Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Trzy miechy do premiery, a w dziale mnóstwo tematów poświęconych konsoli jak i grą na nią

nintendo was zayebie :dynia: kur.wa dwie gry w tym jedna jeszcze nawet na devkicie nie była odpalona

[*] wpisujcie miasta

Ed. Daddy zmień apteke, bo ewidentnie farmaceuta cie w chu.ja robi

Edytowane przez Figuś

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

switch i porty z 3ds/wiiu, do tego multiplatformy, Nintendo rak branzy. Niech w te gry na komorki lepiej wejda.

Opublikowano

Doom > Halo

Uncharted 4 > Gearsy 4

Jedyne co sie ostalo to Forza najlepsza w swojej kategorii, tylko szkoda ze to samochodowka :kaz:

Opublikowano

Czujecie to? Za 2 tyg Switch Was zayebie i zamknie te wszytkie usta niedowiarkom, switchklapy zaczną kroczyć między nami i każdy acznie głosić miłość i wiarę w Nintendo :banderas: Can't wait na te wszystkie gry, konsole, cene i zapowiedzi, a zwłaszcza na premierę marcową :fsg: 2017 to będzie cudowny rok 

Opublikowano

Nintendo Defence Force juz w natarciu, brakuje jeszcze tylko tych co bronia RDR.

Opublikowano

ile mozna w te sandboxy grac, ja (pipi)ie

Opublikowano

Podziwiam tych co chca kupic tego Switcha. Po ruchansku jakie od(pipi)alo Nintento w przypadku Wii u oni nadal wypinaja dupy.

Opublikowano

to jest chyba ten klucz wg którego exy ms zostają najlepszymi w swojej kategorii

no ale nie tu:

Cywilizacja V 85%  > Halo Wars 82% (niżej niż TLG xD)

nie grałem w obie jak coś, szukam zaczepki

zbyt skomplikowane gry te rts'y ? 

Figuś : pisałem że postaram się nie pisać a jak ktoś piszę posta w którym mnie wywołuje to nie dziw się :)

Opublikowano

nintendo da mi bayo3 i już wydaję pieniążki <3

Opublikowano

Podziwiam tych co chca kupic tego Switcha. Po ruchansku jakie od(pipi)alo Nintento w przypadku Wii u oni nadal wypinaja dupy.

konsola znowu szybko zdechnie, oprocz nintendo nikt na to nie bedzie robic gier. Zostaje przy 3ds
Opublikowano

Biedaki szczekają karawana jedzie dalej.

Opublikowano

to uczucie kiedy odpalasz konsole i w koncu nie mylisz przciwnika z drzewem :banderas:

Opublikowano

Żeby uznawać wyższość Dooma nad Halo 5 (może jeszcze w multi) to trzeba eksperymentować na sobie z nowymi generacjami narkotyków bardzo intensywnie...zbyt intensywnie...

Opublikowano

gierki xdd

Opublikowano

pawcio xdd

Opublikowano

pawcio xdd

kratos xdd

Opublikowano

Rts na konsoli jest jak ścigałka na PC - można, ale po co?

Płynny mocarz widzę przed sylwestrem szybko się wchłania  :trap:

Opublikowano

pawcio xdd

kratos xdd

ten nick jest niesamowity :fsg:

Opublikowano

Rts na konsoli jest jak ścigałka na PC - można, ale po co?

Płynny mocarz widzę przed sylwestrem szybko się wchłania  :trap:

To,ze rts na konsole sa bez sensu to rozumiem. Ale o co chodzi z graniem w wyscigi na pc to nie kumam. Najlepsze rajdy tej generacji wyszly dzieki early access na steam. 

Opublikowano

To,ze rts na konsole sa bez sensu to rozumiem. Ale o co chodzi z graniem w wyscigi na pc to nie kumam. Najlepsze rajdy tej generacji wyszly dzieki early access na steam. 

DijAZVr.jpg

Opublikowano

Mario kart jezeli juz to sa wyscigi a nie rajdy :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.