Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Metal Gear Survive to będzie sztos. Nareszcie MGS bez Kojimy, to tylko może serii wyjść na dobre.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Nie moge sie doczekac, bedziem z chlopakami wbijac dzidy w krysztalo-zombie :fsg:

Opublikowano

Ten wasz troll w ogóle mnie nie rusza. A nawet smuci. Nawet prowo Daddiego jest tak słabe jak żona Pawcia w kapuście.

Opublikowano

Sądziłem że jeszcze petardy puszczają ludzie za oknem które zostały z sylwestra a to jednak dupa pęka ofiem tak mocno że słychać nad morzem.

Nier i dobra gra xDDDDDDDDD trzeba mieć 5 lat lub być całkowicie pozbawionym gustu i tym się jarać, poprzednia część średnia na poziomie 6+ widać i tym razem celują w podobny poziom.

Opublikowano

Ok, to kiedy zamykamy temat?

Przerwa by sie przydala dla Wszystkich, bo ciagle pierolicie o tym samym.

Chociaz na tydzien-dwa

No

Opublikowano

Zawsze można zrobić wcześniejszcze głosowanie bezbeków roku i filmik podsumowujący. 

Premiera Forda Scorpio wciąż niewiadoma, nintendo switch nie rokuję nazbyt pozytywnych emocji u większości nintendofagów, a boty zatrzymały się gdzieś pomiędzy kebabami4 a jeżdżenie pługiem w horizon

Opublikowano

Zawsze można zrobić wcześniejszcze głosowanie bezbeków roku i filmik podsumowujący.

Premiera Forda Scorpio wciąż niewiadoma, nintendo switch nie rokuję nazbyt pozytywnych emocji u większości nintendofagów, a boty zatrzymały się gdzieś pomiędzy kebabami4 a jeżdżenie pługiem w horizon

Ty w realu tez tak lekko przytryrany na umysle jesteś?

Opublikowano

drivesraka sprzedała się w kilka godzin, oh jak lżej na sercu od razu 

teraz czas na sraczeta

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Driveclub > Forza Horizon 3. Jest jak mówię

Opublikowano

driveclub jest janempawłem i wiedźminem plestejszyn 

co za smutna konsola 

Opublikowano

Czyli już wiemy jak Nier się sprzeda na xboxie jeżeli wyjdzie xdddd. Bez kitu xboty to tylko pif paf i samochodziki.

Opublikowano

teraz czas na sraczeta

Przykro mi jak ktoś tak brzydko pisze o tej grze. :(

Opublikowano

teraz czas na sraczeta

Przykro mi jak ktoś tak brzydko pisze o tej grze. :(

Nie chciałbyś wiedzieć jak tu mówią na niektóre exy botów. Aż uszy więdną, Mazzeo do dzisiaj siedzi w swojej lepiance i zakrywa uszy krzycząc "halo girsy forza" patrząc na zdjęcie Spencera na ścianie.

Opublikowano

teraz czas na sraczeta

Z takim nastawieniem to kurcze nie wiem po co w ogole zaczynac.

Opublikowano

chcialem tego raczeta obadac ale suteq mowi ze sie tylko strzela a ja chcialem poskakać :(

Opublikowano

teraz czas na sraczeta

Z takim nastawieniem to kurcze nie wiem po co w ogole zaczynac.

Ja mam takie nastawienie już po zaczęciu i pograniu ok. 30 minut. Przecież pisałem, że gdyby nie strzelanie to byłaby to naprawdę bardzo dobra gra a tak to :gayos: 

Opublikowano

Japa randomie.

Opublikowano

3-2-1 zlot typow "POCZEKAJCIE NA DEAD RISING 4 TO WAM DUPY Z BULU SPUCHNA!" 

:D

Opublikowano

Zawsze mam beke z tych klapowych autorytetów xD 

Opublikowano

Ja mialem nie brac raczeta ale jak sie tylko strzela no to pora sie zainteresowac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.