Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Dishonored grą na raz? grą która idzie ukończył na 2 różne sposoby, posiada dwie różne postaci, oraz zakończenia na raz? yyyy

nie kapuję tego smutnego podejścia zawsze na jeden raz. tzn. jak ma słabą mechanikę itp. jak np. The Evil Within, lub jest rpgiem na 100h, to spoko, ale nihuhu nie wyobrażalbym sobie skończyć takiego Maxa 3 tylko raz, albo co gorsza ostatnie Deus Exy proponujące min. 2 sposoby wyjścia sytuacji, oraz motywy fabularne

TEW ma najlepszą mechanikę z 3cioosobowych strzelanek, niedługo 4te przejście będę robił. Te headshoty :banderas:

Opublikowano

Blant mial nie pisac w CW, a ladny damage control urzadza xd

Opublikowano

Blantowiec wyścigowiec, ale za 4 paki gierek obcym kupił :Coolface:

taki wyścigowiec że sprzedaje zawsze 30-50 zł poniżej ceny rynkowej za używkę :) Dodatkowo kolekcjoner się odezwał :D 

Miał nie pisać ale żal dupe ściska jak wszyscy liżą pindola kaza 

Opublikowano

CW serious business :dynia:

Opublikowano

Taki serious business ze Mendrek nawet moderatora przez to stracil XD

Opublikowano

czy ja wiem, wg mnie dobrze moderowal mimo glupot co pisal, tyle razy co go jechalismy ostro na forum to by nie jednemu du.psko peklo i naduzyl wladzy rozdajac warny i bany, a z tego co wiem nigdy tego nie czynil

Opublikowano

gorzej jak mu się jego ukochaną fc sralcelonę obraziło xd

Opublikowano

Dishonored grą na raz? grą która idzie ukończył na 2 różne sposoby, posiada dwie różne postaci, oraz zakończenia na raz? yyyy

nie kapuję tego smutnego podejścia zawsze na jeden raz. tzn. jak ma słabą mechanikę itp. jak np. The Evil Within, lub jest rpgiem na 100h, to spoko, ale nihuhu nie wyobrażalbym sobie skończyć takiego Maxa 3 tylko raz, albo co gorsza ostatnie Deus Exy proponujące min. 2 sposoby wyjścia sytuacji, oraz motywy fabularne

Ja przeszedłem Maksa jeden raz, bo te filmiki, których nie da się pominąć, (albo się da, ale po jakimś strasznie długim czasie, jak wczyta się poziom) to były straszne męczarnie.

Opublikowano

Blant jak czuwa spod lodowki czy go nie wywoluja w cw xd Slaba psycha jest slaba.

Opublikowano

jak mozna brać poważnie ludzi co pisza w internecie? Jak tak do tego podchodzisz to masz poważny problem piękny kawalerze. A połowa ludzi tutaj to biedaki studenciaki, ludzie co mieszkają ze starymi albo z kotami lub żyją za 900 zł miesięcznie stojąc pod lidlem i prosząc o wódke na wekend.

SERIOUS ISSUE :obama:

Opublikowano

Gdzie ty tu studenciakow widzisz? XD

Chyba jakis studento ziarno randomow.

Opublikowano

Ja czuję się jak student. Mam dopiero 30 lat mogę chyba jeszcze jakieś studia zacząć ?  Kurcze tylko mama nie będzie chciała mnie już utrzymywać 

Opublikowano

Może żona zechce?

Opublikowano

Tak dobry szpil że aż trzeba czekać aż rzuca do plusa xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ja to kupiłem na promo w grudniu czy tam w listopadzie.

Opublikowano

A ja na premierę :blantman:

Opublikowano

A to ja wtedy kupowałem Ratcheta zamiast Alienation XD

Opublikowano

ostatnio wpadl kumpel blacharz na Alienation kanapowy coop, plakal ze trudne xd

Opublikowano

za dużo gier jest żeby marnowac czas na przechodzenie gierek dwa razy

Opublikowano

chyba ze ktos gra tylko w strzelanki jak mazeo, to kazde (pipi) trzeba przejsc ze dwa razy albo posucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.