Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Już xboty powoli tasowanko do scorpio i teraflopki, a takie piedolenie, że jakoś nie obchodziło co za bebechy i ile teraflopów miało xbone one, paranoja i hipokryzja XD

Edytowane przez Faka

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

moc konsoli zacznie miec znaczenie dla nich po premierze skorpio, haloforzagirsy w 4k

KWl6pqT.jpg

Opublikowano

Niestety ale Mazzeo traci poparcie w swoim zielonym obozie. Najpierw suteq zrezygnowal z dekodera, pozniej Bansai w koncu zszedl z kolan swojego girsy przyjaciela. Czekam jeszcze na asaxa, daddiego i dona az wejda na kolana nadkonsolowcow i mozna temat zamykac.

Po uj mi szrot4 jak nie ma w co grać na tym a multiplatormy gorszej jakości - płynność, pad, psn, gimbus community. Chińskie gierki mnie nie interesują z małymi wyjątkami jak gry capcomu, tecmo, nintendo i p+.

Far Cry Primal 2 na wiosnę zapowiada się jako wielka niewiadoma, babka z łuku wali do dinobotów, co wy macie 5 lat? xDDDDD

Zresztą za kilka miesięcy 6 TERAFUCKINGFLOPÓW   :obama:

Power ranger strzela laserem do tego:

halo_enemies_by_tfprime1114-d6urtjq.jpg

Boże.. widzisz i nie grzmisz.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Seria uncharted plus the last of us i graficzny orgazm The Order, wyznaczyły nowe standardy w świecie konsolowym... A od Ms co? 1 cześć gyrosów i....Komunity

Opublikowano

graficzny orgazm the order :yao: w calej okazalosci to juz Ryse prezentuje sie lepiej niz to cos

Opublikowano
Seria uncharted plus the last of us i graficzny orgazm The Order, wyznaczyły nowe standardy w świecie konsolowym... A od Ms co? 1 cześć gyrosów i....Komunity 

I zblurowany jak jasny chui Quantum Pęknięcie (doopy).

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

graficzny orgazm the order :yao: w calej okazalosci to juz Ryse prezentuje sie lepiej niz to cos

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

jak Ryse w całej okazalosci, to tylko na smoku :lapka:

Opublikowano

to ta gierka w stabinych 25fps, w jakiejs gownianej rozdzielczosci i z cutscenkami w formie filmikow bo by sie magnetowid spalil generujac w czasie rzeczywistym wkoncu porzadna grafike?

Opublikowano

@yeti @ficek

rozumiem ze grales w obie gry ? ja niestety mialem przyjemnosc w nie zagrac i serio moim zdaniem Ryse wypada duzo lepiej, okej the order ma troche lepszy model postaci, ale to wszystko 

a zreszta na (pipi) ja sie tlumacze w CW xDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jak można w ogóle się jarać takimi filmowymi korytarzowymi qte autograjami, w życiu bym tego do czytnika nie wkładał, obrażać siebie jako gracza.  

Opublikowano

Jak można w ogóle się jarać takimi filmowymi korytarzowymi qte autograjami, w życiu bym tego do czytnika nie wkładał, obrażać siebie jako gracza.  

zapytaj dowolnego klapa ;)

Yeti, Czeskimaster wytłumaczcie nam to, proszę 

Opublikowano

@yeti @ficek

rozumiem ze grales w obie gry ? ja niestety mialem przyjemnosc w nie zagrac i serio moim zdaniem Ryse wypada duzo lepiej, okej the order ma troche lepszy model postaci, ale to wszystko 

a zreszta na (pipi) ja sie tlumacze w CW xDDDDD

Nah, Order wyglada lepiej, ale Ryse to lepsza gra.

tak (pipi)a, podobal mi sie ryse, szczegolnie multi xd

CHCE WINCYJ GIER W STAROZYTNYM RZYMIE

Opublikowano

Quantum break? Jedna z najgorszych gierek w jakie grałem. To cos może wyjść tylko na takiej platformie jak xbox, zachwytów nad grafika tez nie idzie pojąć.

Opublikowano

ogólnie XM to xboksik chyba był dla ciebie jako zakup strzałem w dziesiątkę co xD?

ja to chociaż w horizon trochę pojeździłem

Opublikowano

na grafike w QB to chyba kazdy narzekal xD 

Opublikowano

ogólnie XM to xboksik chyba był dla ciebie jako zakup strzałem w dziesiątkę co xD?

ja to chociaż w horizon trochę pojeździłem

I tak bym kupił tego syfa dla scalebounda, a przy okazji bardzo mi się podobały gearsy. No ale ogólnie ta konsola to XDDDDD
Opublikowano

Po ograniu U4 dopiero teraz widzę jaką słabą grą jest QB. 4oeFn8R.png

Opublikowano

Jak dobrze widziec że wszyscy gracze żyją już w szczęściu na jednej słusznej platformie :fsg:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

The order, korytarz, ale pokazał co można wycisnąć z konsol, jaką grafikę.

U4, wyprzedza graficznie generację.

The last of us, wspaniała przygoda, grafika, łzy radości.

Xone - cofanie czasu plus nowa generacja w HD ready

Marka Sony co chwilę zaskakuje, nowe IP, VR i co chwilę nowe premiery.

Na szrocie jedynie co? Hallo Wars 2 dla dwóch osób z forumka.

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

The order, korytarz, ale pokazał co można wycisnąć z konsol, jaką grafikę.

U4, wyprzedza graficznie generację.

The last of us, wspaniała przygoda, grafika, łzy radości.

Xone - cofanie czasu plus nowa generacja w HD ready

Marka Sony co chwilę zaskakuje, nowe IP, VR i co chwilę nowe premiery.

Na szrocie jedynie co? Hallo Wars 2 dla dwóch osób z forumka.

Microsoft tez zaskakuje innowacja

oculus-xbox.0.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.