Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

gdyby nie było plusików to nikt by tutaj nie pisał 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

za minusy są nagrody więc trzymaj

Opublikowano

nie, lepiej mieć ultra poważne poczucie misji i przekonywać ludzi do kawałka plastiku 

Opublikowano

za minusy są nagrody więc trzymaj

Dzięki masz plusa ode mnie.

Nie będzie jednak nagrody bo minusa nie mogłem Ci dać.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

człowiek ziarno? zawsze szanowałem :rose:

Opublikowano

No jestem po kilku godzinach obcowania z PS4 i mogę powiedzieć, że szybkość działania systemu to jest przepaść. Ten w PS4 tak zapierdala, że nie ma w ogóle porównania do tego muła w XO. A już jutro zobaczę jak się gry instalują. 

Padem o dziwo jestem pozytywnie zaskoczony. Dobrze leży w dłoni, krzyżak dobrze się wciska, analogi wygodne tylko nie czuć, że są tak dobrze wykonane jak w padzie od XO(trochę zbyt miękkie). Spusty i bumpery są generalnie ok. Bumpery lepsze niż w padzie od XO, spusty gorsze. Brakuje mi jakiejś przerwy między tymi przyciskami. A no i share/options powinny być wystające, a nie prawie całkowicie schowane w obudowę. Panel dotykowy dalej nie wiem na chuy. Całkowicie zbędny bajer, ale światełko mi nie przeszkadza. 

Co do głośności konsoli to jest głośniejsza niż XO, to na pewno. XO był niemal niesłyszalny. Tutaj słychać wyraźnie szum w takich pozycjach jak Infamous: First Light ale nie jest on uciążliwy. Dźwięk absolutnie się nie przebija gdy mam w uszach słuchawki a jestem blisko konsoli. Ciekawe jak będzie przy grach z płyty. 

Co do PSN to jestem zadowolony bo o dziwo gierki pobrały się szybko. 

Włączenie PS4 i ujrzenie menu to dosłownie chwila. Na XO to było jakieś 40 sekund. 

Na razie nie mam co narzekać na konsolę, a patrząc na listę gierek jakie na mnie czekają do ogrania to nie wiem w co ręce włożyć. 

Opublikowano

piszesz tak bo jestes klapem

Opublikowano

ależ bomby prawdy od Sutka :obama:

Napisał to co wszyscy wiedzą 

Opublikowano

A już jutro zobaczę jak się gry instalują. 

Bardzo fajnie.

Na XO to dramat

Zależy kto ma jakiego neta, mi na przykład na XONE szybko to leci, jednak ogólny zamysł na PS4 ( płyta osobno patche osobno ) jest lepszy niż na XONE 

( płyta i patche na raz )

Opublikowano

Instalacja gier z płyty to instalacja gier z płyty, co ma do tego szybkość neta?

Opublikowano

A już jutro zobaczę jak się gry instalują. 

Bardzo fajnie.

Na XO to dramat

Zależy kto ma jakiego neta, mi na przykład na XONE szybko to leci, jednak ogólny zamysł na PS4 ( płyta osobno patche osobno ) jest lepszy niż na XONE 

( płyta i patche na raz )

Po Killer i Girsach 4 mam dość tej konsoli bo kilka godzin czekałem aby móc zagrać.

Opublikowano

no xbox moze teraz zachecic mnie jedynie jakims ciekawym nowym ip a nie haloforzagirsy

wiec nara spencer

Opublikowano

Instalacja gier z płyty to instalacja gier z płyty, co ma do tego szybkość neta?

To że na XONE jak masz podpiętego neta to przy okazji ściąga patche i instalacja trwa długo i że nie tylko instaluje dane z płyty?

Opublikowano

A jak się jest offline to zainstaluje w 20s z samej płyty jak na PS4? No chyba nie.

Opublikowano

No jestem po kilku godzinach obcowania z PS4 i mogę powiedzieć, że szybkość działania systemu to jest przepaść. Ten w PS4 tak zapierdala, że nie ma w ogóle porównania do tego muła w XO. A już jutro zobaczę jak się gry instalują. 

Padem o dziwo jestem pozytywnie zaskoczony. Dobrze leży w dłoni, krzyżak dobrze się wciska, analogi wygodne tylko nie czuć, że są tak dobrze wykonane jak w padzie od XO(trochę zbyt miękkie). Spusty i bumpery są generalnie ok. Bumpery lepsze niż w padzie od XO, spusty gorsze. Brakuje mi jakiejś przerwy między tymi przyciskami. A no i share/options powinny być wystające, a nie prawie całkowicie schowane w obudowę. Panel dotykowy dalej nie wiem na chuy. Całkowicie zbędny bajer, ale światełko mi nie przeszkadza. 

Co do głośności konsoli to jest głośniejsza niż XO, to na pewno. XO był niemal niesłyszalny. Tutaj słychać wyraźnie szum w takich pozycjach jak Infamous: First Light ale nie jest on uciążliwy. Dźwięk absolutnie się nie przebija gdy mam w uszach słuchawki a jestem blisko konsoli. Ciekawe jak będzie przy grach z płyty. 

Co do PSN to jestem zadowolony bo o dziwo gierki pobrały się szybko. 

Włączenie PS4 i ujrzenie menu to dosłownie chwila. Na XO to było jakieś 40 sekund. 

Na razie nie mam co narzekać na konsolę, a patrząc na listę gierek jakie na mnie czekają do ogrania to nie wiem w co ręce włożyć. 

przecież xone śmiga jak zygzak mcqueen, wystarczy wejsć w opcje, przyspieszenie systemu, Cloud acceleration - ustawic na on.

Opublikowano

To że na XONE jak masz podpiętego neta to przy okazji ściąga patche i instalacja trwa długo i że nie tylko instaluje dane z płyty?

W Girsy 4 i Killera Edycja Ostateczna nie zagrasz bez łączenia z netem.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Zagrasz.

Opublikowano

Xbox One w dashu chodzi jak 4 letni średniej klasy telefon na androidze, to niestety fakt :(

Opublikowano

Zagrasz.

Co najwyżej po menu sobie mogę pochodzić hehe. Po 5 godzinach postać w killerze wybrać a po 12 zagrać jak człowiek.

@ raguś

Taka prawda.

Menu to też dramat i jest o wiele gorsze niż na mojej 360 tce.

Opublikowano

Xbox One w dashu chodzi jak 4 letni średniej klasy telefon na androidze, to niestety fakt :(

Mogli zrobic prosty, ladny i szybciutki interfejs jak za czasow X360.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.