Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Witamy 2017, kolejny rok XBOXa, najlepszej konsoli i najlepszych gier, to już tradycja   :)

Właśnie pograłem w Niera na szrocie4, jakie to nudne i brzydkie, nawalanie do robotów wyglądających jak śmietniki które walą różowymi bąbelkami i korytarzowe levele kopiuj wklej z początków ps3. Jeśli takimi grami Japonia ma wstać z kolan to   :dynia:  System walki spoko, mocno Bayo zawiewa ale cała reszta żal.

Mam nadzieje że MS pilnuje P* przy produkcji SB żeby taki crap nie wyszedł. 

Ciekawe jak mi podejdzie Nioh    ^_^

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

ale dojdź pan wpierw do końcowego bossa, następnie przeproś i popełnij samobójstwo honorowe  

Opublikowano

daddy chyba nie wytrzezwial jeszcze

Opublikowano

Witamy 2017, kolejny rok XBOXa, najlepszej konsoli i najlepszych gier, to już tradycja   :)

Właśnie pograłem w Niera na szrocie4, jakie to nudne i brzydkie, nawalanie do robotów wyglądających jak śmietniki które walą różowymi bąbelkami i korytarzowe levele kopiuj wklej z początków ps3. 

Widać, że jesteś dzieciakiem z pokolenia ikei - muszą być eksplozje, musi być graficzka inaczej nie kupie. Dużo bodźców na raz inaczej zasne, a najlepiej żeby jeszcze ojciec lał mnie pasem po (pipi)e wtedy poczuję immersje.

Niesamowite

Opublikowano

no przecież halo wars 2 solidnie dopakuje adrenaline i dostarczy soczystej rozrywki, że aż trudno będzie pada oderwać

czy może myszki? już się człowiek myli z tymi rtsami. :dynia:

Opublikowano

Pograłem troszkę w Ratcheta i to byłaby naprawdę dobra gra jakby wyjebać z niej całe strzelanie. 

kermit, odezwę się na pw :ogor: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ratchet? Nigdy nie szanowałem 

Potwornie podoba mi się koncept tej serii, ale wystarczy wziąć do ręki pada i cały czar pryska 

No ale Sunset to czysty banderas

Opublikowano

ale dojdź pan wpierw do końcowego bossa, następnie przeproś i popełnij samobójstwo honorowe

Końcowy boss to jedna wielka tragedia, która spieprzyła całe zayebiste demo.

Ratchet? Nigdy nie szanowałem 

Potwornie podoba mi się koncept tej serii, ale wystarczy wziąć do ręki pada i cały czar pryska 

No ale Sunset to czysty banderas

Cały czas próbuje w tego "nowego" Ratcheta grać ale to jest po prostu chłam =/ Wykonanie pierwsza klasa, ale gejplej w tej grze to niezły syf.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

chodzi o design czy walkę?

Opublikowano

Jedno i drugie ... padaka.

To dziwnie wybiórczo załapałeś konwencję. Jego design idealne pasuje do reszty maszyn. Chyba że robot zaprogramowany by udawać śpiewaczkę operową, albo "retro" robociki i parodie Androida są już spoko:

maxresdefault.jpg

NieR_1-660x370.jpg

nier_automata_boss_battle_gameplay_hd920

no i tę sekwencję lataną mógłbys szanować. oby w pełniaku było więcej takich ficzerów podpatrzonych u ich innych producji

Opublikowano

ale pękają dupy niebieskich przegrywów, aż tak niskie są wymagania dobrych gier na ps4 że trzy osoby  w Polsce udają jaranko do takiego czegoś jak Nier?  :)

Tragiczny design, robo śmietniki, różowe kulki, plastikowe postacie, oklepany gameplay z poprawnym systemem walki, nudne...brzydkie kopiuj/wklej lokacje z początków ps3...jak to było? Japonia wstaje z kolan już od 2005 xDDDDD

nioh nioh nioooh wypada chociaż lepiej od tego?

Opublikowano

O, to jednak z Niohem trzeba sie bedzie wstrzymac :cool:

Opublikowano

dreams moze nie wyjsc w 2017? po chuy ja brałem te konsole..

Opublikowano

Mogliby juz zamknac te studio

Opublikowano

gameplaye na ktorych przez 2h koles struga za pomoca mova pyte jakiegos dziadka nie pozostawiaja złudzeń ze jest na co czekać

Opublikowano

Oby jakuza zdechła  8)

Opublikowano

No nie wszystkie gry polegają na strzelaniu do ludzi albo innych krasnali.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

pomiędzy strzelaniem do pokrak w tpp i fpp można np. pojeździć w kółko

Opublikowano

o czyli jednak jest na forum jeden uzytkownik któremu podoba sie dreams

licze na stream na premierę

Opublikowano

Oby jakuza zdechła  8)

Oby RDR  Z D E C H Ł O 8) 8)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.