Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Alienation będzie pewnie w PS Plus, można czekać (teraz tylko przepustka sezonowa w promo), wcześniej było na promo gra, ale Dead Nation kozak w coop, ogólnie gry twink stick shooter najfaniej się gra w coop.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

właśnie, który to tego knacka przechodził 6 razy :D? kojarzę to forumowe meme ale z głowy mi wyleciało kto był jego sprawcą hehe

Opublikowano

właśnie, który to tego knacka przechodził 6 razy :D? kojarzę to forumowe meme ale z głowy mi wyleciało kto był jego sprawcą hehe

O ile mnie pamięć nie myli:

KYbLVN.gif

Opublikowano

maciomaniak 

Opublikowano

Bekowe argumenty botów na ch.ujowy wiosenny lineup  i brak ciekawych zapowiedzi microsoftu na cały przyszły rok "przecież mogę kupić ps4 i grać w najlepsze gry" :dynia:

Po co ten xbox istnieje? Niech już zdechnie razem z haloforzagirsy.

Edytowane przez kes

Opublikowano

Kurde z ręka na sercu musze przyznać, że psn chyba przyspieszyło bo wszystko bardzo ładnie sie ściąga

i nawet światełko w padzie nie przeszkadza

:banderi:

Czyżby toksyczne opary kaza już mnie dopadły ??

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Kurde z ręka na sercu musze przyznać, że psn chyba przyspieszyło bo wszystko bardzo ładnie sie ściąga

Kubson taki troszke klap-LITE sie powoli robi, no no.

Opublikowano

Piękne bomby prawdy, boty posmakowały Sony, zobaczyły co to znaczy najlepsza grafika i najlepsze gry.. Na straży pozostał DonDron oraz Mazeło. Tylko czekać, aż chłopaki poczują magię PlayStation.

5f1fdb5830393f30d647986aa3d17c76.gif

Opublikowano

Zawsze śmieszy mnie to narzekanie na światełko od duala kiedy ten je.ba.ny znaczek xboxa na padzie też zdrowo napier.dala po oczach.

Opublikowano

najlepsze gry

psycrs.gif

Opublikowano

Zmniejszcie sobie natężenie tego światełka jak wam przeszkadza.

Opublikowano

Pier.dol Knacka Suteq, weź Alienation jak ci się Dead Nation podoba

Ma Alienation :lapka:

Zawsze śmieszy mnie to narzekanie na światełko od duala kiedy ten je.ba.ny znaczek xboxa na padzie też zdrowo napier.dala po oczach.

O to to to.

Opublikowano

Przewaznie jak gram to nie trzymam pada przed oczami wiec zadne swiatelko od xboxowego pada mi nie napperdala. Co innego lampa alladyna u Sony ktora odbija sie od Tv.

Opublikowano

???

kubson to klap slim

kto byłby klapem fat, a kto pro :dog:?

Opublikowano

Ale w przypadku duala chodzi o to, że światło odbija się w TV :P

Opublikowano

Klap fat moze byc tylko jeden  :doom:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

patrzysz na pada podczas gry czy na tv ?

Przewaznie jak gram to nie trzymam pada przed oczami wiec zadne swiatelko od xboxowego pada mi nie napperdala. Co innego lampa alladyna u Sony ktora odbija sie od Tv.

o o o 

o to wlasnie chodzi

Opublikowano

Kubson, chyba trzeba juz zmienic podpis na Klap Slim ;)

Opublikowano

Juz pierd.olenie ze nie świeci. Święci jak jasny hói, kiedy się leży to ciężko nie zwracać na to uwagi tak daje po oczach przy zgaszonym swietle.

Opublikowano

Ja mam Beanbags i jak wygodnie sobie leżę przed TV to ta latareczka led napierdala po oczach jak s(pipi)ysyn. Pada od PS4 niczym nie zaklejałem ale pada od Xone parę razy zakleiłem taśmą izolacyjną xD

Opublikowano

Pad od X1 jak sie lezy to nadupcza mocno. Ten od 360tki do (pipi)icy mnie doprowadzal jak bateria padala i te zielone (pipi) sie krecily.

Lampka alladyna jak sie ja ustawi na Dim to nic nie odbija, chyba ze TV (pipi)owy.

Opublikowano

Niestety ale Mazzeo traci poparcie w swoim zielonym obozie. Najpierw suteq zrezygnowal z dekodera, pozniej Bansai w koncu zszedl z kolan swojego girsy przyjaciela. Czekam jeszcze na asaxa, daddiego i dona az wejda na kolana nadkonsolowcow i mozna temat zamykac.

Po uj mi szrot4 jak nie ma w co grać na tym a multiplatormy gorszej jakości - płynność, pad, psn, gimbus community. Chińskie gierki mnie nie interesują z małymi wyjątkami jak gry capcomu, tecmo, nintendo i p+.

Far Cry Primal 2 na wiosnę zapowiada się jako wielka niewiadoma, babka z łuku wali do dinobotów, co wy macie 5 lat? xDDDDD

Zresztą za kilka miesięcy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW  :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.