Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Więcej czołgania się do totemu, noszenia drabin, deszczu.

Headów do krasnali, mielenia na 100 kawałków i dróg po sam horajzon

je.bać plejstejszyn

Opublikowano

Pierwszego posta 2017 tu zasadzę.

Precz z PC, tylko KONSOLE!!

Opublikowano

żeby last of us był mesjaszem

żeby rdr był mesjaszem

żeby battlefront nie był rakiem

żeby halo wróciło do poziomu reacha

Mniej dopalaczy w 2017 roku.

Opublikowano

NAjLepszego oby 2017 był rokiem najlepszych gier generacji i zapowiedzią czwartego Wieśka!

Opublikowano

Oby 2017 był rokiem w którym konsole dogonia pc w ilości exów

Na chj nam źle życzysz już na początku roku? :/ To że na pc są zepsute porty AAA z konsol i musiscie grać w symulatory kąpieli z ojcem na swoich titanach 4000 za 4000, nie oznacza że od razu trzeba tak źle życzyć ludziom którzy wiedzieli którą platformę kupić do grania. Peace man, siedź sobie w szambie jak lubisz, nie mam nic do tego, jestem tolerancyjny :) Wszystkim graczom życzę, by byli zadowoleni ze swoich platform do grania, nawet jeśli niektórzy siłą rzeczy będą bardziej ;)

Opublikowano

Blant miałeś nie pisać.

Opublikowano

Tak sobie czytam ten temat i wszystko ok, ale to, że Driveclub ma grafę jak z PS3 to jakieś prowo.

Czy ja wiem

2685295-0045286122-dc12q.jpg

Opublikowano

Bo to goty gra, ta grafika, człowiek grając, nie wie czy się skupiać na drodze czy ma podziwiać kunszt programistów. Emocje na każdym zakręcie plus pioruny przed maską że można podskoczyć z krzesła.

Żadnego cofania czasu czy innych dopalaczy dla niedzielnych graczy.

Wspaniałe przeżycia, tylko od Sony dla graczy.

Opublikowano

gdybym nie znał czeskiego to pomyślałbym że to zwykły trolling

Opublikowano

No dokładnie. Wujek który ostatnio grał w Forze 6, pokazałem mu Drivecluba i jak uderzył o bandę to się zapytał czy można cofnąć czas.

Opublikowano

W Driveclub musisz nauczyć się trasy albo restart, w Forza jedziesz przed siebie i jak coś nie wyjdzie to cofasz czas i basta.

Opublikowano

Serio są jakieś wyścigi z cofaniem czasu? xD

no coś w stylu strzelanki z widzeniem przez ściany, beka co nie? xD 

Opublikowano

Wczoraj dałem drugą szansę driveclapowi, przejechałem kolejne kilka wyścigów i moja opinia zbyt wiele się nie zmieniła. Dalej jest mocno średnio, a do FH (nawet jedynki) jeśli chodzi o miodność to nawet nie ma startu. Już nie mówiąc, że większe wyzwanie jest przy ściganiu się z duchami znajomych niż z tym AI, które zostaje w tyle po kilku pierwszych zakrętach. 

Owszem warunki pogodowe wyglądają lepiej niż w Forzy, ale FH3 całościowo wygląda znacznie lepiej od DC. Przejazdu przez lasy Australii chyba nigdy nie zapomnę, ale to robi. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@suteq

Podkrec poziom trudnosci, wlacz 'hardcore handling' samochodow w opcjach i wsiadz do supercar'a bo hatchbacki i sedany to snorefest mocny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.