2013

PC: 130zl 

PS4: 190zl

dolicz do tego koszt grania w online. 

:cool:

a wiec zeby po 3 latach od premiery pograc w najnowsze DARMOWE dodatki, placisz ponad 200 zl, a ja 130. czyli wlasciwie 50% drozej. smutne w hooy :D

ja kupuje gre w pudelku, potem ja sprzedaje, ty zostajesz z cyfrowka ktora jest wlasnoscia grubasa ze stem, ewentualnie handel kontami wchodzi w gre
Opublikowano

ty sprzedasz ta gre i bedziesz chcial ja kupic w przyszlosci z jakiegos wzgledu, kiedy byc moze wzrosnie jej wartosc (gry retro).

ja to bede mial forever, nikt mi nie ukradnie, nie zepsuje sie, plyta sie nie porysuje.

no nie wiem czy to az tak glupie rozwiazanie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

DD w boxie  w extra klasyce chodzi po 35zł więc da się tanio dostać. Nikt nie zmusza do kupowania na platformie grubasa,gdy ma się do wyboru mnóstwo innych sklepów,gdzie można zaopatrzyć się w gierkę.

Opublikowano

GTA V dopiero co w promocji za 124 zl na PSN bylo :reggie:

Opublikowano

teraz pytanie do ilu gier się tak naprawdę wraca 

Opublikowano

cyfrowki xDDDD 

Opublikowano

jest nadal?

Nie wiem, ale bylo na pewno w tym tygodniu za tyle, takze jesli na steamie tez jest obecnie promocja no to na PSN znowu taniej by wyszlo jakby porownac promocje :reggie:

Opublikowano

Na pewno nie do gta online sut :reggie:

Opublikowano

Na pewno nie do gta online sut :reggie:

w ktorym turbo lamiles (za(pipi)isty gif bansaia i twoj facepalm w sciane podczas finalu napadu XDDD)

a tak serio sut- wraca sie do dobrych gier. to jest przeciez normalne. a ze dobrych gier na konsole jak na lekarstwo, to wiadomo ze sie nie wraca. ;)

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

błędy zdarzaja się nawet najlepszym

Opublikowano

ty sprzedasz ta gre i bedziesz chcial ja kupic w przyszlosci z jakiegos wzgledu, kiedy byc moze wzrosnie jej wartosc (gry retro).

ja to bede mial forever, nikt mi nie ukradnie, nie zepsuje sie, plyta sie nie porysuje.

Grubas wyłączy serwery i tyle będzie z Twojej "kolekcji".

Opublikowano

No szczególnie jak nie będziesz miał gry na dysku. xd

Opublikowano

pudelka > cyfrowki

single player > multiplayer

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

No szczególnie jak nie będziesz miał gry na dysku. xd

generalnie stwierdzenie ze Gabe wylaczy serwery na amen jest tak kuriozalne jak to, ze to samo zrobi jakakolwiek inna platforma. 

nie ma takiej opcji po prostu. ;)

no pudelka sa super, dopoty, dopoki twoj xbox nie wypluje ci plyty z wyrytym pierscieniem uniemozliwiajacym dalsze granie. zdarzylo mi sie to osobiscie, kiedy xbox znajomego rozwalil mi tak GTA IV. srednio pozytywny motyw.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Grubas wyłączy serwery i tyle będzie z Twojej "kolekcji".

Z Twojej kolekcji pudełek będzie to samo jak wyłączą serwery PSN/Live, bo bez tony patchy te pudełkowe gierki są niegrywalne. Kolekcjonowanie gier to przeszłość, która odeszła wraz z plug and play

Opublikowano

Dyskusja z konsolowcami xD

Według was PC gaming umiera tak mniej więcej od 20 lat a Gaben ma wyłączyć serwery. No i na PC są same zepsute porty bo 4 gry w tym roku miały gorszą wersję.

I jeszcze co do "perełek" i PC jako dodatku do innej platformy. Ile tych dużych dobrych ekskluzywnych gier wyszło np na PS4? Gier definiujących tą platformę? Poza remasterami jest właściwie tylko Bloodborne i Uncharted  :yao:  A ile czasu PS4 jest na rynku? No właśnie.

Tymczasem PC tylko w tym roku dostało takie exy jak Tyranny, Warhammer Total War, Shadow Tactics, Planet Coaster czy Owlboy.

Szkoda strzępić ryja.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

yyy pecety xDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.