Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

300 zł za 3dsa z Zelda, a nie czekaj na nowe dziwactwa od niny.

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Wacuś weź już skończ tą błazenadę bo walczysz już na poziomie Mendrka

NX KRÓL

Kocham Nintendo

:rayos:

a2yvmey-460sa.gif

Opublikowano

A bo szkoda mi kasy. I napisałem co mnie interesuje. Tzn 2 gry widma, które nie wiadomo kiedy wyjdą. Wole wymienić fotel na wygodniejszy niż kupić konsolę, która będzie się kurzyć.

O czym ty piszesz? Kupujesz raka od Sony lub MS, ogrywasz co chcesz, sprzedajesz ze stratą 200 zł. Tu chodzi o te dwie stówki straty? Niektórzy z forumka już 5 PS4 opchneli. Z kąsolą się nie żenisz. To tylko zabawka.

Opublikowano

To byłby mój drugi raz. Ale jak ma czekać rok czy dwa na dwie gry to stracę więcej niż 200zł ( a nie zarabiam kokosów i szanuje swoje pieniądze) tak więc szkoda kasy i miejsca na komodzie. Z resztą lepiej odłożyć na scorpio niż pchać kasę do kieszeni sony.

Opublikowano

Ile tam Ci suteq czasu zostało? Do końca tego roku miał być zapowiedziany?

Opublikowano

Zwazywszy jaka pazernosc na kase ma crapcom to mysle ze Suteq sie z tego bez niczego wylize.

Opublikowano

XDDDDD

Wlasnie ta umowa jest podobno czasowa tak samo jak bylo w przypadku TR. Wiec jezeli jest czasowa napewno sobie crapcom nie podaruje porta na X Bona.

Opublikowano

Kogo obchodzi ta rakowa narośl Capcomu? Po co o tym pisać?

Opublikowano

Nooo zdecydowanie lepiej natrzepac 500postów o Fable Legends!

Opublikowano

Ze wzgledu na Suteqa i Yetiego?

Pierwszy postawil swoje konto na ta super ruchankowa gracza produkcje, drugi codziennie zapewnial ze najlepsza bitka generacji tylko na trojnogu.

Opublikowano

Pierwszy postawil swoje konto na ta super ruchankowa gracza produkcje, drugi codziennie zapewnial ze najlepsza bitka generacji tylko na trojnogu.

Kogo obchodzi co pisze Yeti ;)

Opublikowano

Nooo zdecydowanie lepiej natrzepac 500postów o Fable Legends!

Napisałeś o jedno zero za dużo. 

Szczurek też postawił konto, ale jak widać ma wgląd w umowy między sony i capcomem. :/ 

Opublikowano

Tak na marginesie, to ten "news" jest oparty na screenie spreparowanym w paincie z tego co się orientuję ;)

Opublikowano

XDDDDD

Wlasnie ta umowa jest podobno czasowa tak samo jak bylo w przypadku TR. Wiec jezeli jest czasowa napewno sobie crapcom nie podaruje porta na X Bona.

Wielokrotnie powtarzali, że Ps4 to jedyna konsola na którą wyjdzie SF5. Takich tekstów w przypadku TR nie było.

Teraz Capcom wypuszcza remastery Dead Rising. Jak myślisz, czemu przy okazji nie zrobią portu DR3 na PS4? Z lenistwa?

Opublikowano

Do sfv tez powtarzali ze wszystkie dlc (down likes content) bedzie za darmo, pozniej ze za kase z gry, teraz sie okazalo ze kasy nie wystarcza z samej gry by zakupic wszystko XD gracze sfv lekko nerwowej goraczki dostali aczkolwiek nadal powtarzajac ze system jest w porzadku i piszac ze jednak mogli wykupic tego season passa XDDDDDDDDDDD

Do tego pojawila sie pierwsza arena ktora mozna kupic tylko za prawdziwa kase. Ufac crapcomowi? XD

Juz wkrotce czas pokaze, ja czuje ze sfv bedzie starterem na x slimke.

Opublikowano

Sam bym wzial gdyby mi za to zona jajec nie urwala

Edytowane przez okens

Opublikowano

Ficuś, 3DS z Zerudą za 333, bierzesz? 

Ficuś teraz nie wziął by 3ds'a za darmo. Honor mu na to nie pozwoli.

Opublikowano

za darmo to byl bral i dwadziescia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.