Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

@suteq

Podkrec poziom trudnosci, wlacz 'hardcore handling' samochodow w opcjach i wsiadz do supercar'a bo hatchbacki i sedany to snorefest mocny.

no i graj wieczorem i zasuń rolety 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

da sie w forzie calkowicie wylaczyc te wszystkie punkciki, ,,skille,, strzałki itp?

Opublikowano

no i graj wieczorem i zasuń rolety 

No ale to jest prawie taka sama bieda jak granie z wlaczonym cofaniem czasu, linia na trasie i absem.

Opublikowano

@suteq

Podkrec poziom trudnosci, wlacz 'hardcore handling' samochodow w opcjach i wsiadz do supercar'a bo hatchbacki i sedany to snorefest mocny.

xD

Sorry, ale takie 'rady' tylko pokazują jak ta gra jest słabo zaprojektowana. Musisz sam sobie ustawiać rzeczy i czekać do konkretnego momentu aby gra stała się dobra. Dlaczego od samego początku i w dowolnej konfiguracji nie mogła być dobra tak jak Forza Horizon? 

Tak samo było z Titanfallem 2. Ludzie się zachwycali, kupiłem i od samego początku dostałem nudny jak flaki z olejem tutorial, a potem pierwszą misję, która również była rozwinięciem tutorialu i podobnie jak on była strasznie nudna. Potem było lepiej ale też bez szału aż w połowie gry dałem sobie spokój i pogoniłem to (pipi). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Piona suteq. Ja driveclubowi chyba z 4 razy szanse dawałem, niedawno nawet na kierownicy, ale to tak bezplciowe i nudne wyscigi ze nidyrydy nawet na grounded z wylaczonym widzeniem przez sciany

Opublikowano

da sie w forzie calkowicie wylaczyc te wszystkie punkciki, ,,skille,, strzałki itp?

tak 

Forza to gra zarówna dla januszy motoryzacji jak i prawdziwych zapaleńców ustawiających ciśnienie w oponach i setki razy powtarzających wyścig aby urwać setną część sekundy 

Opublikowano

A mow za siebie suteq, Forza Horizon nigdy nie dla mnie byla dobra dopoki nie wylaczylem ABSa, cofania czasu i tej pedalskiej linii. :/

Po to sa te opcje zeby z nich korzystac. A to ze drajwklab wieje kapciem do czasu superow to raczej nie jest tajemnica i wg mnie jest to najwieksza wada tej gry.

Opublikowano

driveclub albo odrzuci slabym poczatkiem albo później wciagnie na dlugo

u mnie zadzialala druga opcja

Opublikowano

#HappyNewYear, everyone! 2017 is going to be a big one for PS gamers. Here's just a few of the #PS4 console exclusives we have coming.

- Hellblade i Detroit confirmed

Opublikowano

jakiś lamus osrany na domówce widzi reklamę BF1 w telewizorku po czym wyskakuje że fajna gra (ja przytakuje) po czym stwierdza że jego ziomek kupił i kupił też ps4 pro bo to "ogólnie najlepsza konsola na świecie"

włączył mi się triggered i chciałem mu w(pipi)ić mieliście tak kiedyś?

Opublikowano

Piękne bomby prawdy, ps4 zaora na całej linii, piękne zapowiedzi, a co u zielonych krasnali? Krasnale z lotu ptaka 2.

Z czystym sumieniem można napisać w nowym roku :

Pełna dominacja Sony

aaf1558639e622f0b2b1254cd27d695a.gif

Opublikowano

Chyba im się pomieszały oznaczenia ekskluzywności Nier i Nioh ;)

I crash bandicoot nie bylo czyzby wersja na xbone/pc?I persona 5 jako console exclusive?Na ps3 wychodzi pewnie dlatego. Ktos chyba po pijaku robil ten trailer.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

No w końcu chyba dalej Acti ma prawa do Crasha więc nic dziwnego. Ale to z kolei remaster trzech gier Naughty Dog i te na pewno należą tylko do Sony.

Opublikowano

Nie było God of War? Przecież Hendrix pisal że już zaraz premiera :/

Opublikowano

Chyba im się pomieszały oznaczenia ekskluzywności Nier i Nioh ;)

Ja wciaz mam nadzieje ze Nioh na PC wyjdzie. :D

Ta gra po prostu MUSI sie sprzedac na tyle dobrze zeby sequel powstal, MUSI ;x

Opublikowano

niech ktos z filmiku zrobi liste gier bo nie ogarniam tego bogactwa

Opublikowano

Jest tez TOPlista prawdy:

Opublikowano

W spoiler dam wyniki bo chyba nikomu sie niechce ogladac 3h.

Best Soundtrack - Doom 
Most Striking Aesthetic - Inside 
The Best Thing to Come Out of Early Access - Darkest Dungeon 
The Stop Pre Ordering Video Games Award For Biggest Launch Disaster - No Man's Sky 
The Game That Most Suppressed My Expectations - Doom 
The Sharpened Pitchfork Award For Dodgiest Game Company of the Year - CS:GO Lotto 
The Never Too Late Award For Most Improved Title of the Year - Slain: Back From Hell 
The Anti Consumer Award for Gaming's Biggest Little Problems - Believing the Hype 
Innovation in Multiplayer Gaming - Overcooked

Opublikowano

Pewnie ziarno przedawkowali

Opublikowano

A na koniec informacja, ze wszystko do ogrania na laptopie z podpiętym dual shockiem.

PO CO TEN XBOX ŻYJE?

Na szczęście już niedługo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.