Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Tylko ze ty tego nie posiadasz xd

co? blachy za 10k? no nie, ale moje potrzeby sa skromne i niewyuzdane jak wasze oczekiwania i pie.rdolenie po premierach. 

starsze gry sa o tyle lepsze iz nie wymagaja najnowszego sprzetu i sa uniwersalne. gra sie w nie tak samo fajnie po latach i nie bola ze sie "zestarzaly". to nie sa efekciarskie gry z grubasami z karabinami biegnacymi pod wiatr ktory rzuca 2-tonowymi belkami jak wykalaczkami. 

jesli ktos lubi nowinki techniczne w grach, turbo sztos grafe, to niech inwestuje w sprzet ktory do tego sluzy, i zamknie ryj. :)

Edytowane przez Najtmer

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Jak grac na pc to tylko w stare gierki. Wtedy rzeczywiscie sa one tanie na ukrainskich stronach z kodami i masz 99% pewnosci ze bedzie chodzic na tytanie, a tak to sama blacha jest drozsza i gry na premiere na stemie sa w normalnych cenach. Ale mozna zawsze porownac cene GTA5, gra ktora kazdy szanujacy sie konsolomaniak kupil i przeszedl na premiere jeszcze na poprzedniej generacji. No i na PC nie bedzie RDR2 to po co my w ogole zyje? xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Na pc wiecej gier jest po polsku czarek i moze mapy bys nie potrzebowal by znalezc demo nier wiec zainteresuj sie

Opublikowano

W najnowszą Yakuzę to zagra 5 osób na tym forum. Z czego 2 kupią na premierę a 3 będą czekały aż koledzy ją przejdą żeby odkupić. Oczywiście nie przeszkadza to w tasowaniu do niej 20 innym osobom, które jedyne co zobaczą to filmiki na youtubie oraz screenshoty.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Jak ja uwielbiam wyrywanie zdania z kontekstu odnośnie "pc jest toksyczne", gdzie w kolejnych postach napisałem o co chodzi, bajka, nie ma to jak piedolić i słuchać blacharzy z pękającą dupą, że jednak ich rynek jest najchuyowszy (piractwo na większą skale, czitowanie i oszukiwanie w grach multi, a nawet znajdą się downy z trainerami w grach single, można wiele takich rzeczy wymienić), było i tak będzie z pewnymi wyjątkami. Nie wiem po uj porównywać console wars do pc, gdzie dalej jest tam większa spiedolina w porównaniu do konsolarzy w internetach.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ta historyjka jest taka śmieszna, bo to prawda

Opublikowano

Przejrzyj jeszcze raz CW i pokaz mi w którym miejscu była ta cywilizowana dyskusja bo. Ja tu takiej nie widzialem.

Opublikowano

Pisimasterrejs w pigułce,,,

Opublikowano

Od kiedy mam PS4 Pro nie chce mi sie już grać na kompie. Zanim to sie włączy, ogarnie wszystkie programy startowe, załączy STEMa i uruchomi grę to na konsoli już bym zginął ze dwa razy po dojściu do bossa.

to może czas zainstalować SSD do komputera i mieć Steam włączony w 10-15s od wciśnięcia power :lapka:

Z Twojej kolekcji pudełek będzie to samo jak wyłączą serwery PSN/Live, bo bez tony patchy te pudełkowe gierki są niegrywalne. Kolekcjonowanie gier to przeszłość, która odeszła wraz z plug and play

No dokładnie, w dzisiejszych czasach argument o trwałości pudełek jest inwalidą jak ch,uj, do każdej większej w ciągu jej życia dociąga się tyle GB paczy ile gra na start sama ważyła. Naprawianie bugów, które w ogóle na premierę nie powinny istnieć to już ch,uj i standard, ale czasami całe elementy gry są zmieniane, jak np. ostatnio zauważyłem rzuty karne zmienili w FIFA 17. Z pudełek na obecne konsole po zdechnięciu PSN/XBL za X lat będzie taki sam użytek jak z mojej kolekcji STEM po zamknięciu STEM.

Przejrzyj jeszcze raz CW i pokaz mi w którym miejscu była ta cywilizowana dyskusja bo. Ja tu takiej nie widzialem.

Gdzieś między nazywaniem się robactwem, żartami o penetracji analnej i wyzywaniem się od niedorozwojów na pewno jest ta kulturalna dyskusja wierzę

Opublikowano

Haha, blaszane rycerzyki przechodzą same siebie, twierdząc że "nie mieć nic" nie jest gorsze od "mieć" i w zasadzie to jest to samo :D

Opublikowano

Co?

Edit: I akurat musiał post wpaść na następną stronę :/

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Mendrek, a ty już jesteś na obecnej generacji czy wciąż PS3 Pro? Tam premierowe wersje gier no jeszcze bywały grywalne, tylko wiesz, 2006 rok był 10 lat temu.

Opublikowano

No gra przecież w overłocza xD

Opublikowano

Jaki demydż controru blacharni, pewnie wszyscy z jednej łaźni piszą

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Pomyśleć, że ktoś musi te gierki kupować. A później: "To nie tak jak myślisz kochanie, to tak tylko dla beki na Vloga!".

Opublikowano

Co wy się tak sra.cie z tym upadkiem Psn store'a XBL czy Gabena? Za waszej kadencji takie molochy nie upadną więc wasze gierki przejmą wasze dzieici lub zona po waszym trupach odda do domu dziecka. 

Edycje pudełkowe gier, zawsze się opłaca mieć. A kolekcjonerki to już w ogóle. Cyfrówki się kupuje tylko po dużych obniżkach. To samo się tyczy udanych indyków. 

Opublikowano

ta historyjka jest taka śmieszna, bo to prawda

Może jak bym nie czytał tego tematu, to bym uwierzył.

Opublikowano

CW jest (pipi)owe bo od poczatku udzielaja sie w nim pecetowcy

PS. To prawda

Opublikowano

zablokowaliby mozliwosc plusikowania w CW i zaraz temat bylby normalniejszy

Opublikowano

A tak to mozna o calym tym forum napisac xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.