Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

mnie tam wali tryb stacjonarny, najwazniejsze, ze bedzie mocarny handheld i ze niny swoich devow nie bedzie musialo dzielic na dwa systemy, teraz niech tylko ta konsola wyglada ergonomicznie i mnie kupili (tak kupili, prosze bez milionowych tekstow, ze i tak nie kupie)

Czyli okazuje sie, ze przez ten caly czas ficus nie gra na nintendo bo grafika xd

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

od kaza to do buzi a nie tylko do ręki

Opublikowano

chyba do dupy

Opublikowano

doom jest fpsem generacji a nie te pedalskie ośmiornice

Opublikowano

podobno sprzedał wii u i najlepszego fps'a generacji splatoon

fałszywy mesjasz

Nie podobno tylko 100% prawdy. Tzn Wii U próbuje nieudalnie sprzedać, ale każdy ma wyebane bo za drogo.

Also

zgadzam się z pawciem: DOOOOOOOOM >>>>>>>>>>>> SPLATATATATATAAATATATATATASPLATOON

Opublikowano

dla mnie splatoon było s(pipi)one już na premierę ale zabawna była podnieta niektórych fps generacji. Jakie to wspaniałe. Sam pograłem chwilę i wtf od razu sprzedałem :)

Opublikowano

aż tak cię na miłość do sony złapało :D ?

rozmawialismy o figusiu

Opublikowano

dla mnie splatoon było s(pipi)one już na premierę ale zabawna była podnieta niektórych fps generacji. Jakie to wspaniałe. Sam pograłem chwilę i wtf od razu sprzedałem :)

:gayos:

splatoon jest zayebiste i zasluzenie dostal nagrode najlepszego fpsa roku. wprowadzil swiezosc w skostnialy gatunek oferujac hektolitry zabawy przy tym w iscie nintendowskim stylu. 

Multi Splatoona >>>>>>>> Multi DOOMa, tego sie nie da zaprzeczyc, ale singlowo DOOM to miazga i kto twierdzi inaczej ten bluber z kalafiorem w anusie

Opublikowano

Kogo obchodzi ta rakowa narośl Capcomu? Po co o tym pisać?

Słyszałem że yeti i willy grają w europie w tego crapa xD dobrze że jest najlepsza nawalanka na rynku Killer Instinct.

Adam Boyes z $ony który jest na każdym E3 dołączył do Iron Galaxy i będzie pomagał przy KI, sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami :daddy:

Opublikowano

Yeti nie gra, Yeti tylko komentuje i wrzuca filmiki.

Opublikowano

aż tak cię na miłość do sony złapało :D ?

rozmawialismy o figusiu

Wybaczam bo C jest niedaleko G na klawiaturze, ale następnym razem możesz możesz rozglądać się za

i-fiskars-szpadel-ostry-solid-131413.jpg

Opublikowano

doom jest fpsem generacji a nie te pedalskie ośmiornice

tumblr_oazf5nm9FN1vrcbv0o1_540.png

Opublikowano

Wymień lepszego fpsa na tej generacji.

Opublikowano

Overwatch BOOOOOM HS!

Opublikowano

Killzone Najemnik

Opublikowano

Overwatch BOOOOOM HS!

Najgorsze co spotkało shootery od czasów zarażenia wirusem call of duty

Opublikowano

tytanowy janusz

Opublikowano

Overwatch BOOOOOM HS!

dupka piecze ze gra blizzarda nie jest exem dla PC xD

większym rakiem jest ten wasz spjerdolony CS

Opublikowano

obiektywnie glos na killzone najemnik

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Overwatch BOOOOOM HS!

dupka piecze ze gra blizzarda nie jest exem dla PC xD

Proszę Cię, mi rzeczywiście tak te eksy Blizzarda potrzebne do szczęścia. Diablo 3, Hearthstone, Overwatch. Wszystko to przerobione pomysły z innych gier, na maksa uproszczone, zrobione w całości pod januszy. Z kolei Starcraft 2 jest właściwie na wpół martwy za co też można dziękować Blizzardowi.

Ta firma od jakiegoś czasu to rak, zobaczyli że dobrą kasę można wydoić z niedzielnych graczy i cisną z tym aż piszczy.

A co do Overwatcha i innych "mobashooterów" (czy jak tam ten gatunek się nazywa) to serio najgorsze co spotkało shootery online od dawna. Trzeba być true casualem żeby się tym jarać, to jest większa januszerka niż CoDy i BFy. Oprócz śmiesznej gierki blizzarda próbowałem też Lawbreakers (hurr durr PC ex od CliffiegoB). Gra miała być oldchoolowym shooterem a jest reskinem Overwatcha lub jak kto woli, kolejnym uproszczonym i niewymagającym klonem Team Fortress.

Tak jak te LoLe i Doty sprawiły że umarły tradycyjne RTSy tak ten gatunek sprawi, że dobre i wymagające shootery już nie wstaną z grobu na pewno. Teraz każdy tworzy moba shootera, nawet w nowym Quake'u postacie mają mieć skille xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.