Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

-miej backlog sprzed 50 lat

-wejdź na forum konsolowe

-wbij do tematu, gdzie oprócz toczenia beki, niektóre osoby na powaźnie biorą toczona tu wojenkę

-pisze, że nie interesują cię wojny

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 640,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

tzn teraz mnie interesuje. Mam się przejechać do Ciebie ? Mam xbox360 ale kibicuje PS 4 w tym obozie.

Bo na one to nawet bym nie spojrzał hehehe

W ogole PApaj to co to za random  ?

Opublikowano

Tytuł nowego CW taki bez siły, aż sie nie chce walczyć, już z E3 betoniarnia był lepszy

Opublikowano

Co? Nie przeszedł żaden śmieszkowy z windowsem 10? :frog:

Opublikowano

beznadziejna nazwa tematu, pozdrawiam

Opublikowano

C.Win10 exclusive - 8 generacja - Przeżyjmy to jeszcze raz!

Opublikowano

Taka smieszna nazwa ze nie zdziwie sie jak wymyślił ją mroku albo Rayos

Opublikowano

Nie mam nic wspólnego z tą bezbekowa nazwa

Opublikowano

Penetracja też tak mi sie skojarzyło z Rayos-em bo on nadużywa tego słowa

Opublikowano

w bezbekach roku Yeti prowadzi w dwóch kategoriach :kaz:

Opublikowano

PAWCIO NA NINTENDOZBOCZKA!

#teampawcio

#teamtrump

Opublikowano

dlaczego jesteś przeciwko mnie Bansai :( 

Opublikowano

te dzisiejsze CW to popłuczyny tego co było kiedyś, do tego Pawcio, który trzyma się za rękę z Rayosem w basenie nintendo. Czas chyba wrócić do e-sportu.

Opublikowano

pawcia nawet patykiem nie tykam, ukryta opcja sonowska, a tfu 

Opublikowano

Te nintendofagi to jednak niezłe oszusty xD miało być wkładasz płyte i grasz a ja od dwóch godzin ustawiam wszystko  konsoli apdejtuje gierki i konsole :pawel:

Opublikowano

Bo Nintendo Cię kocha, konsola wyczuła, że lubisz pić herbatkę przy updacie na PS4 to robi Ci to samo byś miał podobny feeling który kochasz :potter: 

Opublikowano

Akurat PS4 jesli chodzi o updaty i instalki jest zdecydowanie najszybsze. Z Wii U jest cienko, ale niewiele gier wymaga update'ow wielkich i samych gier nie trzeba instalowac, soft tez nie jest czesto aktualizowany, zdecydowanie najgorsze doswiadczenie mialem z Xbonem, 5 godzin mi sie sam Ryse z plyty instalowal, a update to jakies 6 godzin sciagania/instalki na laczu 50mb/s :[ mam nadzieje ze juz to troche poprawili.

Opublikowano

ale bez kitu juz nazwe tematu zyebaliscie to niech przynajmniej pawcio zgarnie tytul nintendozboka

Opublikowano

ale bez kitu juz nazwe tematu zyebaliscie to niech przynajmniej pawcio zgarnie tytul nintendozboka

:yao: bo kupił Wii U, a Ty nadal od 5 lat Wii kupujesz? :dynia: 

Pawcio, jak będziesz sprzedawać to łiju, to naklejk logo PS na nim, Ficuś zapłaci 2x tyle za naklejke 

Opublikowano

Te nintendofagi to jednak niezłe oszusty xD miało być wkładasz płyte i grasz a ja od dwóch godzin ustawiam wszystko  konsoli apdejtuje gierki i konsole :pawel:

ściąga sie magia nintendo.

teraz to zapierdala za(pipi)iście, ale przy starcie konsoli to wtedy była beka :pawel: nie wspomne jak działał eshop jeszcze

Opublikowano

Akurat PS4 jesli chodzi o updaty i instalki jest zdecydowanie najszybsze. Z Wii U jest cienko, ale niewiele gier wymaga update'ow wielkich i samych nie trzeba instalowac, sam soft tez nie jest czesto aktualizowany, zdecydowanie najgorsze doswiadczenie mialem z Xbonem, 5 godzin mi sie sam Ryse z plyty instalowal, a update to jakies 6 godzin sciagania/instalki na laczu 50mb/s :[ mam nadzieje ze juz to troche poprawili.

Raczej nie xD instalacja i jednoczesne sciągnie update'ów idzie jak krew z nosa, na szczęscie można sobie odpalić jakąs gierke i reszta niech sie zaciąga a jak już masz instant on to generalnie wszystko na bieżąco idzie, ale prawda ps4 to demon jesli chodzi o dashboard i instalacje, ale multiplatformy chyba bede ogrywal na klocku przynajmniej nie zagłusza mi konsola dźwieku w słuchawkach :pawel:

Opublikowano

Pawcio gratuluje zakupu! Wii u na początku dużo się ściąga ale potem ZERO . Wkładasz płytę i grasz .

Opublikowano

wagina jaki bol dupy, ze jest tak bardzo nikogo, ze zaraz nawet jako jedyny fag na forum to i tak w ankiecie nie wygra xDDD

Opublikowano

ściąga sie magia nintendo.

teraz to zapierdala za(pipi)iście, ale przy starcie konsoli to wtedy była beka :pawel: nie wspomne jak działał eshop jeszcze

pamiętam to pierwsze uruchomienie wii u w okolicach premiery, masakra to była jakaś :obama: dobrze, że naprawliwi wsyzstko praktycznie i jeszcze ogarnęli szybkie włączanie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.