Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

xd ale mogłbyś wpierw przeprosić, albo odparować ragusowi na pełnej (pipi)ie. dawno nie było tu solidnej dramy 

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 641,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

No szukam, (pipi), gdyby czlowiek jeszcze kojarzyl w jakim temacie to bylo - pamietam jedynie, ze chodzilo o QB i dyskusje wlasnie co na czym jak chodzi.

Edit: no nie zasnalbym gdybym nie znalazl - to jednak PAPAJ xD I ch(pipi) specjalnie podczas calej dyskusji dupa cicho.

Napisano 05 April 2016 - 09:59

Powiem wam szczerze ze ta 970 to lekki zawód, fakt, że firmy Zoltac 4GB (bo za darmo), ale i tak jakiegoś skoku nie ma, Taki TR na ultra i tak nie trzyma tych 60fpsow wszędzie.

Napisano 05 April 2016 - 10:04 Papaj

Lel przecież ty nawet nie masz smoka, tylko jakiegoś Żółtaka xD 

Przepraszam rajus - nadal przyjaciele ? xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

(pipi)a tak strzela ze az u mnie w mordorze slychac, zbastujcie troche.

Opublikowano

btw Rime się nadal robi i prawdopodobnie bedzie multiplatformą jak tam yeti nadal jaranko?

Opublikowano

(pipi) tak strzela ze az u mnie w mordorze slychac, zbastujcie troche.

w czarnobylu chyba hehe 

Opublikowano

p0uTcWs.jpg

Opublikowano

w czarnobylu chyba hehe

^^~~!!!

Opublikowano

No szukam, (pipi), gdyby czlowiek jeszcze kojarzyl w jakim temacie to bylo - pamietam jedynie, ze chodzilo o QB i dyskusje wlasnie co na czym jak chodzi.

Edit: no nie zasnalbym gdybym nie znalazl - to jednak PAPAJ xD I ch(pipi) specjalnie podczas calej dyskusji dupa cicho.

Napisano 05 April 2016 - 09:59

Powiem wam szczerze ze ta 970 to lekki zawód, fakt, że firmy Zoltac 4GB (bo za darmo), ale i tak jakiegoś skoku nie ma, Taki TR na ultra i tak nie trzyma tych 60fpsow wszędzie.

Napisano 05 April 2016 - 10:04 Papaj

Lel przecież ty nawet nie masz smoka, tylko jakiegoś Żółtaka xD

xD

Nie no wybacz ale nie pamietam, co pisałem pół roku temu w temacie, który przez większość tu piszących, jest traktowany jako niezbyt poważny. Ale niech ci bedzie, wprawdzie nie wiem co chciałeś tym udowodnić ale to CW i rządzi się swoimi prawami.

Opublikowano

Opublikowano

CW rządzi się swoimi prawami.

CW in a nutshell

tumblr-n8vyo7bqh41s2yegdo1-400.gif

Opublikowano

Łatwy po raz kolejny zaorany, to lubię. 

Opublikowano

O - widzisz Soul - moze ogranicz sie do 1 zdaniowych wypowiedzi w CW, bo jak czlowiek czyta ciagle Twoj narkobelkot to ma wrazenie ze sie uwstecznia...

Większość osób gra w MCC bo jest tam najlepsze Halo w które można pierwszy raz w historii grać online i nie ma takiego Halo na tym świecie które wygra z tym argumentem.

Pierwsze najlepsze, nawet jak by Bungie robiło dalej Halo i tak weterani będą grać HALO 1 i tak jest prawda.

Opublikowano

Ciebie łatwy już bardziej uwsteczni się nie da więc przestań robić sobie nadzieje,  lepszy narkobelkot niż błazen co dwa dni.

Street Fighter V Shipped Less Than 100K Copies In Last 3 Months

1937698_0.jpg

Edytowane przez Soul

Opublikowano

izi zaorany? dobra robota koledzy

Opublikowano

yebac smoka, tylko

200_s.gif

Opublikowano

ZÓŁTAC

Opublikowano
Opublikowano

Dziala tak to na kazdej platformie. Naprawde chyba trzeba zamknac cw az do premiery scorpion albo chociaz nx.

Opublikowano

Odebrales tego newsa jako atak na pc/steama? Ja (pipi)e xd

Bo ja kwiklem z faktu ze wydawca mial jedna robote i o niej zapomnial, chyba pierwszy taki przypadek w branzy gdzie zapomnieli sobie gry wydac. Nie sadzilem ze bedzie trzeba to komus tlumaczyc :x

Opublikowano

Może ktoś powie tym z MS żeby nacisneli jakiś release baton czy coś?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Już niedługo 23/9 <3

Opublikowano

Odebrales tego newsa jako atak na pc/steama? Ja (pipi)e xd

Tak napisalem,zeby yeti nie przyszedl sie masturbowac do tego newsa. Ja nie mam obozu,zbieram gry na steam jak Raven ;). Na steam 199 gier mam odpalilem 7 z czego 3 maja wiecej niz 10h.
Opublikowano

u ms zamiast release zacial sie klawisz f5 na pozycji haloforzagirsy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.