Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

A gdyby tak się pogodzić i rzyć w zgodzie? :)

Rzyc to ty se nasmaruj.

Takim to nawet zagranicy nie potrzeba.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No ja bym jednak nie rzył, to nie jest dobry pomysł

Opublikowano

A gdyby tak się pogodzić i rzyć w zgodzie? :)

Rzyc to ty se nasmaruj.

Takim to nawet zagranicy nie potrzeba.

O co pijesz? Niektórym to tylko rzyć na myśli :/

Opublikowano

Klapy ewidentnie uskuteczniają jakieś majaki z niedożywienia, nie pierwszy raz zresztą.

Obserwując to co się dzieje, przed oczyma staje mi obraz z początku roku pańskiego 2016. Kiedy to MS ponownie zniszczył genialnym multi Halo 5 (gram do dziś, pozdrawiam wspaniałą społeczność), kolejną Forzą i wspaniała platformówką Ori. Wtedy również czytałem wypowiedzi klapów pełne pychy i zakłamania, jak to 2016 roku Sony zniszczy. I owszem zapowiadało się całkiem nieźle, nareszcie wyszło Uncharted nie zawiodło, ale okazało kolejnym zwykłym kapiszonem jakich wiele na rynku, no i remake jakieś tasiemcowej serii o której nikt już nie pamięta. Nikt nie spodziewał się jednak, że rok wydawniczy skończy się dla Sony już w kwietniu i głupie kitajce zapomnią wydać swoich gierek jesienią.  Otrzymaliśmy co prawda przygody szczuropsa wspomagane 9 latami mistycyzmu, ale bądźmy poważni, nawet Fanek olał dzieło życia Uedy ciepłym moczem.  Microsoft tymczasem dostarczał to co obiecał czyli: gry, gry i jeszcze raz gry

Teraz po raz kolejny historia zatacza koło, jesteśmy u progu 2017, Sony wypluwa jakies kitajskie gierki, które forumek ogra na 3 kopiach. A głupie klapy zakłamują rzeczywistość o jakieś wygranej wojnie. Dziwne stworzenia 

Dlugi post jak na standardy CW, sprawa jest powazna :obama:

Opublikowano

Nawet z edytowal pare razy by byl dluzszy

Opublikowano

Aby podkreślić range sprawy w której się wypowiadałem staralem ( dość nieudolnie) zrobić akapity 

Edytowałem, bo po kliknięciu tabulatora post się dodaje, o czym nie wiedziałem 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na X1 ekskluzywne w tym roku były jeszcze: INSIDE, Dead Rising 4, ReCore, Superhot, Oxenfree, We Happy Few, Quantum Break. Trochę tego jest, no i nie żeby na PS4 też tego było ch,uj wie ile. Czasy gdzie PlayStation srało eksami co roku też się skończyły jakoś tak z 10 lat temu z malutkimi przerwami na PS3.

jak się chce widzieć tylko halo girsy forca to się to widzi :lapka:

wierny do końca

Opublikowano

Na X1 ekskluzywne w tym roku były jeszcze: INSIDE, Dead Rising 4, ReCore, Superhot, Oxenfree, We Happy Few, Quantum Break. Trochę tego jest, no i nie żeby na PS4 też tego było ch,uj wie ile. Czasy gdzie PlayStation srało eksami co roku też się skończyły jakoś tak z 10 lat temu z malutkimi przerwami na PS3.

jak się chce widzieć tylko halo girsy forca to się to widzi :lapka:

wierny do końca

Idac logika niektorych botow no to co to za Exy jak na PC sa? Niektore nawet na stemie.

A WHFew to early access, niezla despera u botow musi byc ze nawet early accessy z PC trzeba wrzucac :obama:

Opublikowano

No Inside było.

Opublikowano

Early Access jak Driveclub czy No Man's Sky już dawno są zaliczane do eksów od razu po wypuszczeniu, nie widzę problemu liczyć je po drugiej stronie tak samo :usmiech:

No Inside było.

Tak, użyłem tego słowa świadomie.

Opublikowano

Civka jedna z niewielu rzeczy dla ktorych warto miec peceta.

ojtam ojtam, zapomniałeś o całej reszcie multiplatform i gier, które jakby wyszły na ps4 to byłyby dopisywane do list yetiego

Opublikowano

granie na pc? błagam nie ośmieszaj się już

No w sumie badzmy powazni :lapka:

Ale ustalmy raz na zawsze ze jak nie ma na konkurencyjnej platformie to ex, no bo kogo pecety c'nie.

Opublikowano

Oxenfree przecież też jest na PS4. Co ten kruku. :reggie: 

Opublikowano

Oxenfree niczym INSIDE albo ROTR: najpierw zielona szlachta pierwsza zasiada do pysznego indyczka czy gierki AAA, a parę miesięcy później plebs dostaje okruszki z pańskiego stołu :).

Opublikowano

Oxenfree przecież też jest na PS4. Co ten kruku. :reggie:

D E S P E R A C J A

Kurczy jakby co to miejsce w niebieskim krolestwie juz na Ciebie czeka.

Opublikowano

Jeszcze troszkę :lapka:

Opublikowano

Normalnie swieta zielona wojna, dobrze ze sie jeszcze nie wysadzaja w powietrze poprzez desperacje XD

Opublikowano

3c48a1edb8f2fa3f7842b9b3116d9b2d.jpg

hehe, śmieszne, takie z humorkiem

Opublikowano

Klapy ewidentnie uskuteczniają jakieś majaki z niedożywienia, nie pierwszy raz zresztą.

Obserwując to co się dzieje, przed oczyma staje mi obraz z początku roku pańskiego 2016. Kiedy to MS ponownie zniszczył genialnym multi Halo 5 (gram do dziś, pozdrawiam wspaniałą społeczność), kolejną Forzą i wspaniała platformówką Ori. Wtedy również czytałem wypowiedzi klapów pełne pychy i zakłamania, jak to 2016 roku Sony zniszczy. I owszem zapowiadało się całkiem nieźle, nareszcie wyszło Uncharted nie zawiodło, ale okazało kolejnym zwykłym kapiszonem jakich wiele na rynku, no i remake jakieś tasiemcowej serii o której nikt już nie pamięta. Nikt nie spodziewał się jednak, że rok wydawniczy skończy się dla Sony już w kwietniu i głupie kitajce zapomnią wydać swoich gierek jesienią.  Otrzymaliśmy co prawda przygody szczuropsa wspomagane 9 latami mistycyzmu, ale bądźmy poważni, nawet Fanek olał dzieło życia Uedy ciepłym moczem.  Microsoft tymczasem dostarczał to co obiecał czyli: gry, gry i jeszcze raz gry

Teraz po raz kolejny historia zatacza koło, jesteśmy u progu 2017, Sony wypluwa jakies kitajskie gierki, które forumek ogra na 3 kopiach. A głupie klapy zakłamują rzeczywistość o jakieś wygranej wojnie. Dziwne stworzenia 

Idealne podsumowanie mijającego roku. Nic nie trzeba już dodawać. Po prostu...

2e4cehy.jpg

Proponuję "zakłódkować" CW do północy w Sylwestra...

Opublikowano

uncharted to niby odgrzewany kapiszon a w poprzedniej linijce achy i ochy nad kolejną odsłoną halo które niestety się zakończyło po reachu

halo wars 2 to może będzie renesans gierek strategicznych??

z tym we happy few też się nie rozpędzajmy, z hucznych zapowiedzi twórców wynika, że raptem jakieś 20% gry wsadzili do tego early access. za to no man's sky to rak roku, tutaj się każdy zgodzi.

Opublikowano

Dlugi post jak na standardy CW, sprawa jest powazna :obama:

no ale warto było, dostał plusy od wszystkich botów z forum z wyjatkiem mazeo

Opublikowano

Microsoft dostarcza gry? Tzn 3 pozycje plus killery takie jak QB, Recore... Próbują na siłę z nowymi ip, a wychodzi jak zawsze. Zapewne Scorpion będzie miał w standardzie upragnione przez boty full HD plus TV plus kinect 3.0 plus Pudziany - Cofanie Czasu - Master Szefa w erze dinozaurów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.