Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

To co, zamykamy CW?

Xbox One ma opcje kalibracji kolorów na tv, więc :dunno:

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

to ta gierka w stabinych 25fps, w jakiejs gownianej rozdzielczosci i z cutscenkami w formie filmikow bo by sie magnetowid spalil generujac w czasie rzeczywistym wkoncu porzadna grafike?

czemu obrażasz the last guardian?

Jak można w ogóle się jarać takimi filmowymi korytarzowymi qte autograjami, w życiu bym tego do czytnika nie wkładał, obrażać siebie jako gracza.  

Uncharted 4 aż takie złe nie jest

Opublikowano

na grafike w QB to chyba kazdy narzekal xD

no kazdy poza botami xD

Grafika, o jezu. Gdyby ktoś mi powiedział, że to 720p to w życiu bym nie uwierzył. Nie wiem dokładnie jak to tu rozwiązali, ale jakość obrazu przypomina bardziej 900p albo jakieś dziwolągi typu 1400x1080p. Daleko temu tez do pełnego full hd, ale mnie to nie przeszkadza. Framerate jest stabilny, a poziom graficzny jest wyższy IMO niż w Ryse.

Na +

- oprawa graficzna (niesamowicie wykonane postacie, efekty cząsteczkowe, rozpierducha, oświetlenie, fizyka, niezły art design)

No i jeżeli tak mają wyglądać gry w 720p to ja nie mam nic przeciwko, pięknie się to prezentuje w akcji.

Jeżeli o mnie chodzi, to żadna gra na mnie nie zrobiła takiego wrażenia pod względem wizualno-technicznym jak Quantum Break.

Nie chce mi sie szukac reszty postow o szczenkach zbieranych z podlogi na widok "foto-realistycznego" buta, 4*MSAAAAAA i innych...

Ogolnie dobrze jednak ze na rynku jest SONY i takie firmy jak ND, bo do konca zycia czlowiek musialby sie jarac pustymi korytarzami w szkole w rozdzielczoscia z przed 10 lat.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Po ograniu U4 dopiero teraz widzę jaką słabą grą jest QB. 4oeFn8R.png

Niebieski przyjacielu ile zajęło ci skończenie tej wspaniałej przygody ?
Opublikowano

13 godzin i 18 minut. 

Pora trochę zmienić swoje wybory w plebiscycie na GOTY 2016. :cool: 

Opublikowano

QB graficznie wcale zle nie było, Ryse to do tej pory najładniejszą gra na Xbona ale to co prezentują exy Sony na laptopowych cpu i gpu to jest jakiś kosmos i pakt z diabłem.

Opublikowano

Pora trochę zmienić swoje wybory w plebiscycie na GOTY 2016.  :cool:

serio xd? no spoko gierka, solidne 8 ale żeby coś więcej? bloodborne odpalone od razu po U4 szybko zmiotło drejka z podłogi :cool:

Opublikowano

Właśnie suteq - a jak tam community Plejstejszyn?

Opublikowano

:kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

"Nie wiem" było lepsze :rayos:

Opublikowano

Spokojnie, plemię xboksowe jak lawa, z wierzchu zimna i twarda, sucha i plugawa, lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi.

Jeszcze tutaj wrócimy.

chyba xdd

Opublikowano

...jesienią, wraz ze Scorpionem i forzagirsyhalo 

szykujcie d.upy

Opublikowano

mam nadzieje, ze dadza jakis Remaster wszytkich czesci po raz N-ty! HALO Kolekcja 4K!

Remaster na 360tce:

Remaster na Onie w 1080p

Jezu co oni zrobia jak beda mieli 6 Terafankow i jeszcze wieksze pole do popisu z rozdzielczoscia! :obama:

Edytowane przez easye

Opublikowano

izi to jest wkoncu te hdr czy nie? czy to dalej zmowa wydawcow i zanizanie kontrastow na zwyklych drogich tv full hd? prosiak wkoncu goty czy nie?

Opublikowano

Ja tam mam w dupoie M$ i sony. Dość mam tego szajsu który oferuja ide w słicza albo pc. No chyba ze jakies gry które mnie interesują wyskoczą ponad 70% na MC :P(oby days gone wypaliło)

Opublikowano

prosiak wkoncu goty czy nie?

no BF naprawili, to chyba najwazniejsze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ale fifa17 w natywnym 4k deal breaker

Opublikowano

No + Overwatch - czego wiecej chciec od zyca!? :banderas:

Edytowane przez easye

Opublikowano

overwatch xd to ludzie jeszcze w to graja?

Opublikowano

overwatch gra wszech czasów 

Opublikowano

Gra wszechczasow obecnie jest chyba PSVR

Opublikowano

mendrek gra w nad zegarek wiec to musi byc sztos

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/48406/nintendo-switch-kolejne-przecieki-dotyczace-gier-urzadzenia-baterii-i-zestawow.html

• Nie powinniśmy się obawiać opóźnienia premiery konsoli. Sprzęt trafi na rynek w marcu.
  • Lewy Joy-Con posiada przycisk nagrywania.
  • Prawy Joy-Con posiada wskaźnik IR – podobny do Wiimote – i pozwala wykorzystywać dodatkowe funkcje podczas zadokowania konsoli.
  • Nie będzie kodów do rozgrywki sieciowej – DeNa pomaga Nintendo w infrastrukturze.
  • Nie możemy liczyć na Red Dead Redemption 2 na Nintendo Switch.
  • Nie możemy liczyć na Mass Effect: Andromeda na Nintendo Switch – problemem była sprzedaż Mass Effect 3 na Nintendo Wii U.
  • Na urządzeniu może pojawić się nowy Assassin’s Creed – Ubisoft podobno zamierza mocno wspierać konsolę (informacja dodatkowa z Twittera).
  • W dniu premiery powinniśmy oczekiwać 3 portów z GameCube’a (Virtual Console). Gry zostały zoptymalizowane pod względem rozdzielczości.
  • Prawdopodobnie na sprzęcie nie pojawi się również Overwatch – tutaj problemem jest rozgrywka wyłącznie w Sieci.
  • Sprzęt posiada Bluetooth.
  • Joy-Cony będą sprzedawane osobno od dnia premiery.
  • Docki będą sprzedawane osobno po 6 miesiącach od premiery i będą tanie.
  • Nintendo nie zdecydowało się na pakiet z Pro Controllerem, ale sprzęt kupimy osobno.
  • Bateria wytrzymuje około 3 godziny rozgrywki – gdy wykorzystujemy w pełni wszystkie elementy konsoli (m.in. jasność ekranu).
  • Urządzenie szybko ładuje się przez port USB.
  • W dniu premiery kupimy wyłącznie konsolę w kolorze szarym, ale możliwe, że po debiucie pojawią się inne wersje kolorystyczne.
  • Nintendo Switch posiada wbudowane 32GB pamięci, ale urządzenie obsługuje karty Micro SD do 128GB.

Czyli multiplatformy już teraz powoli wymijają szerokim łukiem znicza, pewnie na początku zobaczymy kilka jak nowy AC po czym stwierdzą że jebać to.

Docki dające powera i połączenie z TV pół roku po premierze...no i to nie będzie w komplecie?  :gayos:

32GB do 128GB no na 3 duże gierki styknie.

Opublikowano

kupi sie za 3 lata jak konsola zdechnie, ogra sie te 10 exow od Nintendo i do żyda. Na wakacje sobie sprawie wiiu, bo cena pewnie poleci w dól.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.