Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczy mieć Kinect który na ścianie za graczem rozpozna portret Spencera, wtedy włącza się przyspieszenie dzięki mocy chmury i śmiga jak należy

no ale to trzeba szanować markę

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

chcialem po nowym roku kupic loniaka ale wobec takich rewelacji musze zawiesic zakup

Opublikowano

Xbox One w dashu chodzi jak 4 letni średniej klasy telefon na androidze, to niestety fakt :(

Mogli zrobic prosty, ladny i szybciutki interfejs jak za czasow X360.

pod koniec żywota też robili co raz bardziej mulące te dashe. trochę beka w sumie, że firma typowo software'owa ma takie problemy w tej kwestii. przecież te ich telefoniki wszystkie chodzą jak burza, nie ważne czy za 300zł czy za 1500.

Opublikowano

@ Raven

Szanuje 360: ponad 100 gier na konsoli, ładniejsze gry multi od PS3, dobre exy.

Szanuje starego Xboxa 1: bardzo dobre exy tzn. Ninja Gaiden Black, najładniejsze gry multi itd. Leży bydlak pod tv crt hd.

Jednak XO gardze. Kupiłem go w listopadzie i na początku roku sprzedaje hehe.

Opublikowano

No jestem po kilku godzinach obcowania z PS4 i mogę powiedzieć, że szybkość działania systemu to jest przepaść. Ten w PS4 tak zapierdala, że nie ma w ogóle porównania do tego muła w XO. A już jutro zobaczę jak się gry instalują. 

Padem o dziwo jestem pozytywnie zaskoczony. Dobrze leży w dłoni, krzyżak dobrze się wciska, analogi wygodne tylko nie czuć, że są tak dobrze wykonane jak w padzie od XO(trochę zbyt miękkie). Spusty i bumpery są generalnie ok. Bumpery lepsze niż w padzie od XO, spusty gorsze. Brakuje mi jakiejś przerwy między tymi przyciskami. A no i share/options powinny być wystające, a nie prawie całkowicie schowane w obudowę. Panel dotykowy dalej nie wiem na chuy. Całkowicie zbędny bajer, ale światełko mi nie przeszkadza. 

Co do głośności konsoli to jest głośniejsza niż XO, to na pewno. XO był niemal niesłyszalny. Tutaj słychać wyraźnie szum w takich pozycjach jak Infamous: First Light ale nie jest on uciążliwy. Dźwięk absolutnie się nie przebija gdy mam w uszach słuchawki a jestem blisko konsoli. Ciekawe jak będzie przy grach z płyty. 

Co do PSN to jestem zadowolony bo o dziwo gierki pobrały się szybko. 

Włączenie PS4 i ujrzenie menu to dosłownie chwila. Na XO to było jakieś 40 sekund. 

Na razie nie mam co narzekać na konsolę, a patrząc na listę gierek jakie na mnie czekają do ogrania to nie wiem w co ręce włożyć.

Przy grach z płyty normalnie. Włożysz, napęd zacznie wirować i po chwili konsola bedzie używała płyty tylko do rozruchu. Sam też jestem mike zaskoczony tym jak ten system w porównaniu do PS3 działa.

Opublikowano

Kukuszyn skończyłem Gears of War 4 bez neta i co teraz?

Opublikowano

jak cie frosti dopadnie to chuya ci ten fakt pomoze

Opublikowano

No ja nie miałem niestety takiej możliwości wołało o neta jak chciałem zaczynać kompanie.

Opublikowano

jak cie frosti dopadnie to chuya ci ten fakt pomoze

Frosti ten żul? Beka.

Opublikowano

chcialem po nowym roku kupic loniaka ale wobec takich rewelacji musze zawiesic zakup

newsflash: na konsoli Xbox w przeciwieństwie do playstation jest w co grać i nie spędzasz 100% czasu w menu konsoli, więc nie ma to takiego znaczenia czy działa średnio czy szybko, ważne że włącza gierkę

Opublikowano

podaj prosze te gierki w jakie mozna na niej zagrac w przeciwienstwie do ps4 

Opublikowano

ReCore  :fsg:

czołg do ReCore w 2017  :doom:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Wysyp exow na plejke + premiera Switcha. Ciekawe czy po takim gangbangu ktos bedzie pamietal co to xbox :kaz:

Opublikowano

serio zapomnisz taką bekową konsole? :kaz:

Opublikowano

xbox skonczyl sie na 360

Opublikowano

czy kiedys przestane sie smiac z tej firmy xDDD

TVTVTVTVTVTVTVTV

Opublikowano

no xbox moze teraz zachecic mnie jedynie jakims ciekawym nowym ip 

Tez bym chcial ale w moczu czuje ze dostaniemy spinoff Gearsow, trzecia odnoge Forzy i jakas gierke w swiecie Minecrafta.

Opublikowano

Człowiek rano wpada do CW żeby potoczyć bekę z Xboxa, a tu okazuje się wszyscy (nawet 99 % botów i pochodnych) ma wywalone na tą konsolę :/ Aż mi głupio. I czym ja się teraz będę zajmował na forum? :( Z drugiej strony jak szycha MS Polska to zobaczy, to chyba z donsterydo się pożegnamy, choć w sumie to żadna strata ;)

Opublikowano

a co maja pisac jak ps4 niszczy grami przez najblizsze miesiace. Don bedzie grac w halo wars, mazeo w call of duty, a reszta juz ma ps4.

Opublikowano

Ja wiążę nadzieję ze State of Decay 2. A Forza 7? Ciekawe jakie nowości wniesie względem szóstki, bo jak to będzie kilka nowych tras i aut + ta sama kariera to będzie beka. Powinni się zająć nową serią wyścigową.

Opublikowano

Boty wypełzną dopiero jak wyjdzie nowe halo wars, czyli gdzieś w okolicach lutego. Tyle, że u nadkonsolowców juz bedzie yakuza i nioh czyli mazzeo znowu bedzie prowadzil monolog sam ze sobą w temacie o halo, a sterydo bedzie szukał zaczepki w CW, bo 2017 xbox #nikogo, a w marcu Nintendo wjeżdża, także dynia ze spencera.

Opublikowano

No ja nie miałem niestety takiej możliwości wołało o neta jak chciałem zaczynać kompanie.

1. Trzeba było ustawić konto jako domowe

2. Trzeba było nie grać na kontach z Allegro

Opublikowano

Nikt chyba nie jest taki głupi żeby walczyć Halo Wars 2 w cw xd

Do jesieni Xbox tylko do ogrywania gierek z 360.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.