Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

No jasne, jak brak rzeczowych argumentów to najlepiej wyjeżdżać z osobistymi pojazdami, co Ficuś? :kaz:

Naprawdę mógłbyś przestac być ograniczonym ziemniakiem i sięgnać po 3DSa bo nie kupować go obecnie za te 3.5 stowki to już nie przejaw skrajnego kalpostwa a kretynizmu. To żadne pieniądze, a przez Twój ograniczony klaperski umysł i zaślepienie w ideologię kaza omija Cię masa świetnych gier i rozrywki.

Nie widzę problemu by mieć i Vitę i 3DSa, sam tak mam i cieszę się grami zarówno na jedną jak i na drugą platformę, podobnie jak z innymi zresztą konsolami i naprawdę czasem nie rozumiem, czy Ty jesteś skrajnie prosonowski, że gardzisz wszystkim co nie ma logo Sony/PS na sobie czy tak skrajnie głupi, by odmawiać sobie dodatkowej porcji przyjemności z grania za marne pieniądze :/ No bo (pipi), jak można nie zagrać w Zeldę? Nawet najlepszą zeldę ostatnich lat Ci dają w bonusie do tego taniutkiego 3Dsa :/ No (pipi)...

Ja Ci nawet mogę DSa pożyczyć z jedną/dwiema dobrymi gierkami na ten sprzęt, żebyś się do 3Dsa przekonał, bo to aż żal patrzeć, nikt nie jest tak upośledozny jak Ty, nawet YETI. 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

240p, brak dubbingu, brak trofeow, brak community, brak drugiego analoga, archaizm, oklepane serie, brak indyczkow, cukierkowy spedalony klimat wiekszosci gierek

Ten post to tak na serio?

Nie wiem czy mam wkroczyć  :reggie:

Szkoda czasu na plebs. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nikt nie jest tak upośledozny jak Ty, nawet YETI. 

Jakie grube dissy lecom :P

Opublikowano

Powiedzial ten ktory niby tak stroni od japonskich gierek! Ha!   XD

Opublikowano

Powiedzial ten co podpierdalal napiwki tym z ktorymi codziennie pracowal! Ha! XD

Opublikowano

MonHun na duzym ekranie wlasnie stal sie odrobine bardziej prawdopodobny, oby tak sie stalo.

Opublikowano

Breaking:

Nintendo NX is a portable console with detachable controllers

It also connects to your TV, and runs cartridges.

JARAM SIĘ

http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-26-nx-is-a-portable-console-with-detachable-controllers

czyli PS Vita od Nintendo o śmiesznej mocy i braku wstecznej kompatybilności a miało być tak pięknie, nintendo [*]

Opublikowano

Przecież NX będzie hybrydą stacjonarki z handheldem i już następcy 3DSa nie zobaczycie. Mówie jak jest.

Mowcie mi nostradamus

Opublikowano

Xdd chyba nie, to w takim razie psp to tez byla hybryda bo mozna bylo podpiac pod tv

Opublikowano

Breaking:

Nintendo NX is a portable console with detachable controllers

It also connects to your TV, and runs cartridges.

JARAM SIĘ

http://www.eurogamer.net/articles/2016-07-26-nx-is-a-portable-console-with-detachable-controllers

Ogólnie chyba najlepsza możliwa opcja tylko szkoda, że to Nintendo - oddzielnie konsola do kupienia, oddzielnie kontrolery do gry stacjonarnej, stacja dokująca by w ogóle podpiąć itd. 

Opublikowano

Przecież w artykule wyraxnie wspominają o tym, że kontroler jest "odpinany" od ekranu, więc problem z kotnrolerem odpada. Trochę zawiły jest ten art eurogamera ale ja to widzę tak:

Przenośniak, gdzie cale bebechy siedzą pod ekranem, obie strony zabudowy z przyciskami można odpiąć, tak by móc grać na TV.

Tak czy inaczej - jeśli plotki się potwierdzą i faktycznie tak sprzęt będzie wyglądać, to można zaorać skorpiony i neło, NX Was zmiecie :banderas: Breath of the Wild w kieszeni :fsg: 

Opublikowano

Generalnie info miesiaca ale troche ssie fakt, ze nie bedzie kompatybilny z innymi konsolami( mimo, ze bedzie na katridze). Bylby sztos gdyby mozna na nim pograc w rzeczy z Dsa

Edytowane przez okens

Opublikowano

no tragedia czolowy, handheld czyli znowu malo lub wcale fpsow i strzelanek dla ciebie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Nie ma logo Sony, więc dla Ciebie też konsola do zaorania 

Opublikowano

wkoncu bedzie grafika w konsoli przenosnej nintendo, moze nawet daja voice chat i dwie galki - rozwazam zaklejenie loga nintendo znaczkiem sony i przelamanie sie

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Uwierzę jak zobaczę.

Jak Ficuś kupi NXa to usuwam to konto na forumku.

Opublikowano

kupie chocbym mial na drugi dzien sprzedawac by wyyebac ta sepleniaca amebe z forumka1!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

regulaminu nie napisales, juz sie pakuj 

Opublikowano

wtedy to się nie będzie liczyć :gayos:

Jak to nie? Pozwol ze przypomne co napisales:

Jak Ficuś kupi NXa to usuwam to konto na forumku.

Nie ma tu zadnej mowy o tym co zrobi na drugi dzien :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.