Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

grałem w to (pipi) dostałem na polską premierę ps3 wraz z motorstorm. Motorstorm było ZA(pipi)ISTE a to na allegro wystawiłem po 1h bo zasypiałem.  Może to też wina pada bo granie w fps'y na sixaxis nie było za wygodne a może nijakiej gry nie wiem. 

Przypomniałem sobie Motorstorm i gears of war 1 obie odpalone na nowo kupionej bravii full hd. Jaki to był szok

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Widac , ze casual-(pipi)ani- gamerzy siedzacy w krzaku pół meczu opanowali ten temat. Zapomniałem ,ze dla was wyznacznikiem za(pipi)istosci FPS jest kampa - kill-kill- killstreak - kampa - kilstreak- kampa

Opublikowano

Resistance to był najgorszy szajs, w jaki grałem na PS3. Nawet do połowy nie doszedłem.

Opublikowano

słyszałeś ty ziomeczku o krasnalach ?

H5-Guardians-Grunt-Mech.0.jpg

Opublikowano

OStatnim prawdziwym FPS na konsolach było

resistance__fall_of_man_by_abandonedunti

No hehehehe niee...

azZQb5n.jpg

Opublikowano

w 1&2&3 nie grałem. 4 i 5 napewno nie było lepsze skillowo od pierwszego RFOM w multi.

Opublikowano

na przełomie 2006/07 brudne klapy grały w resistance 

Resistance_gameplay.jpg

maxresdefault.jpg

za to zieloni baroni 

bs_1_03.jpg

raTPz.jpg

z czym do ludzi

Opublikowano

Niech sie za TLoU 2 zabieraja teraz.

Opublikowano

a komu TLoU 2 potrzebne?

historia jest zamknięta, Sony powinno odpuścić sequele i pozwolić gierce stać się kultową. Ale niestety co widać było po zalewie klonów TLoU (nowy god of war :dog: ) na tegorocznym E3, Kaz każe trzepać na siłę następne części. 

Opublikowano

Kiedyś na gafie widziałem szkice i prace koncepcyjne najzdolniejszych grafików w ND. Ci ludzie maja mnóstwo materiałów na gry, ładowanie kasy przy takim talencie studia w Uncharted na przemian z TLoU to nieporozumienie.

Opublikowano

A ja mysle ,ze ND ma obecnie taka renome ,ze wszystko co wypuszcza bedzie komercyjnym hitem

Opublikowano

Jasne, że będzie w końcu robią bardzo dobre gry, pisałem o czymś innym

Opublikowano

Teraz tlou2, po nim nowe ip - bedziecie ten post cytowac

Opublikowano

a komu TLoU 2 potrzebne?

historia jest zamknięta, Sony powinno odpuścić sequele i pozwolić gierce stać się kultową. Ale niestety co widać było po zalewie klonów TLoU (nowy god of war :dog: ) na tegorocznym E3, Kaz każe trzepać na siłę następne części. 

Historia joela i ellie moze i jest zamknieta, ale swiat ma potencjal na jeszcze wiecej historii, po co maja z tego rezygnowac?

Na nowe IP na pewno przyjdzie pora, tym bardziej ze z Uncharted sie zegnaja.

Opublikowano

jezu ale znow noszenie drabiny i pchanie palet? dajcie zyć

Opublikowano

Teraz tlou2, po nim nowe ip - bedziecie ten post cytowac

To chyba wie każdy, który nie jest Fankiem, ameryki nie odkryłeś. 

Opublikowano

Bluber hipster - propsuje polityke migracyjna merkel  i hejtuje Najlepsza gre poprzedniej generacji

Opublikowano

Gdzie hejtuje Red Dead Redemption?

Opublikowano

xD

Opublikowano

tlou 2 dla multi chętnie kupie, takiej fantastycznej gry w której cały team musi współpracować to xśmiecie nie zobaczą w swoim życiu.

Opublikowano

Pawcio ale dlaczego jesteś takim obraźliwym chujem? Znowu ostatni w mario karty? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.