Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Na szczęście U4 jest krótsze i nie trzeba tak długo czekać aby dotrwać do "meksyku" :cool:

O ty gnoju. 

ziarno w u4 jak sie podoba? a jesli jara cie roslinnosc to zaczekaj na dalsze etapy, imo im dalej tym grafa lepsza, poczatkowe rozdzialy szalu nie robia, gameplayowo tak samo

Obecnie skończyłem 12 rozdział no ale kto wie co przyniosą następne. 

Ziarno to jest tylko we łbie kukuryku. 

Jak grasz na ostrości zero i w trybie gra to i ziarna nie zobaczysz sutku bo wszystko zamienia się w paćkę.

Co do roślinności to w MGS 3 z 2004 roku też na trawie była podobna fizyka a ty się teraz zachwycasz  :no:

Uncharted 4 stracił własną tożsamość czym naprawdę seria kiedyś była. Niektóre etapy to są tak nudne, że zasypiałem.

Szkoda bo Drejk zasłużył na konkretne (pipi)niecie a nie wycieczkę krajoznawczą o skaczącej małpie. 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Niech ktoś mu wymieni płytę główną 

Opublikowano

driveclub jest calkiem znosny, jutro bede gral w U4, zobaczymy czy rzeczywiscie taka januszowa miazga

Opublikowano

Rozdział 17 i moment w którym wjedziecie windą na górę, to tak jakby przenieść się do następnej generacji (dokładnie moment wejścia muzyki).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Uncharted 4 niesamowicie poszlo do przodu wzgledem swoich poprzednikow. Duze tereny dzialania, dobrze wywarzone momenty strzelania do reszty gry, dialogi i troche exploracji. Chcialbym zeby MS tak rozwijal swoje serie, a nie tylko kopiuj - wklej jak w singlu Gearsow, a nastepne w kolejnce jest God of War tez z calkiem zmieniana formula.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Rozdział 17 i moment w którym wjedziecie windą na górę, to tak jakby przenieść się do następnej generacji (dokładnie moment wejścia muzyki).

Tutaj jest nawet w miarę filmik do podziwiania.

Jak na Pro rzeczywiście jest poprawiony obraz to być może też się będę zachwycał.

Co do samej gry to polecam grać na crushing wówczas nudne momenty nie będą tak przeszkadzać ponieważ gracz będzie miał chwile odpoczynku.

Strzela się w U4 kapitalnie, jednak jak dla mnie akcji jest zdecydowanie za mało jak na serię która akcją stała.

Opublikowano

A ja mialem dosyc uncharted juz w polowie drugiej czesci przez to strzelanie. W U4 moim zdaniem proporcje byly idealne.

Opublikowano

Gusta.

Ja wolę jednak postrzelać lub też się skradać niż mozolnie skakać czy też plątać się po lokacji przez 40 czy 50 minut. 

Jak się gra za pierwszym razem jeszcze ujdzie, no ale kolejne przejścia już ziewam i się irytuje np. chapter 12,16.

Co by jednak nie gadać jest i tak lepiej niż w trójce bo tam pierwsza połowa gry do 12 chaptera poza oczywiście płonącą chatą to dramat i męka. Dobrze, że później było lepiej bo nie dość, że gra nudna przez połowę to na dodatek gra krótka a sama końcówka zrobiona na szybko i wyraźnie ucięta.

Opublikowano

Przechodzic gre dwa razy xddd Jeszcze moze napiszesz ze dla pucharkow?

Opublikowano

Pewno te spokjniejsze moment eksploracji były h ujowe bo ziarno bardziej widoczne. Co innego jak petarda i pif-paf na 100% wtedy nie ma czasu na anailzę ziarniaka.

Opublikowano

Przechodzic gre dwa razy xddd Jeszcze moze napiszesz ze dla pucharkow?

Nie gram dla pucharów.

Jednak taki MGS5TPP i Bloodborne na tyle mi się podobały, że sobie zrobiłem platynę z przyjemnością. Ten pierwszy trochę był czasochłonny tzn. łapanie żółwia, robienie bombki itd. No, ale dzięki kapitalnej grafice jakoś mnie to nie nudziło.

@ balon

Nawet jak jest pif paf skopanego obrazu w U4 nie da się nie dostrzec.

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Włączyłem dzisiaj Drivecluba. Nie miałem żadnych oczekiwań, chciałem aby mnie zaskoczył.

Przejechałem wyścig wprowadzający i jeden normalny.

Moje pytanie brzmi:

Ta gra to jest jakiś trollink w słusznej sprawie czy jak?

Ale, że niby graficznie słabo czy model jazdy Ci nie odpowiada?

@Ficek

Nie wprowadzaj w błąd, nie trzeba mieć SP, aby cieszyć się deszczem.

Opublikowano

Pewnie chodziło mu o jedno i drugie. :kaz:

Opublikowano

pisalem przeciez ze deszcz bez season pass tylko w wyzwaniach i startline, jeszcze moglem dodac ze ewentualnie w wyscigach multi i jak sam sobie ustawi na jakims pojedynczym evencie

Opublikowano

@Square

No tak w sumie obie rzeczy pasują. :gayos:

Model jazdy jest dziwny, zalatuje lekko kartonami. Zapewne to kwestia przyzwyczajenia, ale jak się grało w takiego sztosa jak FH3, która ma idealny model jazdy w wyścigówce arcade to raczej cała reszta będzie gorsza. 

A graficznie to warunki pogodowe wyglądają dobrze, lepiej niż w Forzy, ale po raz kolejny stwierdzam, że najładniej wyglądają na gifach yetiego w 320x240, bo na ekranie wyglądają dobrze, ale nic poza tym. Tak, jechałem w widoku z kabiny. Albo mnie po prostu Uncharted już tak rozpieścił graficznie, że cała reszta wydaje mi się brzydka. No ale bez deszczu czy śniegu to jest poziom PS3. 

Jeszcze dzisiaj sobie pogram więcej więc spokojnie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spokojnie, substancje odurzające jeszcze się nie ulotniły do końca z konsoli. Daj sobie parę dni "exposure" i zaraz będziesz wklejać gify i listy prawdy oraz szanować marki jak należy :usmiech:

Opublikowano

@Square

No tak w sumie obie rzeczy pasują. :gayos:

Model jazdy jest dziwny, zalatuje lekko kartonami. Zapewne to kwestia przyzwyczajenia, ale jak się grało w takiego sztosa jak FH3, która ma idealny model jazdy w wyścigówce arcade to raczej cała reszta będzie gorsza. 

A graficznie to warunki pogodowe wyglądają dobrze, lepiej niż w Forzy, ale po raz kolejny stwierdzam, że najładniej wyglądają na gifach yetiego w 320x240, bo na ekranie wyglądają dobrze, ale nic poza tym. Tak, jechałem w widoku z kabiny. Albo mnie po prostu Uncharted już tak rozpieścił graficznie, że cała reszta wydaje mi się brzydka. No ale bez deszczu czy śniegu to jest poziom PS3. 

Jeszcze dzisiaj sobie pogram więcej więc spokojnie. :lapka:

piszesz tak bo jestes przebrzydlym botem

Opublikowano

Jeżeli podniecasz się grafą U4, a ta z DC wywołuje uśmiech politowania to trochę dziwne. Model jazdy nie każdemu się spodoba i tutaj to już czysty gust, bo to ani symulacja, ani czysty arcade.

Opublikowano

Zaraz 2017, a ci ciagle o Driveklapie :gayos:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

na druga rocznice gierka w kolejnym jubileuszowym patchu dostala praktycznie 20 nowych tras wiec temat jest na rzeczy :)

do mnie model jazdy przy najwolniejszej klasie byl dziwny ale co dalej sie dzieje to miod, jak czuc asfalt i krawezniki w tej grze to przeciez poezja

mi model jazdy w tej gierce najblizej przypomina pierwszego grida

Opublikowano

piszesz tak bo jestes klapem

piszesz tak bo jestes przebrzydlym botem

zdecyduj sie w końcu ej

Opublikowano

Japa klapie.

Opublikowano

1vmhbep.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.