Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

jaki sens tego switcha skoro od bidy z tego handheld i dla bidy konsolka pod tv? miała być rewolucja ale szykuje się parodia

i lol już ja widzę jak to coś trzyma baterie 3 godziny, podczas seansu super mario 64

Edytowane przez Homer S

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

To co, zamykamy CW?

niee, czasem jest śmiesznie

Opublikowano

slucham czemu od bidy z niego handheld?

Opublikowano

U Nintendo widać bez zmian jeśli chodzi o 3rd party. Coś na premierę rzucą by mydlić oczy ludziom,że tym razem będzie lepiej pod tym względem, a tak naprawdę huja z tego będzie.

Opublikowano

skad hejty na nintendo swicz? - bo xboty musiały znaleźć godnego przeciwnika :kaz:

Opublikowano

slucham czemu od bidy z niego handheld?

raz, w dzisiejszych czasach 32gb to mało, nawet z tą dodatkową kartą nie wiadomo czy Ci wszystkie nintendowskie mesjasza wejdą. o multiplatformach po 50~ giga można całkowicie zapomnieć, chyba że będą jakoś specjalnie kompresowane (wątpie)

dwa, samo nintendo o tym narazie nic nie mówi ale podobno konsolka jest strasznie ograniczona na samej baterii, kto wie czy nie polecą wtedy fpsy?

trzy, szary nie jest modny

Taki to jest dziwny twór, że nie wiadomo na której opcji się skupiają, bo złotego środka to oni raczej nie wynajdą i taki janusz nie wie czy pogra na tym przed tv, czy w pksie. jeśli rzeczywiście się okaże, że na samej baterii (która też może starczyć na mniej niż 3 godziny) ten proto handheld działa stosunkowo gorzej i trzeba będzie podpinać jakiś dysk (o ile będzie taka opcja), to mało kto dupsko z tym ruszy na plac zabaw.

Opublikowano

To ktoś został w obozie xboxa ? Ktokolwiek ? Czyli co muszę podłączyć ps4 do prądu ponownie (idę na rekord konsola od września nie uruchomiona ani razu :D ) ?  Kurcze myślałem że poczekam na jakąś dobrą grę. Podobno w drugiej połowie stycznia taka jedna wychodzi. 

Opublikowano

to po co odpalałeś xboxa?

Opublikowano

Xbox od zawsze na zawsze. 

Opublikowano

to po co odpalałeś xboxa?

japa klapie. Ja na x'sie grałem w multiplatformy i trochę w exy tegoroczne.  

Opublikowano

aha, multiplatformy, blacharz roku musiał xboxa odpalić żeby to ograć, ok

Opublikowano

no przy lodówce pewnie ciężko było grać w coś więcej niż dwugodzinne indyki

Opublikowano

skad hejty na nintendo swicz? - bo xboty musiały znaleźć godnego przeciwnika :kaz:

Kermit...największa chorągiewa w historii tego forum. Uprzedzając wątpliwości co poniektórych...większa od Maciomaniaka...

Opublikowano

jedni zeby zagrac w to co chca gwalca kolege, inni kupuja konsole

Opublikowano

życzę wszystkim panom z xklockiem udanych multiplatformów w przyszłym roku bo na exy to raczej nie ma co liczyć

nie zdziwcie się jak crackdown się znowu poślizgnie xd

Opublikowano

To uczucie kiedy odpalasz Uncharted 4 a pochwali zastanawiasz sie czy przypadkiem nie grasz w nowego assassin creed :yao:

Opublikowano

przynajmniej na ps4 jest co z czym porównywać :obama:

enter 2017: "to uczucie gdy odpalasz halo wars 2 a tu strategia na konsoli" xd

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

Ty widziales Assasins Creed'a?!

No Watch Dogs 2 byl za darmo na święta!
Opublikowano

w sensie że backstory o piratach?

Opublikowano

W sensie skakanie po dachach

Opublikowano

a to nic nowego w sumie

Opublikowano

Jestem po prostu ekonomicznym graczem. Ffxv, doom, mafia 3 czy dishonored 2 przeszedłem to od razu sprzedałem. To nie civ 6 do której będę wracał a gry na raz.

Jeszcze mnie nie stać aby na premierę kupować gry po 200 + golda i zostawiać w kolekcji.

Easye nie trafiłeś bo wd2 nie grałem i jak jedynke nie skończyłem to i wd2 raczej nie przejdę nigdy. Za to nie mogę się doczekać nowego assasyna w 2017 roku.

Opublikowano

Dishonored grą na raz? grą która idzie ukończył na 2 różne sposoby, posiada dwie różne postaci, oraz zakończenia na raz? yyyy

nie kapuję tego smutnego podejścia zawsze na jeden raz. tzn. jak ma słabą mechanikę itp. jak np. The Evil Within, lub jest rpgiem na 100h, to spoko, ale nihuhu nie wyobrażalbym sobie skończyć takiego Maxa 3 tylko raz, albo co gorsza ostatnie Deus Exy proponujące min. 2 sposoby wyjścia sytuacji, oraz motywy fabularne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.