Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

I pogramy w to też raczej bardziej na pc dzięki emu niż na dziadowskich konsolach tej generacji" więc

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Ale Nioha tez przytul co? Bo jak nie to wpadne ci do domu i wsadze plyte z Halo Wars 2 do czytnika.

Opublikowano

beamNG.drive ma najlepszy model fizyki zniszczeń jaki kiedykolwiek się pojawił gdziekolwiek w branży gierkowej. No i co z tego jak ta gra nigdy nie wyjdzie z early access?

To samo DayZ

Dobrze, że chociaż Dirt Rally codemasters wydało, bo też leżało w early access przez dłuższy czas. 

A NMS to do dzisiaj jest w early access tylko zrobili przekręt życia dynia

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ale gierek na plejstejszon niedługo :fsg:

Opublikowano
beamNG.drive ma najlepszy model fizyki zniszczeń jaki kiedykolwiek się pojawił gdziekolwiek w branży gierkowej. No i co z tego jak ta gra nigdy nie wyjdzie z early access?

Podobne odczucia miałem co do Next Car Game i identycznie skończyła.

Opublikowano

Nie dawaj mnie w jednym zdaniu z przebrzydłym klapem i chorągiewką . Xbox 4 Life! No ale yakuze 0 , niera i persone na premierę przytulę na 100 % :)  To o 3 więcej z exów jak mendrek 

Ale Nioha tez przytul co? Bo jak nie to wpadne ci do domu i wsadze plyte z Halo Wars 2 do czytnika.

Nioh ależ to może być masakrator a do premiery bardzo blisko :obama:

Dla mnie jako fana Soulsów główny kandydat do gry roku.

Na E3 jak FS zapowie BB2 to więcej od konsoli niebieskiej na tej generacji chyba już nie chcę. No może jeszcze Virtua Fighter 6, ale to już jest jednak raczej niemożliwe.

Opublikowano

No po tych paru latach dobrze,że coś zaczyna wychodzić.

Opublikowano

A oglądaliście rimejk the thing? ścierwo czy da sie obejrzeć? Na rimejki zazwyczaj kręce nosem i tylko ten evil deada mi podszedł

Trochę mi to zajęło, ale owszem. 3 zdania, a było to 20 listopada.

Opublikowano

czy pawcio napisał kiedykolwiek posta, który ma więcej niż 2 zdania?

W cw? Wątpie ty (pipi)a gnoju.

Opublikowano

Chyba nigdzie. Pawciokratos ma iq na poziomie swojego idola

Opublikowano

0d3.gif

Opublikowano

to jest chyba ten klucz wg którego exy ms zostają najlepszymi w swojej kategorii

no ale nie tu:

Cywilizacja V 85%  > Halo Wars 82% (niżej niż TLG xD)

nie grałem w obie jak coś, szukam zaczepki

zbyt skomplikowane gry te rts'y ? 

jeszcze jak

Opublikowano

0d3.gif

No nawet Kratos nie ma cierpliwości do gównianego systemu xboxa, że aż wyyebał gonga temu plastikowi, prawilnie XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Pawcio Kratos jaki rage zapodal az Mazzeo uciekl.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Włączyłem dzisiaj Drivecluba. Nie miałem żadnych oczekiwań, chciałem aby mnie zaskoczył.

Przejechałem wyścig wprowadzający i jeden normalny.

Moje pytanie brzmi:

Ta gra to jest jakiś trollink w słusznej sprawie czy jak? 

A Uncharted jest świetny. Gameplay został naprawdę zróżnicowany i nie strzela się tak ciągle jak w poprzedniczkach. Bardzo na plus zwłaszcza, że jest więcej eksploracji i zagadek. Graficznie to jest miazga i dalej zachodzę w głowę jak ND zrobiło tak piękną grę na tak słabych podzespołach. Roślinność to jakiś kosmiczny poziom. Nie wiem czy Xbox dostanie w przeciągu 10 najbliższych lat tak ładnie wyglądającą grę. xd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niestety ale Mazzeo traci poparcie w swoim zielonym obozie. Najpierw suteq zrezygnowal z dekodera, pozniej Bansai w koncu zszedl z kolan swojego girsy przyjaciela. Czekam jeszcze na asaxa, daddiego i dona az wejda na kolana nadkonsolowcow i mozna temat zamykac.

A pozniej przyjade kosiarką

giphy.gif

Opublikowano

Włączyłem dzisiaj Drivecluba. Nie miałem żadnych oczekiwań, chciałem aby mnie zaskoczył.

Moje pytanie brzmi:

trolink, sprzedałem krukowi za 20zł to chociaż na zestaw w McD miałem.

Opublikowano

Suteq ale w nocy wyścig i w deszczu to ty grałeś? Jak nie to twoja opinia się nie liczy :Coolface:

Opublikowano

nie zagra w deszczu bo nie ma pewnie season pass, zostaje mu pogoda jedynie w wyzwaniach albo w tej krotkiej kampanii startline

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

No była noc, deszcz i śnieg. Oczywiście dam drugą szansę ale wątpię abym na dłużej został. PGR 3 już jest lepszy. 

No i ten patch na początek 19gb. xddd

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ziarno w u4 jak sie podoba? a jesli jara cie roslinnosc to zaczekaj na dalsze etapy, imo im dalej tym grafa lepsza, poczatkowe rozdzialy szalu nie robia, gameplayowo tak samo

Opublikowano

Na szczęście U4 jest krótsze i nie trzeba tak długo czekać aby dotrwać do "meksyku" :cool:

Opublikowano

Na szczęście U4 jest krótsze i nie trzeba tak długo czekać aby dotrwać do "meksyku" :cool:

O ty gnoju. 

ziarno w u4 jak sie podoba? a jesli jara cie roslinnosc to zaczekaj na dalsze etapy, imo im dalej tym grafa lepsza, poczatkowe rozdzialy szalu nie robia, gameplayowo tak samo

Obecnie skończyłem 12 rozdział no ale kto wie co przyniosą następne. 

Ziarno to jest tylko we łbie kukuryku. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Moje pytanie brzmi:

Ta gra sie dopiero zaczyna od superow wg mnie, sam mialem ochote sie wy(pipi) na ten tytul jak jezdzilem hatchbackami, wytrzymaj do superow i jesli dalej bedzie kupsztal no to usuwaj.

Nigdy 100% w zadnej scigalce nie zrobilem, a tutaj jednak nie moglem sie oderwac po pewnym czasie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.