Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

ladnie chlopy widze zazdroszcza karty o mocy scorpio!

No i7 juz sie przy indyczkach rozgrzewa czekajac na Horizon w 60fpsach!

a Ty Rajus co - nadal i5 i 770 ? chlop pol roku temu wysmiewal 970, bo od zoltaca xD

myslalem, ze sie troche na sprzecie znasz...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ZOLTACA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Ragus chyba tak tego nie zostawisz?

Opublikowano

co ten hombrew w zasadzie wprowadza?

No nawet 4GB zoltac chyba lepszy niż 770tka.(pipi) chłop pół roku sie rozpisywał o lepszym sprzecie, a wyszlo, że jedyne co ma to wydajniejsze to pojedyncze rdzenie procesorora, który i tak na dzisiejsze standardy jest tyle samo warty co moje Athlony 8320 i 8350. Jeszcze brakuje by mial 4GB w kompie. Pffffff

No i typowy PC gaming, "co 3 lata wystarczy kartę wymienić", w chlop pewnie w ciągu 4 cała bude 3 raz wymienia. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

co ten hombrew w zasadzie wprowadza?

No nawet 4GB zoltac chyba lepszy niż 770tka.(pipi) chłop pół roku sie rozpisywał o lepszym sprzecie, a wyszlo, że jedyne co ma to wydajniejsze to pojedyncze rdzenie procesorora, który i tak na dzisiejsze standardy jest tyle samo warty co moje Athlony 8320 i 8350. Jeszcze brakuje by mial 4GB w kompie. Pffffff

No i typowy PC gaming, "co 3 lata wystarczy kartę wymienić", w ciągu 4 cała bude praktycznie 3 raz wymieniam. W życiu by człowiek za to nie zaplacil!

NIe zrobia piratów na PSvita ale zrobia Ultimate Emulator device !!!

Opublikowano

a Ty Rajus co

jajco

gdzie ja wyśmiewałem kiedykolwiek 970? masz 24h na znalezienie posta.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

dlazego wy tak krzyczycie w tych postach? !!!

Opublikowano

typ ma jakieś urojenia, kartę graficzną mu obrażam jezuuuuuuuu xD

zabij się. właśnie wydałem 5 koła na lapka służącego mi tylko do pisania magisterki i masturbacji. a ty co, dalej bronisz kawałków krzemu za 3000zł jakby ci matkę zabijali?

23:55 i zegar tyka

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ja mam ten kawalek plastiku w (pipi)e, bo za 3/4 czesci nie place jak Maciek, ale pamietam dokladnie jak zes (pipi)il o Zoltacu, Master Race i Twoim super sprzecie, by pol roku pozniej napisac, ze musisz caly wymienic, bo masz i5 i 770 warta 650 zl.  No fajnie widze na forum sobie epenisa powiekszasz ^^ 

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye firma nazywa się ku,rwa zotac mordo

Opublikowano

powiedziałem ci pajacu, pokazuj post, w którym wyśmiewam Zoltaca 

co to w ogóle jest zoltac xD

Masz na swoim zoltacu gładzik z haptic feedback? A widzisz, ja mam.

23:48

POKAŻESZ GDZIE TAK NAPISAŁEM CZY NIE?

w ogóle czajcie typa, po 3 latach od zakupienia blachy za 4300zł chcę ją sprzedać, a wg. pewnego głąba chcę wymieniać cały sprzęt. czaicie typa? ja nie czaję.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ragus tryb skurwysyna odpalony, jedziesz z nim 

Opublikowano

Zayeb go ragus.

Opublikowano

to nie o to chodzi. randoma z CW nie znam, w życiu nie wymieniłem z nim na forum dwóch zdań, a ten nagle gryzie po łydkach bo uwaga, wstawiłem gifa. czy to jest ten słynny autyzm?

Opublikowano

tak tak Rajus, juz wertuje 600 stron byz znalezc zdanie "myslal, ze ma smoka, kupil Zotaca xDDDDDDD", bo Ci nagle dupa pekla.

easye firma nazywa się ku,rwa zotac mordo

a to przepraszam ^^

Opublikowano

oho, już się wycofuje. easye, a pamiętasz jak pisałeś, że staremu pot z pleców wycierałeś jak wieszał firanki w 97'?

a widzisz, ja pamiętam. i już wertuje 677 stron żeby to znaleźć.

dostajesz kontrolnego klapsa w czoło, nie rób tego więcej. jak już nie potrafisz przyznać się do tego, że mnie z kimś pomyliłeś, to chociaż zamknij mordę na przyszłość ok?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

LUL, jakie kozaczenie w postach odchodzi. Idźcie lepiej na solo, a nie takie pojazdy po starych uskuteczniacie.

Opublikowano

w tym szaleństwie jest Metoda

Opublikowano

co to w ogóle jest zoltac xD

Ten krasnal z wiedźmina.

Opublikowano

(pipi) a moze to byl jednak Papaj ?

Papaj - To Ty miałes tego smoka 10 razy lepszego od żółtaka ?

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.